Tarih: 2007-05-14, 07:45:43 Mesaj konusu: Mod Kurmadan Forumda Video Oynatmak... isteyenlere buyrun
Phpbb forumunuza video koymak istiyorsunuz ama Mod kurmaniz lazim..Malum youtube moduda baya can sıkıcı ve uzun birşey
Bu modu kormadan hatta hiçbi modu kurmadan direkt forumunuzda video oynata bilirsiniz...
Nasilmi?
yönetin panelinden Ayarlar bölmüne gidin ve orda ortalarda biyerde
izin verilern HTMl taglari yaza(yukardaki resim)
O kisma bu kodlari Ekleyin
Kod:
b,i,u,pre,object,param,embed
Videoyu eklemek için ekstra bişi yapmaniza gerek yok
sadece linki kopyalayip mesaj yazar gibi yazmak bu kadar...
Tarih: 2007-05-14, 13:09:48 Mesaj konusu:
ancak açık vermenize neden olacaktır.. ben bir süre kurdum kullandım bu eklentiyi ama bariz bir açık vermemek uğruna sildim yeniden...
ayrıca üyelerin "html" yi açmaları gerekmektedir.. dolayısıyla üye olmayanlara
Kod:
<object witdh="">......
şeklinde görülmektedir..
kruulumu ve kullanımı kolay olsa da kullanmak çok makul gibi görünmüyor..
ben zaten ısteyene dedım :) kardes ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz ben cok kısıye rastladm bu you tube eklentısı zor gelenler var kurmayı bılmeyenler var ama bunu boyle yayınlayabılıyorlar :) ok... keyfıne gore
Bunun Şu Yönden avantajı olabilir..Denemedim ama izlesene,haberturk, milliyet video gibi Youtube embed kdu veren diğer videolrıda forumda yayınlama şanşı olabilir...Ben çalıştıramadım..Html Tglarıını bi türlü izin verditemedim..
Bunun Şu Yönden avantajı olabilir..Denemedim ama izlesene,haberturk, milliyet video gibi Youtube embed kdu veren diğer videolrıda forumda yayınlama şanşı olabilir...Ben çalıştıramadım..Html Tglarıını bi türlü izin verditemedim..
ben denedim evet youtube harici diğer video paylaşım sitelerinin de vidolarını oynatabiliyor
güvenlik nedeniyle forumlarda html kullanımını kapatıyoruz, eklentisini kurmak zor da olsa yapılabilir bişey, eklentisini kurmanızı tavsiye ederim, bu yöntem de iyi tabiki, zahmetsiz en azından
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız