Tarih: 2008-06-09, 02:54:25 Mesaj konusu:
memo_qx :
ellerine saglık bı temada nukedosyam ıcın yapı versene sade bısı
mrb memo_qx işim yoktu ben yaptım ama sonuna vaktim kalmadı editlediğim temanın klasörünü değiştiremedim yarım kaldı aslında. sen biraz daha geliştirebilirsin. istersen kullan..
ellerine saglık bı temada nukedosyam ıcın yapı versene sade bısı
mrb memo_qx işim yoktu ben yaptım ama sonuna vaktim kalmadı editlediğim temanın klasörünü değiştiremedim yarım kaldı aslında. sen biraz daha geliştirebilirsin. istersen kullan..
bunu senmi yaptın şimdi :) heryerde var bu tema sadece üstü değişmişsin
Aslında işin gerçeği tema arayan arkadaslar cok bendede tam 19 tane yaptıgım tema var hemde ole basit görünümlü değil hiçbiri paylaşayım diyom ama herkez calıyo diye korkmuyom son yaptıgımda islami bir tema gören herkez istedi benden temayı
asilimy cok saol ama ben dar bı tema arıyorum baya dar olacak sadece ortada ıkı blok olacagı ıcın dar olması ıyı olur dıye dusunuyorum sol veya sag blokları aktıf etmıyecem renk olarak siyah dusunuyorum headerda sadece uye ol üye girişi ve dosyalar olacak geniş biseye gerek yok footerde olmasa olur boyle bı tema arıyorum ben basit olacak hızlı acılacak zaten yeterınce dosyalar kasıyor birde tema kasmasın
kaderimse_24
elınde guzel temalar varsa burda paylasırsan sevınırım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız