Tarih: 2006-06-15, 23:20:11 Mesaj konusu: Cnbya You can't access this file directly...
Arkadaşlar Cnbya 4.4.2 modülünü yükledim siteadi/cnbya.php çalıştırdım install yaptım sonra 4.4.2 ye güncelledim ama Üye Girişi ve Yeni Üye Kaydı deyince You can't access this file directly... bu hatayı veriyor Admin sayfasına girince Modül Yönetimi bölümünde Access Denied hatasını veriyor php nuke 7.7 0.3.1c kullanıyorum düzeltmek için ne yapmam lazım
iİnstall yapınca tablolar otomatik olarak yükleniyor ama phpmyadminden kontrol ediyorum şu tablolar yüklü
nuke_cnbya_config
nuke_cnbya_field
nuke_cnbya_value
nuke_cnbya_value_temp
Tarih: 2006-06-16, 15:22:48 Mesaj konusu: Re: Cnbya You can't access this file directly...
yusufelili08 :
Arkadaşlar Cnbya 4.4.2 modülünü yükledim siteadi/cnbya.php çalıştırdım install yaptım sonra 4.4.2 ye güncelledim ama Üye Girişi ve Yeni Üye Kaydı deyince You can't access this file directly... bu hatayı veriyor Admin sayfasına girince Modül Yönetimi bölümünde Access Denied hatasını veriyor php nuke 7.7 0.3.1c kullanıyorum düzeltmek için ne yapmam lazım
7.7 0.3.1c patchlı oluyor herhalde eksik herhangi bir dosyada yok ama
Patchli sitede sorun çıkartıyor.Aynı şekilde bende sorun yaşadım.
3.2 patch de deneyen oldumu bu modulu.bende kayıt yapma sırasında hata veriyor ve kayıt yapılamıyordu...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız