Sothink DHTML Menu programi ile bir menu olusturdunuz ve bunu Nukenize adapte edemediniz (forumlarda yazilanlari uygulamama ragmen ben yapamamistim). Sizde benim gibi sorun yasamis ve ekleyememisseniz buyrun size kesin bir cozum sunuyorum (7.9 Surumunde sorunsuz calismaktadir) ;
Kodlari bir turlu gosteremedim burada...
Buyrun su adrese yazdim :
Sorulariniz felan olursa bu baslik altinda sormaniz yeter...
Ayrica benzer bir konu daha once acildiysada ben bulamadim ve sorunumu bu sekilde cozdum. Eminim benim gibi sorun yasayan arkadaslar vardir yardimi olursa ne mutlu bana..
tamda böyle bir sorunla karşılaşmıştım ve bir iki arkadaşa bu konu ile ilgili YARDIM başvurusu yapmıştım. bugün ana sayfada forumda böyle bir konu olduğunu görünce "ALLAH" diyerek daldım içeri. ama gördüğüm kadarı ile ölü bir konu imiş. ne link var nede dosya.
şimdi hazırlamış olduğum DHTML menüyü PHP Nuke siteme nasıl ekleyeceğim?
b u konuda yardıma ihtiyacım var. YARDIM edenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
bu verdiğiniz bilgilerle block olarak menüyü PHP Nukeye entegre edebiliyoruz.
Peki hazırladığımız DHTML menüyü ne şekilde header.html dosyasında yani logonon altında veya üstünde gösterebiliriz?
Yine ayni mantigi uygulayacaksiniz. Block acma ve kapama kodlarini girmeden ,
Kod:
<script type="text/j a v a s c r i p t">
<!--
ve
Kod:
//-->
</script>
arasindaki kodlari bos bir metin dosyasina yapistirip ismini menu.js olarak kaydedin.
header.html dosyasindada uygun bir yere ;
Kod:
<script type="text/j a v a s c r i p t" language="JavaScript1.2" src="blocks/menu/stmenu.js">
</script><script type="text/j a v a s c r i p t" language="JavaScript1.2" src="blocks/menu/menu.js"></script>
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız