Tarih: 2007-06-24, 12:43:34 Mesaj konusu: 4images resim modülüne resim ekleyemiyorum....
3 gündür uğraşıyorum ama çözemedim .İnternette konu ile ilgili her şeyi denedim yine ekleyemiyorum. Kayıtlı kullanıcılar resim ekleyebiliyor. İş onaylamaya gelince yönetici gelen resmi onaylayamıyor ve yeni resim eklerken de şu hatayı veriyor
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 956 is not allowed to access /home/****/domains/*******/public_html/modules/Gallery/data/media/4 owned by uid 100 in /home/*****/domains/******/public_html/modules/Gallery/includes/upload.php on line 113
Fotoğraf 1
Fotoğraf dosyasını yüklemede hata: DSC04671.JPG
DSC04671.JPG: Kopyalama Hatası. Lütfen Dizin izinlerini kontrol ediniz.
Hiçbir veritabanı girişi yok!
denemedim yol kalmadı klasör izinleride hepsini kontrol ettim doğru gözüküyor.
Aşağıdaki söylenenleride hepsini yapmama rağmen yönetici olarak resim ekleyemiyor ve onaylayamıyorum.Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Kod:
Emeği Geçenler...
Ali MANAV >>> www.turkshell.gen.tr && www.turkshell.info >> entegrasyon
Murat ESGİN >>> www.lavinya.net >> türkçe buton >> türkçe dil paketi
Öner >>> www.mavisite.net >> tester
-------------------------------------------------------------
Dikkat: Bu modül PHPNuke 7.5 ve üstü sürümlerde çalışmaktadır
-------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
dosyaları var olduğu dizinlere yükleyiniz...
giderilen sorunlar...
footer da templateye oturmama sorunu giderilmiştir.
ekler...
admin yönetimine galeri panele daha kolay ulaşabilmeniz için
link eklemesi tanımlanmıştır...
Düzenlenme tarihi
16-11-2006
----------------------------------------------------------------------
veri tabanı bilgilerini girdikten sonra prefix 4images_ yazısını nuke_4images_ olarak değiştirin admin bilgilerine site admin bilgilerinizi girip kurulumu yapın....
kurulum tamamlandığında modules/Gallery/config.php içinde aşağıdaki satırı bulun...
$table_prefix = "nuke_4images_";
altına aşağıdaki satırı ekleyip kaydedin...
$nuke_prefix = "nuke_";
bu değeri düzenledikten sonra kodlar aşağıdaki gibi görünmelidir.
Son olarak aşağıdaki kodu phpMyAdmin sql sorgu penceresinde okutunuz....
ALTER TABLE nuke_users ADD user_level2 smallint(6) NOT NULL default '2';
ALTER TABLE nuke_users ADD user_allowemails tinyint(1) NOT NULL default '1';
ALTER TABLE nuke_users ADD user_invisible tinyint(1) NOT NULL default '0';
ALTER TABLE nuke_users ADD user_lastaction int(11) NOT NULL default '0';
ALTER TABLE nuke_users ADD user_location varchar(255) NOT NULL default '';
ALTER TABLE nuke_users ADD user_comments smallint(6) unsigned NOT NULL default '0';
veya . html dizini içinde yer alan 4images_user_entegre.php dosyasını
ftp ana dizinine atıp çalıştırın daha sonra dosyayla işiniz bitince güvenliğiniz için dosyayı siliniz.
siteye admin girişi yapılamıyorsa nuke_users tablosu düzenle butonuna tıklayınız açılan pencerede yönetici kullanıcınızın
düzenle butonuna tıklayınız ve bu paramtereyi bulun >>> user_level2 <<< parametre seçenek kutusunda yer alan 2 değerini 9
ile değişip kayıt edin artık kullanıcınız yönetici olarak kullanmaya başlayabilirsiniz...
Tarih: 2007-06-24, 23:05:04 Mesaj konusu: Re: 4images resim modülüne resim ekleyemiyorum....
Tekrar kontrol ettim klasör izinlerini ama yine olmadı.benim anlamadığım şey kayıtlı kullanıcılar resim eleyebiliyor ama yöneticiya izin yok .Onaylamayada izin yok.Tamamen kaldırıp tekrar yükledim yine aynı hata..
Tarih: 2007-11-11, 04:30:15 Mesaj konusu: Re: 4images resim modülüne resim ekleyemiyorum....
Selamunaleyküm 4images modülünü kurdum kurulumun ilk basında header.php dosyasında 43 satırda dediginiz yeri bulamadım ama ben 43 satıra Denilen kodu yazdım sona cmod ayarlarını yaptım entegre ettim sonra configi düzenledim ama tek fark benim prefix lerim nuke degil be bende benim prefix se göre ayarladım sonra install ettim cikan config dosyasını galerinin icine koydum tekrar entekre dosyasını calısdırdım modul kuruldu ama admine giremiyorum sifreyi yazıyor ama sonuc alamadım phpmyadmin actım user_level2 tablosunu 9 yaptım ama yıne sonuc alamadım simdi hata nerde yaptım e birkez daha isntal ettim install sorun verdi sürümüm7.6.2.1 fx dir bunlarıda belirteyim
kardeş ben bu sorun nedeniyle host değiştim
host firmanız resim yuklemeye izin vermiyor.
siz bir görüşün safe-mode yi size özel kaldırılırsa yükleyebilirsiniz
yoksa mümkünatı yok
Tarih: 2007-11-11, 10:11:06 Mesaj konusu: Re: 4images resim modülüne resim ekleyemiyorum....
haklısındır arkadasımda ben admine giremiyorum modüller panelinden galeriye tıklıyorum bende giris icin admin nick ve sifre istiyor ben instal yaptıgımda olan sşifreyi ve nicki yazıyorum ama birsey oldugu yok denilen dosyanın degerini degisdim ama hala aynı
Tarih: 2008-01-11, 01:03:39 Mesaj konusu: Re: 4images resim modülüne resim ekleyemiyorum....
lovekiss24 :
haklısındır arkadasımda ben admine giremiyorum modüller panelinden galeriye tıklıyorum bende giris icin admin nick ve sifre istiyor ben instal yaptıgımda olan sşifreyi ve nicki yazıyorum ama birsey oldugu yok denilen dosyanın degerini degisdim ama hala aynı
admin için atadığınız kullanıcının şifresiyle gireceksiniz galeri admine bu galeri bir porttur...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız