Tarih: 2005-04-02, 14:48:59 Mesaj konusu: Artık buna bir çare nolur ya
soldaki site messenger block unda aynen böle bir hata var
Kod:
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/websero/public_html/includes/sql_layer.php on line 286
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/websero/public_html/blocks/block-User_Info.php on line 90
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/websero/public_html/includes/sql_layer.php on line 286
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/websero/public_html/blocks/block-User_Info.php on line 118
bunu haftalardır çözemedim çıldırdım bi YARDIM lütfen saygılar
Tarih: 2005-06-10, 18:01:02 Mesaj konusu: Re: Artık buna bir çare nolur ya
sjsero :
soldaki site messenger block unda aynen böle bir hata var
Kod:
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/websero/public_html/blocks/block-User_Info.php on line 90
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/websero/public_html/blocks/block-User_Info.php on line 118
bunu haftalardır çözemedim çıldırdım bi YARDIM lütfen saygılar
SQL sorgusnu yükledinmi?Dosyalari tam mi yükledin?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız