Anasayfa FORUMLAR Üye Girişi Dosyalar Dersler İpuçları Yardımcı Araçlar Hakkımızda
KİMLER BAĞLI
Toplam Üye: 32638
Aktif Üye: 0
Aktif Ziyaretçi: 280
Üye Adı
Şifre
Beni Hatırla
          Yeni Üye KayıtYeni Üye Kayıt
          Şifremi UnuttumŞifremi Unuttum
FORUMLAR
 İ.E. ve Mozillada çalışan..
(2486 okuma, 0 yanıt)
 HTML 4.01 standartlarına ..
(6295 okuma, 3 yanıt)
 Java Trojen..
(2771 okuma, 0 yanıt)
 Shoutbox ve DHTML menü ça..
(3470 okuma, 2 yanıt)
 Hazır Cms Haber Script Ar..
(2984 okuma, 0 yanıt)
 Java da sorun..
(5335 okuma, 6 yanıt)
 Popup problemi lütfen yar..
(3151 okuma, 0 yanıt)
 Bu Konu Hakında bilgisi O..
(2997 okuma, 0 yanıt)
 target blank'ı ufak açtı..
(4931 okuma, 6 yanıt)
 Hadi, bu kodu çözenin yed..
(7397 okuma, 11 yanıt)
 Nuke ve CSS ve beni çıldı..
(3107 okuma, 0 yanıt)
 Git butonlu açılır menü..
(3561 okuma, 1 yanıt)
 Css Dosyasına Nasıl Flash..
(3007 okuma, 0 yanıt)
 exe uzantılı dosya yada p..
(3632 okuma, 1 yanıt)
 yazı üzerine gelince deği..
(4678 okuma, 3 yanıt)
 Javascript ile fo..
(3663 okuma, 1 yanıt)
 Dhtml Menü ilginç hata..
(3778 okuma, 2 yanıt)
 DHTML Açılır Menüyü Sol B..
(12478 okuma, 17 yanıt)
 Sitenize yatay menüler..
(3774 okuma, 0 yanıt)
 javascriptle sol ..
(9588 okuma, 11 yanıt)
 Chat Sitesi yapmak istiyo..
(4600 okuma, 2 yanıt)
 sfw uzantıslı dosyaları ..
(3992 okuma, 2 yanıt)
 30 günden geriye sayan sa..
(3202 okuma, 0 yanıt)
 üye formunu html içine at..
(3707 okuma, 1 yanıt)
 Bos mudulmu olusturmak ge..
(4492 okuma, 3 yanıt)
 Belirli boyutlarda pop-up..
(6393 okuma, 7 yanıt)
 kod istek..
(6059 okuma, 8 yanıt)
 yönlendirme adresim değiş..
(4046 okuma, 2 yanıt)
 resmin koşesine html kodu..
(5089 okuma, 5 yanıt)
 kayan resimler sonu boşlu..
(3485 okuma, 0 yanıt)
 kısa mesaj bölüü..
(4244 okuma, 2 yanıt)
 ne yapabilirm..
(4992 okuma, 4 yanıt)
 minicik yazı yada scrollb..
(3590 okuma, 1 yanıt)
 Fireworks popup menü head..
(3344 okuma, 0 yanıt)
 Html'de Frontpage Açığı..
(6034 okuma, 8 yanıt)
 header.html içine javas&a..
(3736 okuma, 1 yanıt)
 anasayfaya resim koyamıyo..
(8280 okuma, 13 yanıt)
 DHTML menü block yaptim..
(6959 okuma, 8 yanıt)
 sitem yavaş açılıyor..
(3675 okuma, 1 yanıt)
 msn durumunu sitende gor ..
(3510 okuma, 1 yanıt)
 Ajax Tab Sorunu..
(3284 okuma, 0 yanıt)
 flash ve nuke..
(4393 okuma, 3 yanıt)
 Html yi Phpnukenin en alt..
(3035 okuma, 0 yanıt)
 Flatcast Hakkında bisi so..
(5696 okuma, 6 yanıt)
 html ile anket..
(5501 okuma, 6 yanıt)
 adres cubugu değişmiyor...
(3530 okuma, 0 yanıt)
 Yarışma Yönlendirme..
(3243 okuma, 1 yanıt)
 themes dosyasına nerden g..
(4138 okuma, 3 yanıt)
 anasayfama resim ekliyemi..
(4585 okuma, 5 yanıt)
 config.php nasıl kurabil..
(4233 okuma, 4 yanıt)
Netopsiyon Online: Forums
Netopsiyon Online :: Başlık görüntüleniyor - sariyerim.com gibi?
 AramaArama   RütbelerRütbeliler   ProfilProfil   GirişGiriş 


sariyerim.com gibi?

 
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> HTML - JavaScripts
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maviay_67
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Jan 01, 2005
Mesajlar: 580
Konum: istanbul

MesajTarih: 2007-05-18, 14:09:25    Mesaj konusu: sariyerim.com gibi? Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar temamı sağ tarafına javascrip reklam kodu yerleştirmek istiyorum.elinde javascrip kodu var bu resimdeki gibi nasıl yapabilirim.javascrip kodunu nereye yerleştirmem lazım?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-11-19, 14:05:59    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
volkoo
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Jan 27, 2006
Mesajlar: 178
Konum: Dersim

MesajTarih: 2007-05-18, 14:36:22    Mesaj konusu: Re: sariyerim.com gibi? Alıntıyla Cevap Gönder

Header.html aç
Kod:
<script language=j a v a s c r i p t src="themes/seninteman/link.js"></script>


bu kodu en üste yapıstır.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
maviay_67
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Jan 01, 2005
Mesajlar: 580
Konum: istanbul

MesajTarih: 2007-05-18, 14:46:05    Mesaj konusu: Re: sariyerim.com gibi? Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş teşekkürler bu benim tema
header.html
Kod:

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" background="./themes/SMN_C/images/bg_body_all.gif">
  <tr>
    <td width="100%" align="center">
      <table border="0" width="900" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <td width="10" background="./themes/SMN_C/images/borde_izq.gif"><img border="0" src="./themes/SMN_C/images/borde_izq.gif" width="10" height="1"></td>
          <td bgcolor="#FFFFFF" align="center">

               <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">

         <tr>

</td>
</tr></table>
<!-- FIN DEL TITULO -->

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" background="./themes/SMN_C/images/bg_body.gif">
  <tr>
    <td width="100%" align="center">
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
      <tr>
        <td width="100%">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="80" bgcolor="#FFFFFF">
          <tr>
            <td width="20%"><a href="index.php"><img src="themes/SMN_C/images/banner.gif" border="0"></a></td>
            <td width="60%">
            <p align="center">$showbanners</td>
            <td width="20%">
            <div align="center">
              <center>
              <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" align="center"><a href="index.php">Anasayfa</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="85%" style="border-left-width: 1; border-right-width: 1; border-top: 1px solid #FF0000; border-bottom: 1px solid #FF0000" align="center">
                  <a href="modules.php?name=Forums">Forumlar</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" style="border-left-width: 1; border-right-width: 1; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000" align="center">
                  <a href="modules.php?name=Downloads">Dosyalar</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom-width: 1">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" align="center"><a href="modules.php?name=Theme_System">Themes</a></td>
                </tr>
              </table>
              </center>
            </div>
            </td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/sol_bb_ap.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="27">
          <tr>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<b>&nbsp;$theuser</b></td>
            <td width="60%">
            <p align="center"><marquee  scrolldelay="90" width="100%">$mesaj</marquee></td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
&nbsp;</td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/header_bg3.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="27">
          <tr>
            <td width="10%"><a href="http://www.supermeydan.net"><img src="themes/SMN_C/images/SMN_1.gif" border="0"></a></td>
            <td width="70%">
            <p align="center">$showdownloads</td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<a href="backend.php">
        <img src="images/xml.gif" border="0" width="36" height="14"></a>&nbsp; <a href="backendforums.php">
        <img src="images/xml.gif" border="0" width="36" height="14"></a></td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/header_bg3.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
          <tr>
            <td width="20%">
            <p align="center"><a href="index.php?newlang=english"><img src="images/language/flag-english.png" border="0"></a>&nbsp; <a href="index.php?newlang=turkish"><img src="images/language/flag-turkish.png" border="0"></a></td>
            <td width="60%" height="27">
            <p align="center">&nbsp;$DataOnlineInfo &nbsp;$DataUserTotal&nbsp;$DataUserLast</td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<font class="content">
                $datetime</font></td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
    </table>
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%">
      <div align="center">
        <center>
        <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td width="0" valign="top">


tablo yazanın üstüne ekliyecem yanlış anlamadıysam.

themes/seninteman/link.js
link.js yazan yere ne yazmam gerek?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Aliosman
Teknik Yönetici
Teknik Yönetici





Kayıt: Jul 20, 2002
Mesajlar: 3836
Konum: Balıkesir

MesajTarih: 2007-05-18, 14:49:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

j a v a s c r i p t kodunuzu js dosyası halinde hostunuza yükleyin. Sonrasında


<script src="kodunuz.js" type="text/j a v a s c r i p t">

olarak çağırın. Bu çağırma işlemi için header.php dosyasını kullanabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
volkoo
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Jan 27, 2006
Mesajlar: 178
Konum: Dersim

MesajTarih: 2007-05-18, 14:50:06    Mesaj konusu: Re: sariyerim.com gibi? Alıntıyla Cevap Gönder

Kod:
<script language=j a v a s c r i p t src="themes/SMN_C/Banner.js"></script>
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" background="./themes/SMN_C/images/bg_body_all.gif">
  <tr>
    <td width="100%" align="center">
      <table border="0" width="900" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <td width="10" background="./themes/SMN_C/images/borde_izq.gif"><img border="0" src="./themes/SMN_C/images/borde_izq.gif" width="10" height="1"></td>
          <td bgcolor="#FFFFFF" align="center">

               <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">

         <tr>

</td>
</tr></table>
<!-- FIN DEL TITULO -->

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" background="./themes/SMN_C/images/bg_body.gif">
  <tr>
    <td width="100%" align="center">
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
      <tr>
        <td width="100%">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="80" bgcolor="#FFFFFF">
          <tr>
            <td width="20%"><a href="index.php"><img src="themes/SMN_C/images/banner.gif" border="0"></a></td>
            <td width="60%">
            <p align="center">$showbanners</td>
            <td width="20%">
            <div align="center">
              <center>
              <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" align="center"><a href="index.php">Anasayfa</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="85%" style="border-left-width: 1; border-right-width: 1; border-top: 1px solid #FF0000; border-bottom: 1px solid #FF0000" align="center">
                  <a href="modules.php?name=Forums">Forumlar</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" style="border-left-width: 1; border-right-width: 1; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000" align="center">
                  <a href="modules.php?name=Downloads">Dosyalar</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom-width: 1">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" align="center"><a href="modules.php?name=Theme_System">Themes</a></td>
                </tr>
              </table>
              </center>
            </div>
            </td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/sol_bb_ap.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="27">
          <tr>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<b>&nbsp;$theuser</b></td>
            <td width="60%">
            <p align="center"><marquee  scrolldelay="90" width="100%">$mesaj</marquee></td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
&nbsp;</td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/header_bg3.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="27">
          <tr>
            <td width="10%"><a href="http://www.supermeydan.net"><img src="themes/SMN_C/images/SMN_1.gif" border="0"></a></td>
            <td width="70%">
            <p align="center">$showdownloads</td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<a href="backend.php">
        <img src="images/xml.gif" border="0" width="36" height="14"></a>&nbsp; <a href="backendforums.php">
        <img src="images/xml.gif" border="0" width="36" height="14"></a></td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/header_bg3.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
          <tr>
            <td width="20%">
            <p align="center"><a href="index.php?newlang=english"><img src="images/language/flag-english.png" border="0"></a>&nbsp; <a href="index.php?newlang=turkish"><img src="images/language/flag-turkish.png" border="0"></a></td>
            <td width="60%" height="27">
            <p align="center">&nbsp;$DataOnlineInfo &nbsp;$DataUserTotal&nbsp;$DataUserLast</td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<font class="content">
                $datetime</font></td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
    </table>
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%">
      <div align="center">
        <center>
        <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td width="0" valign="top">


Yukarıda gösterdiğim gibi olacak,sendeki js'nin adını değiştir "Banner" yap ve smn_c temanın anadizinine at başka birşey yok bu kadar.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
maviay_67
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Jan 01, 2005
Mesajlar: 580
Konum: istanbul

MesajTarih: 2007-05-18, 15:16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aliosman :
j a v a s c r i p t kodunuzu js dosyası halinde hostunuza yükleyin. Sonrasında


<script src="kodunuz.js" type="text/j a v a s c r i p t">

olarak çağırın. Bu çağırma işlemi için header.php dosyasını kullanabilirsiniz.

aliosman abi arkadaşın dedigi gibi yaptım Banner.js olarak kaydedip smn_c temanın anadizinine header,story_home vs..
olan dizine attım headerin üstünede ekledim cıkmadı resim javascripteki resim yoluda doğru?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Aliosman
Teknik Yönetici
Teknik Yönetici





Kayıt: Jul 20, 2002
Mesajlar: 3836
Konum: Balıkesir

MesajTarih: 2007-05-18, 15:33:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kodunuzun nereye ekleneceği de önemli. Eğer <head> </head> arasına eklenmesi gerekiyorsa includes/j a v a s c r i p t.php dosyasına ekleyin.

dosyanın sonundaki ?> satırından sonraya.


Diğer türlü -yani <body>..</body> arasına eklenecekse header.php dosyasında

online();
head();

bölümünün altına şu şekilde ekleyip deneyin.
Kod:

?>
<script src="kodunuz.js" type="text/j a v a s c r i p t">
<?PHP


NOT: j a v a s c r i p t ve script kelimelerindeki harfler arası boşlukları silin.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
agakin
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 10, 2005
Mesajlar: 1207
Konum: midilisboro

MesajTarih: 2007-05-18, 15:49:50    Mesaj konusu: Re: sariyerim.com gibi? Alıntıyla Cevap Gönder

eğer teman html temyasaki smn temalar html temaydı yapman gereken sadece div tagını kullanarak header.html içerisine tablo yapmak sonra tabloyu istediğin yere taşı yani başka herhangi biryere birşey eklemene gerek yok en azından ben böyle yaptım kodlar aşağıda :))


Kod:
<div style="position: absolute; width: 154; height: 853; z-index: 1; left: 395; top: -50" id="katman1">  <p align="center">
</div>
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-11-19, 14:05:59    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
maviay_67
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Jan 01, 2005
Mesajlar: 580
Konum: istanbul

MesajTarih: 2007-05-18, 15:51:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aliosman :
kodunuzun nereye ekleneceği de önemli. Eğer <head> </head> arasına eklenmesi gerekiyorsa includes/j a v a s c r i p t.php dosyasına ekleyin.

dosyanın sonundaki ?> satırından sonraya.


Diğer türlü -yani <body>..</body> arasına eklenecekse header.php dosyasında

online();
head();

bölümünün altına şu şekilde ekleyip deneyin.
Kod:

?>
<script src="kodunuz.js" type="text/j a v a s c r i p t">
<?PHP


NOT: j a v a s c r i p t ve script kelimelerindeki harfler arası boşlukları silin.


abi dedigin gibi includes/j a v a s c r i p t.php dosyasında ?> sonra javascrp kodunu ekledim.cıktı ama reklamlar site logosunun üstünde yer aldı ben temayı sola çektim ve sağ tarafta yer almasını istiyorum bunu nasıl olabilir.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
agakin
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 10, 2005
Mesajlar: 1207
Konum: midilisboro

MesajTarih: 2007-05-18, 16:01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

maviay_67 :
Aliosman :
kodunuzun nereye ekleneceği de önemli. Eğer <head> </head> arasına eklenmesi gerekiyorsa includes/j a v a s c r i p t.php dosyasına ekleyin.

dosyanın sonundaki ?> satırından sonraya.


Diğer türlü -yani <body>..</body> arasına eklenecekse header.php dosyasında

online();
head();

bölümünün altına şu şekilde ekleyip deneyin.
Kod:

?>
<script src="kodunuz.js" type="text/j a v a s c r i p t">
<?PHP


NOT: j a v a s c r i p t ve script kelimelerindeki harfler arası boşlukları silin.


abi dedigin gibi includes/j a v a s c r i p t.php dosyasında ?> sonra javascrp kodunu ekledim.cıktı ama reklamlar site logosunun üstünde yer aldı ben temayı sola çektim ve sağ tarafta yer almasını istiyorum bunu nasıl olabilir.



sariyerim.com u yapan benim bak ben sana yukarıda yöntemi söyledim benim der-diğim yöntemi kullansana fena olmayacak gerek yok diğer yöntemlere
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
maviay_67
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Jan 01, 2005
Mesajlar: 580
Konum: istanbul

MesajTarih: 2007-05-18, 16:07:50    Mesaj konusu: Re: sariyerim.com gibi? Alıntıyla Cevap Gönder

gökhan abi cahilligime bagışla:) bu benim header.html
ben şimdi senin verdigin kodu bu temada nerye eklemeyelim.
ne zamandır böyle bişey yapmak istiyorum lakin beceremeiyorum işte
birde son bişey sormak istiyorum o kodu ekledik misal(nereye eklecek bilmiyorum) hani reklam banneri falan olucak onları nasıl yapıcaz bu verdigin kodların arasına mı koyucaz resim kodlarını?
Kod:

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" background="./themes/SMN_C/images/bg_body_all.gif">
  <tr>
    <td width="100%" align="center">
      <table border="0" width="900" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <td width="10" background="./themes/SMN_C/images/borde_izq.gif"><img border="0" src="./themes/SMN_C/images/borde_izq.gif" width="10" height="1"></td>
          <td bgcolor="#FFFFFF" align="center">

               <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">

         <tr>

</td>
</tr></table>
<!-- FIN DEL TITULO -->

<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" background="./themes/SMN_C/images/bg_body.gif">
  <tr>
    <td width="100%" align="center">
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
      <tr>
        <td width="100%">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="80" bgcolor="#FFFFFF">
          <tr>
            <td width="20%"><a href="index.php"><img src="themes/SMN_C/images/banner.gif" border="0"></a></td>
            <td width="60%">
            <p align="center">$showbanners</td>
            <td width="20%">
            <div align="center">
              <center>
              <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" align="center"><a href="index.php">Anasayfa</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="85%" style="border-left-width: 1; border-right-width: 1; border-top: 1px solid #FF0000; border-bottom: 1px solid #FF0000" align="center">
                  <a href="modules.php?name=Forums">Forumlar</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" style="border-left-width: 1; border-right-width: 1; border-top-width: 1; border-bottom: 1px solid #FF0000" align="center">
                  <a href="modules.php?name=Downloads">Dosyalar</a></td>
                </tr>
                <tr>
                  <td width="15%" style="border-left-width: 1; border-right: 1px solid #FF0000; border-top-width: 1; border-bottom-width: 1">&nbsp;</td>
                  <td width="50%" align="center"><a href="modules.php?name=Theme_System">Themes</a></td>
                </tr>
              </table>
              </center>
            </div>
            </td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/sol_bb_ap.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="27">
          <tr>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<b>&nbsp;$theuser</b></td>
            <td width="60%">
            <p align="center"><marquee  scrolldelay="90" width="100%">$mesaj</marquee></td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
&nbsp;</td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/header_bg3.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" height="27">
          <tr>
            <td width="10%"><a href="http://www.supermeydan.net"><img src="themes/SMN_C/images/SMN_1.gif" border="0"></a></td>
            <td width="70%">
            <p align="center">$showdownloads</td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<a href="backend.php">
        <img src="images/xml.gif" border="0" width="36" height="14"></a>&nbsp; <a href="backendforums.php">
        <img src="images/xml.gif" border="0" width="36" height="14"></a></td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="100%" height="27" background="themes/SMN_C/images/header_bg3.gif">
        <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%">
          <tr>
            <td width="20%">
            <p align="center"><a href="index.php?newlang=english"><img src="images/language/flag-english.png" border="0"></a>&nbsp; <a href="index.php?newlang=turkish"><img src="images/language/flag-turkish.png" border="0"></a></td>
            <td width="60%" height="27">
            <p align="center">&nbsp;$DataOnlineInfo &nbsp;$DataUserTotal&nbsp;$DataUserLast</td>
            <td width="20%">
            <p align="center">
<font class="content">
                $datetime</font></td>
          </tr>
        </table>
        </td>
      </tr>
    </table>
    </td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="100%">
      <div align="center">
        <center>
        <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td width="0" valign="top">
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
agakin
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 10, 2005
Mesajlar: 1207
Konum: midilisboro

MesajTarih: 2007-05-18, 23:54:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sen tamanını header.html ini bir yere at ben sana yapar oylalır mburdaki kodlar copy past yapınnca sorun veriyor çünkü düzeltmek bayağı bir iş
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
agakin
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 10, 2005
Mesajlar: 1207
Konum: midilisboro

MesajTarih: 2007-05-19, 00:06:20    Mesaj konusu: Re: sariyerim.com gibi? Alıntıyla Cevap Gönder

e dayanamadım yaptım ama denemedim sen bakarsın artık sağaki reklam kısmını sitene göre ayarlarsın çünkü div olarak eklenen tablolar sabipt kalacağı için sitendeki duruma göre bazı modüller üstüne gelebilir ve güzel durmaz ona göre bir ayarlama yaparsın artık

divi nereye eklediğime bak ona göre ekle sende bak ilk satırdan başlıyor :)) alman gereken kısım div le başlayıp \div le biten biten kısım hadi kolay gelsin

Kod:


<div style="position: absolute; width: 154; height: 853; z-index: 1; left: 1012px; top: 17px" id="katmanornek"> 
  <table width="154" border="1">
    <tr>
      <th width="161" scope="row">buralara istediğini ekle </th>
    </tr>
    <tr>
      <th scope="row">buralara istediği;ni ekle </th>
    </tr>
    <tr>
      <th scope="row">buralara istediğini ekle </th>
    </tr>
  </table>
  <p align="center"><br>
  </div>
<table width=100% cellspacing=0 cellpadding=0 border=0>
<br>
<br>
   <tr> <br>
<br>
</td> <br>
</tr></table> <br>
<!-- FIN DEL TITULO --> <br>
<br>
<table border=0 width=100% cellspacing=0 cellpadding=0 background=unsaved:///themes/SMN_C/images/bg_body.gif>
<br>
 <tr> <br>
  <td width=100% align=center> <br>
  <table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 style=border-collapse:
collapse bordercolor=#111111 width=100%> <br>
   <tr> <br>
    <td width=100%> <br>
    <table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 border-collapse:
collapse bordercolor=#111111 width=100% height=80 bgcolor=#FFFFFF> <br>
     <tr> <br>
      <td width=20%><a href=index.php><img src=themes/SMN_C/images/banner.gif
border=0></a></td> <br>
      <td width=60%> <br>
      align=center>$showbanners</td> <br>
      <td width=20%> <br>
      <div align=center> <br>
       <center> <br>
       <table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 border-collapse:
collapse bordercolor=#111111 width=100%> <br>
        <tr> <br>
         <td width=15% border-left-width: 1 border-right: 1px
solid #FF0000 border-top-width: 1 border-bottom: 1px solid #FF0000>&ampnbsp</td>
<br>
         <td width=50% align=center><a href=index.php>Anasayfa</a></td>
<br>
        </tr> <br>
        <tr> <br>
         <td width=15% border-left-width: 1 border-right: 1px
solid #FF0000 border-top-width: 1 border-bottom: 1px solid #FF0000>&ampnbsp</td>
<br>
         <td width=85% border-left-width: 1 border-right-width:
1 border-top: 1px solid #FF0000 border-bottom: 1px solid #FF0000 align=center>
<br>
         <a href=modules.php?name=Forums>Forumlar</a></td> <br>
        </tr> <br>
        <tr> <br>
         <td width=15% border-left-width: 1 border-right: 1px
solid #FF0000 border-top-width: 1 border-bottom: 1px solid #FF0000>&ampnbsp</td>
<br>
         <td width=50% border-left-width: 1 border-right-width:
1 border-top-width: 1 border-bottom: 1px solid #FF0000 align=center> <br>
         <a href=modules.php?name=Downloads>Dosyalar</a></td> <br>
        </tr> <br>
        <tr> <br>
         <td width=15% border-left-width: 1 border-right: 1px
solid #FF0000 border-top-width: 1 border-bottom-width: 1>&ampnbsp</td> <br>
         <td width=50% align=center><a href=modules.php?name=Theme_System>Themes</a></td>
<br>
        </tr> <br>
       </table> <br>
       </center> <br>
      </div> <br>
      </td> <br>
     </tr> <br>
    </table> <br>
    </td> <br>
   </tr> <br>
   <tr> <br>
    <td width=100% height=27 background=unsaved:///themes/SMN_C/images/sol_bb_ap.gif>
<br>
    <table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 border-collapse:
collapse bordercolor=#111111 width=100% height=27> <br>
     <tr> <br>
      <td width=20%> <br>
      align=center> <br>
<b>&ampnbsp$theuser</b></td> <br>
      <td width=60%> <br>
      align=center><marquee scrolldelay=90 width=100%>$mesaj</marquee></td>
<br>
      <td width=20%> <br>
      align=center> <br>
&ampnbsp</td> <br>
     </tr> <br>
    </table> <br>
    </td> <br>
   </tr> <br>
   <tr> <br>
    <td width=100% height=27 background=unsaved:///themes/SMN_C/images/header_bg3.gif>
<br>
    <table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 style=border-collapse:
collapse bordercolor=#111111 width=100% height=27> <br>
     <tr> <br>
      <td width=10%><a href=http://www.supermeydan.net><img src=themes/SMN_C/images/SMN_1.gif
border=0></a></td> <br>
      <td width=70%> <br>
      align=center>$showdownloads</td> <br>
      <td width=20%> <br>
      align=center> <br>
<a href=backend.php> <br>
    <img src=images/xml.gif border=0 width=36 height=14></a>&ampnbsp
<a href=backendforums.php> <br>
    <img src=images/xml.gif border=0 width=36 height=14></a></td>
<br>
     </tr> <br>
    </table> <br>
    </td> <br>
   </tr> <br>
   <tr> <br>
    <td width=100% height=27 background=unsaved:///themes/SMN_C/images/header_bg3.gif>
<br>
    <table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 border-collapse:
collapse bordercolor=#111111 width=100%> <br>
     <tr> <br>
      <td width=20%> <br>
      align=center><a href=index.php?newlang=english><img src=images/language/flag-english.png
border=0></a>&ampnbsp <a href=index.php?newlang=turkish><img src=images/language/flag-turkish.png
border=0></a></td> <br>
      <td width=60% height=27> <br>
      align=center>&ampnbsp$DataOnlineInfo &ampnbsp$DataUserTotal&ampnbsp$DataUserLast</td>
<br>
      <td width=20%> <br>
      align=center> <br>
<font class=content> <br>
        $datetime</font></td> <br>
     </tr> <br>
    </table> <br>
    </td> <br>
   </tr> <br>
  </table> <br>
  </td> <br>
 </tr> <br>
 <tr> <br>
  <td width=100%> <br>
   <div align=center> <br>
    <center> <br>
    <table border=0 width=100% cellspacing=0 cellpadding=0> <br>
     <tr> <br>
<td width=0 valign=top></font></p></font>
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
maviay_67
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Jan 01, 2005
Mesajlar: 580
Konum: istanbul

MesajTarih: 2007-05-19, 00:09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sagol abi headere pm ile göndermiştim sen önceden yaptın galiba:)) deneyim bakayım yapabiecekmiyim?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
agakin
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 10, 2005
Mesajlar: 1207
Konum: midilisboro

MesajTarih: 2007-05-19, 00:12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

şimdi senin tema eğer tam sayfa ise sorun çıkabilir çünkü tam sayfa temada sağ yada sola böyle bir tablo alanı eklemek siteyi bozar
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
maviay_67
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Jan 01, 2005
Mesajlar: 580
Konum: istanbul

MesajTarih: 2007-05-19, 00:35:16    Mesaj konusu: Re: sariyerim.com gibi? Alıntıyla Cevap Gönder

tema tam sayfa degil abi yani az bi ölçüde ortalıyor..ben bu kodları
Kod:
<div style="position: absolute; width: 10; height: 853; z-index: 1; left: 1012px; top: 17px" id="katmanornek">
  <table width="10" border="1">
    <tr>
      <th width="10" scope="row">buralara istediğini ekle </th>
    </tr>
    <tr>
      <th scope="row">buralara istediği;ni ekle </th>
    </tr>
    <tr>
      <th scope="row">buralara istediğini ekle </th>
    </tr>
  </table>
  <p align="center"><br>
  </div>


table border="0" width= vs.. üstüne ekledim

resimdeki gibi oldu tablo genişligini düşürdüm degişir diye olmadı aynı siyah olan yer bg_body_all.gif kaldırdım belki ondandır diye yine aynı?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> HTML - JavaScripts Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Konular

Başlık Yazar Forum Cevaplar Tarih
Yeni mesaj yok Forumlarda vBullettin gibi aktif kişi... Vizyon Php Nuke Sorunlarınız 9 2010-04-23, 21:42:45 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Buradaki gibi Forumlar için Arşiv volki74 Php Nuke Sorunlarınız 7 2010-03-28, 15:55:26 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Bunun gibi nasıl yaparım avara1984 Php Nuke Sorunlarınız 2 2010-03-24, 19:42:56 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Haber Bloğu Gibi Content Modülü İçin ... gizemli_master Php Nuke Blocklar 11 2010-03-19, 00:43:31 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Bilgi Yarışması Modülü Tamamlandı Gibi firzan Php Nuke Modülleri 18 2010-02-14, 13:43:23 Son Mesajı Görüntüle

Copyright © 2002-2018 Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. - Bütün hakları saklıdır!
Bu site Netopsiyon.com.tr Sunucularında Barındırılmaktadır.
Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. Netopsiyon Copyright