dostum ben bu modili bir siteye kurmuştum gerçekten sorunsuz bir modül bütün işlemleri doğru yaptıysan kesinlikle çalışacaktır admin paneline gir ordan asers shop a tıkla ordan ilk olarak ana katagori oluşturcaksın sonra bir alt katagori oluşturacaksın ve içine ürünü ekliceksin çok güzel ve çalışan bir modül biraz uğraş hata verirse tekrar paylaş
ben de asers shop modülünü kurdum. küçük bir sorunum var.
eklediğim bir ürünü sonradan düzenlemek istediğimde veya silmek istediğimde ne yapmalıyım?
admin panelinden bir tek ürün düzenle bölümü var. düzenleme ve silme oradan yapılıyor. işte benim sorunumda burda. ürünleri düzenleyebilmek için ürün id sini bilmek gerekiyor. ürün id si yazıp ürün düzenleyi tıklamalısınız.
sorum şu? ben bu ürün idsini nereden bileceğim, ürünlerin idsini nerden bileceğim ki düzenleyebileyim.
ürün düzenleme bölümünden başka hiçbiyerde ürün idsine rastlamadım.
ben de asers shop modülünü kurdum. küçük bir sorunum var.
eklediğim bir ürünü sonradan düzenlemek istediğimde veya silmek istediğimde ne yapmalıyım?
admin panelinden bir tek ürün düzenle bölümü var. düzenleme ve silme oradan yapılıyor. işte benim sorunumda burda. ürünleri düzenleyebilmek için ürün id sini bilmek gerekiyor. ürün id si yazıp ürün düzenleyi tıklamalısınız.
sorum şu? ben bu ürün idsini nereden bileceğim, ürünlerin idsini nerden bileceğim ki düzenleyebileyim.
ürün düzenleme bölümünden başka hiçbiyerde ürün idsine rastlamadım.
bilen ve kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
biz de kardeşim Gozyasiiyla Asers shop kullanmıştık bi süre önce..
Ürün ID sını dosyaları editleyerek kendin ekleyebilirsin..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız