DEĞİŞİKLİKLER:
========
vERSİON 4.0
- Fotoğraf yükleme sorunu giderildi.
- Kategoriler Türkçeleştirildi.
- Yönetim Paneli Türkçeleştirildi.
- Butonlar yenilendi.
- Kodlardaki hatalar giderildi.
- Türkçe dil dosyası eklendi.
Version 3.7.3
- Added nukeWYSIWYG editor function.
- Fixed known sql injection vulnerabilities.
- Fixed image upload feature.
- Code clean up.
- Tested XHTML 1.0 Transitional Compliant.
- Fixed bugs with comments and removed some stuff that did not work and was not important.
Version 3.7.4
- RSS feed added.
- Fixed price format bugs.
- Other bugs.
- Add Custom Content options.
- User can edit and delete own ads.
- 3 new XHTML 1.0 blocks.
- png, jpg, gif images supported.
Version 3.7.5
- Added colorbox function to uploaded images.
- Added extra format and function to blocks.
- Included j a v a s c r i p t in head-NukeC.php custom file.
- Fixed an issue with user deleting their own ads.
- Fixed an issue with image uploads.
modulu indirdim kurdum spaw2 editör soruyor bende fck editör kurulu
ve Nuke-Evolution kullanıyorum
aldıgım hata
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'spaw2/spaw.inc.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/site/httpdocs/modules/NukeC/index.php on line 30
İlan Aynı sorun hala devam ediyor ayrıca diger nukec modullerinde oldugu gibi fotograf yuklenmiyor spaw2 kurulu olmadanda düzgün çalışacagını sanmıyorum sayfalarda hata var
admin menüsüne girilmiyor
admin/nukec.php 530 satırda hata var
Tarih: 2010-01-30, 01:08:46 Mesaj konusu:
aspawa :
İlan Aynı sorun hala devam ediyor ayrıca diger nukec modullerinde oldugu gibi fotograf yuklenmiyor spaw2 kurulu olmadanda düzgün çalışacagını sanmıyorum sayfalarda hata var
admin menüsüne girilmiyor
admin/nukec.php 530 satırda hata var
Resim eklenmediği bilgisi yanlış, eğer senin sunucunda bu yasaklanmışsa bu modülün hatası değil, demo modülde görülebileceği gibi resim yüklenebiliyor. Demo modüle girip resim yükleyebilirsiniz.
Tarih: 2010-01-30, 01:17:28 Mesaj konusu:
Satır 530 farklı bir şekilde düzeltildi. Ben spaw 2 editör kullandığım için düzeltmelerde eksik kalan satırlar olmuş. Resim yüklemeniz için bazı klasörlere chmod izinlerinin 777 olarak verilmesi gerekir. Bu durum kurulumda açıklanmıştır.
Satır 530 farklı bir şekilde düzeltildi. Ben spaw 2 editör kullandığım için düzeltmelerde eksik kalan satırlar olmuş. Resim yüklemeniz için bazı klasörlere chmod izinlerinin 777 olarak verilmesi gerekir. Bu durum kurulumda açıklanmıştır.
tüm izinleri veriyorum fotoğraf yüklenmiyor
senin sitende gösterdiğin modulle bu farklı ayrıca premium üyeliğimiz bir haftada bitti ne işse
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız