Tarih: 2007-02-18, 16:57:32 Mesaj konusu: PHP-Nuke Mail Gönderim Scripti
Bir çok PHP-Nuke kullanıcısı, üyelerine mesaj atarken bir çok sorunla karşılaşıyor. Bunları göz önüne alarak ve HTML kodu gönderilemeyişinden dolayı bir script hazırladım. Bu script ile üyelerinize e-posta gönderiyorsunuz. Gönderdiğiniz mesaj html kodlarını barındırabiliyor.
Ben bir çok kez test ettim çalışıyor sorun yok farklı şeylerden sorun çıkarıyor olabilir.
Ayrıca ben açık olmak için yazdım. Bilgi testi için yazmadım
Başarılar.
Tarih: 2007-02-19, 00:00:48 Mesaj konusu:
Bende çalıştı çok süper bişey ama üyelerin hepsine gitmedi. En son kaç bininci üyeye ulaştığını tespit edeyim biner biner veya 2000şer falan göndercem artık
Kayıt: Sep 27, 2005 Mesajlar: 188 Konum: Gah Orada Gah Burada
Tarih: 2007-02-20, 23:25:12 Mesaj konusu: Re: PHP-Nuke Mail Gönderim Scripti
ERSAT gardeş bu uygulamayı yaparken her seferinde scriptin içeriğini değiştirmek yerine
diyelimki 3, 5 tane butun koysan 1 butona basınca 1 ile 2000. kişiye masaj yollansa 2 butona basında 2001 ile 4000. kişiye mesaj yollansa bu şekil bi değişiklik yapamazmısın bu çok daha koyla olur....
Tarih: 2007-02-21, 14:18:01 Mesaj konusu: Re: PHP-Nuke Mail Gönderim Scripti
anka :
ERSAT gardeş bu uygulamayı yaparken her seferinde scriptin içeriğini değiştirmek yerine
diyelimki 3, 5 tane butun koysan 1 butona basınca 1 ile 2000. kişiye masaj yollansa 2 butona basında 2001 ile 4000. kişiye mesaj yollansa bu şekil bi değişiklik yapamazmısın bu çok daha koyla olur....
İlk etapta timeout süresini düşünmemiştim. Bu şekilde yapılabilir fakat öncesinde şu değişikliği yapın sorun düzelecektir.
Kod:
<?php
//by ErsaT
//PHP-Nuke Mail Script
Bu kodu aşağıdaki ile değiştirin.
Kod:
<?php
//by ErsaT
//PHP-Nuke Mail Script
set_time_limit(0);
mail_to.php içerisinde.
Üyelerin adetine bağlı olarak bekleme süresi uzayacaktır. Scriptin işini bitirmesini bekleyin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız