Anasayfa FORUMLAR Üye Girişi Dosyalar Dersler İpuçları Yardımcı Araçlar Hakkımızda
KİMLER BAĞLI
Toplam Üye: 32638
Aktif Üye: 0
Aktif Ziyaretçi: 819
Üye Adı
Şifre
Beni Hatırla
          Yeni Üye KayıtYeni Üye Kayıt
          Şifremi UnuttumŞifremi Unuttum
FORUMLAR
 php-nuke otomatik site ma..
(17113 okuma, 20 yanıt)
 SEO Sözlük..
(6726 okuma, 2 yanıt)
 Google Büyük Bir Sorun..
(3985 okuma, 0 yanıt)
 Backlink'nizi artırın..
(3900 okuma, 0 yanıt)
 Ücretli Seo Yaptırıcam Bi..
(6060 okuma, 5 yanıt)
 backend.php'ye nasıl peha..
(4559 okuma, 1 yanıt)
 Sitenizin Alexa değerini ..
(23 okuma, 2 yanıt)
 Seo ile Klasör ismi gibi ..
(7532 okuma, 5 yanıt)
 Php olan uzantiyi degisme..
(14965 okuma, 21 yanıt)
 daha once kurdugum bi seo..
(5771 okuma, 4 yanıt)
 netopsiyon neden pehaspes..
(13785 okuma, 14 yanıt)
 Arama Optimizasyonu..
(51020 okuma, 63 yanıt)
 Sadece 30 Dakikada l utf-..
(9510 okuma, 10 yanıt)
 Forum Rss dosyasını pehas..
(3968 okuma, 0 yanıt)
 nuke için yeni bir seo yö..
(15917 okuma, 19 yanıt)
 backend ve sitemap vb. pe..
(4596 okuma, 2 yanıt)
 iframe blok ve backend.ph..
(15678 okuma, 19 yanıt)
 Google Meta Keywords ile ..
(3993 okuma, 0 yanıt)
 Google dürüstlüğü sever..
(7859 okuma, 6 yanıt)
 Footer daki site map link..
(4135 okuma, 1 yanıt)
 Veri tabanından veri çeke..
(3888 okuma, 0 yanıt)
 nsn NEWS seo sorunu..
(10613 okuma, 12 yanıt)
 Arama Optimizasyon Döküma..
(6778 okuma, 5 yanıt)
 VBulletin gibi Tag sistem..
(8770 okuma, 8 yanıt)
 Site Google Arama motoru ..
(3672 okuma, 0 yanıt)
 pehaspeajaxseo uyguladım ..
(4686 okuma, 2 yanıt)
 nukede h1 ve h3 tag kulla..
(5244 okuma, 2 yanıt)
 sayfa gerileme hakkında..
(5694 okuma, 2 yanıt)
 iyi index lenen makale si..
(8077 okuma, 6 yanıt)
 Pehaspe seo eklentisi ari..
(12377 okuma, 14 yanıt)
 Pehaspe html seo ya modül..
(3863 okuma, 0 yanıt)
 yeni sitemap oluşturmanı..
(14098 okuma, 14 yanıt)
 googlede bu bir faktörmü..
(4866 okuma, 1 yanıt)
 Pehaspe Seo - Linkler seo..
(5762 okuma, 3 yanıt)
 Haberler 15 dakika sonra ..
(15721 okuma, 20 yanıt)
 haber tags..
(3602 okuma, 0 yanıt)
 Google Modul İçersindeki ..
(5722 okuma, 3 yanıt)
 Optimize Küçük İpuçları..
(6282 okuma, 3 yanıt)
 Arama Motorlarında Yüksel..
(8792 okuma, 7 yanıt)
 google aramalarında isted..
(19014 okuma, 18 yanıt)
 googlede 2. sıradayım fak..
(16068 okuma, 22 yanıt)
 SEO - Arama Motoru Optimi..
(7227 okuma, 4 yanıt)
 Google Site Bağlantıları..
(10064 okuma, 10 yanıt)
 Faydalı Linkler..
(10478 okuma, 6 yanıt)
 Dinamik Title Eklentisini..
(8236 okuma, 6 yanıt)
 NSN NEWS Pehaspe Seo..
(9697 okuma, 9 yanıt)
 aradıgım seoolar..
(3650 okuma, 0 yanıt)
 pehaspeajaxseo Yardım..
(4271 okuma, 0 yanıt)
 video stream'e seo uygula..
(11459 okuma, 13 yanıt)
 Köşe Yazıları Modülüne Di..
(27935 okuma, 38 yanıt)
Netopsiyon Online: Forums
Netopsiyon Online :: Başlık görüntüleniyor - SEO - Arama Motoru Optimizasyon Programları
 AramaArama   RütbelerRütbeliler   ProfilProfil   GirişGiriş 


SEO - Arama Motoru Optimizasyon Programları

 
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
majnan
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Mar 10, 2006
Mesajlar: 116
Konum: Amasya & Trabzon

MesajTarih: 2008-10-01, 21:03:47    Mesaj konusu: SEO - Arama Motoru Optimizasyon Programları Alıntıyla Cevap Gönder

SEO - Arama Motoru Optimizasyon Programları

Arama Motoru Optimizasyon Programları
BHead
Bhead, ufak boyutuna rağmen birçok fonksiyonu içinde barındıran bedava bir program. Çok gelişmiş bir m e t a tag oluşturucusu olmasının yanında, sayfanızdaki HEAD bölümünün tamamını size gerek duymadan oluşturabiliyor. Beraberinde ufak bir CSS editörüyle birlikte gelen bu program ayrıca renk seçici programını da bünyesinde bulunduruyor. Eğer İngilizce içerikli bir site yapıyorsanız imla hatalarını düzeltebiliyor. Kod hatalarını da size gösteriyor. Anahtar kelimelerinizi (keywords) ve tanımlarınızı (de******ion) herhangi bir dosyadan da programa aktarabiliyorsunuz.
Metty m e t a Tag Maker
m e t a Tag ile ilgili eğer hiçbir bilginiz yok ise bu program size göre. Sayfanızı efektif olarak indekslemenizi sağlaycak 33'e kadar m e t a tag desteklemektedir.
Search Engine Buddy
Bu bedava program sayfanızı gerek webde gerek bilgisayarınızda tarayarak en iyi m e t a tag kombinasyonlarını üretip size sunar. Arama motorlarının kriterlerine uygun olarak içeriğe en uygun şekilde düzenlemeler yapar.
MetaWizard
Gayet ufak ve basit bir program. "Yaa kardeşim ben kasamam, en azından m e t a tag diye birşeyim olsun" diyorsanız hemen bunu indirin. Basit bir şekilde gerekli etiketleri size sunacaktır.

LİNK KONTROL PROGRAMLARI
CheckWeb
Sadece 74KB boyutundaki bu marifetli program html sayfaları online veya offline olarak tarayıp, size bozuk linkleri (eğer varsa) ve sayfa boyutuyla ilgili bilgileri veriyor.
Mihov Link Checker
Bir offilne sayfada veya webdeki online html üzerinde çoklu link analizi yapmaktadır. Her linkin nereye yönlendiğini, eksik olup olmadığı, hatalı olup olmadığını veya linkin karşısındaki servisin erişilebilir olup olmadığını gösterir. Linkleri text dosyası olarak dışarıya otomatik olarak alabilmektedir.
Site Link Checker
Aynı özelliklere sahip bir link kontrol programı daha. Farklı bir arayüzü var. Gayet rahat bir şekilde hatalı ve hatasız linklerinizin listesini size raporlayan bir program.
Link Popülerlik Ölçücüler
Bu programlar sitenize link vermesi için anlaştığınız kişilerin linkleri kaldırıp kaldırmadığını öğrenmenizi veya haberiniz bile olmadan sitenize kimlerin link verdiğini öğrenmenizi sağlar.
Indexa
Java ile yazılmış olan bu ufak program Google Pagerank'inizi ve Google, Yahoo, MSN, Altavista ve ALLtheWeb'de görüntülenen backlinkleri (internet üzerindeki diğer sitelerin sizin sitenize direkt verdiği linkler) raporlayan faydalı bir program. Tek kusuru bedava şeklinde kullanmak isterseniz 4 adresi ve 2 arama motorunu aynı anda kullandırması.
BackLinks Master
Kimlerin sitenize link verdiğini bulan bir program. Linklerin direkt gelip gelmediğini ve linkin verildiği kelimelerin ne olduğunu listeler.
Genel SEO Araçları
SEO Surf
SEO Surf çok işlevsel bir program. Saymakla bitmeyen özelliklere sahip. Bunlardan bir kaçını kewyord analizi, SEO sayfa analizi, Backlink analizi ve yönetimi ve arama motoru analizi olarak sayabiliriz.
Keyword Crawler
Bu gelişmiş program ise sayfanızı tarayarak keywordlerinizi analiz edip bu keywordleri internet üzerinde en çok kullanılanlarla karşlaştırır. Ayrıca kelimelerin yoğunluğunu ölçer, Google Pagerank sorgulaması yapar, içe ve dışa verilmiş linkleri listeleyip, hangisinin çalışıp çalışmadığını söyler. Tüm bunlara ek olarak da xml formatında sitemap hazırlar. Daha ne yapsın?
Good Keywords v2
Program sizin siteniz için en iyi anahtar kelimeyi buluyor. Anahtar kelime tavsiyesinin dışındaki ekstra özellikleri ise; tamlama oluşturma, yanlış yazılmış kelime alternatiflerini çıkarma, site ve link popüleritesini bulma.
Golder Phrases
Bir çok kişi sitenizi arama motorlarından arayarak buluyor. Sitenizde bu bilgiler log dosyalarında kayıtlı. Bu program o büyük verileri kullanarak size arama kelimelerini, kelime gruplarını ve her kelimede arama motorlarında kaçıncı sırada çıktığınızı gösteriyor. Ayrıca size hangi tamlamaların kullanılmadığını da raporluyor
PPC Keyword Generator
Harikulade bir program. Birkaç saniye içinde 100lerce tamlama permütasyon yoluyla üretebilip aynılarını eleyip size dosya halinde dışarıya verebiliyor.
Hixus Keyword Inventor
Popüler anahtar kelime bulmanızı hızlandırıyor.
e3KWDCheck
Her türlü dosyayı programa yükleyip içinde geçen kelimeleri analiz ederek, ne sıklıkla kullanıldığını ve yoğunluk oranını öğrenebilirsiniz. Program ayrıca ufak bi adress çubuğuna da sahip. İsterseniz herhangi bir sayfayı analiz edebilirsiniz. Üstelik proxy de destekliyor
Keyword Digger
50kb olmasına rağmen çok iş gören bir program. Overture un bir ay önceki verilerini kullanarak yazdığınız kelimeyle ilgili en çok aranan kelime gruplarını size veriyor. Trendleri takip etmek için oldukça faydalı
AnalogX Keyword Extractor
Herhangi bir websitesinden anahtar kelimeleri toplar, düzenler ve kullanım oranlarına ve pozisyonlarına göre onları indeksler. İndeksledikten sonra sonuçları arama motorları için ağırlık faktörleri ve anahtar kelime kriterlerine göre düzenleyebilirsiniz. Eski olmasına rağmen hala kullanışlı. Ne de olsa AnalogX'den.
eXactMapper Lite
Bir siteniz var ve buna site haritası eklemek istiyorsunuz. Ancak tüm linkleri tek tek nasıl bir hiyerarşi içerisinde listeleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Daha doğrusu zor geliyor, çünkü 100 lerce sayfanız var. Tam bu noktada işinizi kolaylaştıracak bir program geliyor imdadınıza. Hem tüm linklerinizi sizin için tarıyor, sayfaları alt sayfalara ayırıyor ve daha sonra size bunu bir windowstaki explorer gibi ağaç kırılımlarıyla dhtml veya html kodu olarak veriyor. Size ise sadece o kodu sitenize yerleştirmek kalıyor.
Site Map Builder .NET
Eğer otomatik Google XML Sitemap alan bir CMS kullanmıyorsanız bu işi manuel yolla halletmeniz gerekecektir. Bu bedava program ise tam size göre. Program otomatik olarak sitenizin Google uyumlu haritasını çıkartıyor. Sizin yapmanız gereken ise oluşturulmuş dosyayı google'a kaydetmek. Böylelikle arama motoruna sitenizin taranmasında bir mani olmadığını hangi sıklıkla taranmasını istediğinizle ilgili bilgiler google a ulaşıyor. Program için .Net Framework yüklemiş olmanız lazım.
Sitemap Creator
Platform: Tüm Windows sürümleri

Bu ufak program kendi bilgisayarında veya sitesinin bulunduğu harddiske erişme imkanı olanlar için hazırlanmış. Sitenin bulunduğu klasörü programa gösterdiğinizde otomatik olarak bir site haritası çıkarıyor. Programda çeşitli makrolar kullanabiliyorsunuz.
Sitemap 4 traffic
Sitenizi tarayarak html veya google site haritası (sitemap) çıkartabiliyor. Bozuk linklerinizi kontrol ediyor ve sitenizin dosyalarını yedekliyor. Program .Net Framework 1.1 veya üstünü istiyor. Güzel ve kullanışlı olmasına rağmen ufak tefek hataları (bug) var.
Rank Tracker
5 mb büyüklüğündeki bu inanılmaz faydalı program ile sitelerin sıralama / değerini (rank) öğrenebilirsiniz. Bu sırlamaları tam 41 arama motoru üzerinden bedava olarak izleyebilir eğer Google ve Yahoo API'niz varsa kullanabilirsiniz. Sınırsız sayıda kelimenin sizin sitenizde arama motorlarında kaçıncı sırada gözüktüğünü görebilir ve bunları günlük, haftallık ve aylık olarak otomatik bir şekilde raporlamasını ve raporları grafik şeklinde göstermesini sağlayabilirsiniz. Program Java Runtime Environment (JRE) 1.4 gerektirmektedir.
WebCEO
22 mb büyüklüğündeki bu programın maharetleri anlatmakla bitmiyor. Sadece arama motorlarında kelimelerinizin sıralamasını göstermeyip siteniz için optimizasyon önerileri sunuyor. Arama motorlarına otomatik veya manuel kayıt yapmanızı kolaylaştıracak özelliklerinden bahsetmiyorum bile. Raporlama sistemi harikulade. Bu programa sahip olmayan bir webmaster olmamalı. Bedava versiyonunu indireceğiniz WebCEO birçok işlevi içerisinde bulunduran nadide programlardan biri. Alışması zaman alabilir ama alıştıktan sonra bırakamayacaksınız
PaRaMeter
1 mb boyutu ile Google PageRank™ kontrol etme aracı. İstedğiniz kadar siteyi bir anda kontrol edebiliyorsunuz.
M6.net PageRank Checker
0,5 mb boyutunda bir diğer Google PageRank™ kontrol edici.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2024-03-29, 10:10:49    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
ekolcu
Mybb Sorumlusu
Mybb Sorumlusu





Kayıt: Feb 20, 2007
Mesajlar: 660

MesajTarih: 2008-10-20, 00:35:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
artistbaron
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: Dec 09, 2006
Mesajlar: 2993

MesajTarih: 2008-10-20, 00:42:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

her programın başlığını kalın siyah yapsaydın anlaşılırdı böyle çok karışık olmuş yinede sağol
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
TURKAY
Mesaj: 200+
Mesaj: 200+





Kayıt: Oct 17, 2008
Mesajlar: 226

MesajTarih: 2008-10-20, 02:29:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bilgi paylaşıldıkça çoğalır işine yarayacak arkdaşlar için kolaylık olmuş saol
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Siirpaylas
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Apr 01, 2009
Mesajlar: 104
Konum: Samsun

MesajTarih: 2009-04-03, 05:04:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Konular

Başlık Yazar Forum Cevaplar Tarih
Yeni mesaj yok Forum Arama Yap soulfather Php Nuke Sorunlarınız 4 2010-04-22, 17:42:06 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Arama motoru erbaali Php Nuke Sorunlarınız 0 2010-01-23, 12:34:45 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Müzik arama motorunu module çevirdim ... mavisce Php Nuke Modülleri 44 2010-01-22, 16:40:46 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Müzik Arama ve Dinleme Motoru Açıldı AsAr Site Tanıtımları & Eleştiriler 24 2010-01-01, 18:03:09 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok internet Arama motoruna video diyar İnternet Üzerine 0 2009-12-09, 13:21:23 Son Mesajı Görüntüle

Copyright © 2002-2024 Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. - Bütün hakları saklıdır!
Bu site Netopsiyon.com.tr Sunucularında Barındırılmaktadır.
Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. Netopsiyon Copyright