Aslında aklıma takılan 2 şey var ama önce şundan başlayalım. Google ye bi kelime yazıp aradığınız zaman bir çok arama sitesi ve download sitesi kendinde aratılmış gibi gösterip üst sıralarda çıkıyorlar. Çoğu zamanda aha buldum deyip tıkladığınızda sanki o sitede arama yapmışsınız gibi gözüküyor. Ve o aradığınız şeyin o sitede olup olmadığı önemli değil. Bu tür bi eklenti yapılabilir mi.
Diğer aklıma takılan şeyde yine google de bi kelime arattığımız zaman eksisozluk tarzı sitelerde o kelime olmasa bile çıkıyor.
Tarih: 2009-08-12, 09:05:46 Mesaj konusu:
Sitenizde olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip siteye ziyaretçi çekmenin mantığı nedir?
Gelen ziyaretçinin yerinde olsam buna kızardım.
Ziyaretçiyi keklemek değil mi bu?
Bunun yerine sitenize gerçek ziyaretçileri çekmeye sağlayacak gerçek içeriği koymaya uğraşsanız daha iyi olur.
Önüne geleni siteye doldurmakta faydalı bir yan göremiyorum.
Kandırılarak siteye gelen birisi ne ilanları tıklar, ne de olumlu bir iz bırakır.
Küfreder, çeker gider.
Buradaki amaç sitede olmayan bir şeyi değil sitenin iceriğiyle ilgili olan kısmı çekmek. Mesela derdimi şöyle anlatayım. Site metal müzik sitesi. Diyelim x grubu yeni bir albüm çıkarttı. Ve sitede grupla ilgili bilgi var ama albümle ilili bir bilgi yok. x in bilmem şu albümü diye aratıldığında çıkması
AndersNystrom evet bu dediğini ben yapalı yaklaşık 3.5 sene oluyor günlük ziyaretçi sayısı bi hayli çok oluyor bunu yapmak için en önemli etken seo dur ve php nuke modüllerine uyarlanacak kodlardır...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız