arkadaşlar bi çok yeri araştırmama rağman bu cevabı alamadım sitede de nasıl bir araştırma ile istediğim şeyi bulacağımı bilmediğim için size sormakta fayda gördüm sorun bu
mesela ben forumlara girdim sitedenin başlat menüsünde küçülmüş halinde nerde olduğum netopsiyonda gözükmekte ama diğer hiç bi nuke sitesinde böyle bi durum yok bunu nasıl becere bilirim bilgi alabilir miyiz
Tarih: 2006-11-29, 11:50:39 Mesaj konusu:
O dediğin şey title ile ilgili. Yani internet explorer kullanıyorsan sayfanın en üstüne bakarsan orda ne yazıyorsa görev çubuğundada o yazar. Bu aslında göze hoş gelmesi için değil arama motorları için önemlidir.
Aşağıdaki mesajımda düzeltilmiş dosya mevcut.
+
netopsiyondan başka nuke sitesinde yok demişsin. Biçok nuke ile kurulmuş sitede bu değişikliği yapıyor zaten ; )
http://eski.netopsiyon.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=155655#155655
sakal abi sana dosyamı yollayayım bi bak ya ne yapıyorsam bunları beceremiyorum drek ekledim site kapandı. sonuna verdiğin dosyadaki kodları ekledim oda olmadı en iyisi kendi dosyamı sakal abime vereyim bi baksın dedim
abi bi bak kodları yerleştirip bana yollasan minnettar kalırım
Tarih: 2006-12-12, 10:38:05 Mesaj konusu:
iyi güzelde görünmemesi gayet normal. sen zaten site adı bölümüne allah ne verdiyse yazmışsın. forumun titlesi orda nasıl çıksın? Site adı bölümüne 1 veya 2 kelimelik kısa birşey yazın. Turk Fighters gibi bişey
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız