Anasayfa FORUMLAR Üye Girişi Dosyalar Dersler İpuçları Yardımcı Araçlar Hakkımızda
KİMLER BAĞLI
Toplam Üye: 32638
Aktif Üye: 0
Aktif Ziyaretçi: 155
Üye Adı
Şifre
Beni Hatırla
          Yeni Üye KayıtYeni Üye Kayıt
          Şifremi UnuttumŞifremi Unuttum
FORUMLAR
 php script sorunu..
(3499 okuma, 2 yanıt)
 Php syntax error Sorunu..
(2580 okuma, 1 yanıt)
 php hosting scrip..
(7127 okuma, 13 yanıt)
 Php Türkçe Facebook Sayfa..
(4176 okuma, 4 yanıt)
 Php Düzenleme Programı..
(7733 okuma, 13 yanıt)
 Phpde Kategori Seçmek ??..
(2719 okuma, 1 yanıt)
 %100 Türk yapımı bir port..
(6813 okuma, 12 yanıt)
 localde veritabanına 2 so..
(4454 okuma, 7 yanıt)
 Php Kitabı ALıcam..
(6307 okuma, 13 yanıt)
 Php'de Sabit Değerler..
(2862 okuma, 2 yanıt)
 Php de echo ile printin ..
(2736 okuma, 2 yanıt)
 Block oluşturma..
(9282 okuma, 20 yanıt)
 Tablo İçinde Resim Nasıl ..
(2694 okuma, 0 yanıt)
 Türkçe Karakter Sorunu..
(2644 okuma, 1 yanıt)
 Küçük Resmin Üzerine Geli..
(4475 okuma, 4 yanıt)
 Get id ile veri alma....
(3818 okuma, 3 yanıt)
 noktalı tablo kenarı..
(4796 okuma, 7 yanıt)
 güne göre sayfa..
(3635 okuma, 4 yanıt)
 ID Yİ GÖNDEREMİYORUM..
(3955 okuma, 5 yanıt)
 TurkEkip - Bilgi Yarışmas..
(3204 okuma, 2 yanıt)
 php fotoğraf scri..
(3700 okuma, 3 yanıt)
 yardımcı olurmusunuz?..
(4070 okuma, 5 yanıt)
 <Link rel="Canoni..
(6406 okuma, 9 yanıt)
 .php yi hangi program ile..
(4620 okuma, 4 yanıt)
 Facebook paylaşim eklentı..
(5294 okuma, 6 yanıt)
 AEG_ZD: Girişiniz Engelle..
(2399 okuma, 0 yanıt)
 Fatal error: Call to a me..
(3051 okuma, 1 yanıt)
 Düzenli olarak sitem hack..
(2780 okuma, 1 yanıt)
 php-nuke ziyaretci sayacı..
(3875 okuma, 3 yanıt)
 Phpbb3 entegre yardım..
(4000 okuma, 4 yanıt)
 ufak bir yardım istegi..
(3761 okuma, 3 yanıt)
 üye listesi alt alta nası..
(3242 okuma, 2 yanıt)
 TCMB Döviz s&#99;ript..
(6916 okuma, 11 yanıt)
 Adres çubuğunda logo kull..
(6977 okuma, 10 yanıt)
 üye istatistikler..
(2325 okuma, 0 yanıt)
 Resim yüklenmiyor Veritab..
(2773 okuma, 1 yanıt)
 Ayar.php hatası Lütfen ya..
(3428 okuma, 3 yanıt)
 Tanımlama..
(2220 okuma, 0 yanıt)
 hata alıyorum..
(2293 okuma, 0 yanıt)
 require_once hatası..
(2461 okuma, 0 yanıt)
 Oyun sicripti arıyorum..
(4846 okuma, 7 yanıt)
 PHp veritabanından veri ç..
(4536 okuma, 5 yanıt)
 Script kurdum Ana sayfaya..
(2657 okuma, 0 yanıt)
 üyelik sistemi hakkında..
(3676 okuma, 3 yanıt)
 php formmail sorunum var ..
(3136 okuma, 1 yanıt)
 Yemek Tarifi Script Yorum..
(9416 okuma, 19 yanıt)
 Web sErvis Yardım..
(3583 okuma, 2 yanıt)
 php firma rehber s&#9..
(2490 okuma, 0 yanıt)
 php kod hatası? ustalar y..
(3235 okuma, 1 yanıt)
 Arkadaşlar Seo ' yu Subdo..
(3398 okuma, 1 yanıt)
Netopsiyon Online: Forums
Netopsiyon Online :: Başlık görüntüleniyor - PHp veritabanından veri çekmek
 AramaArama   RütbelerRütbeliler   ProfilProfil   GirişGiriş 


PHp veritabanından veri çekmek

 
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> PHP
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nart
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Oct 16, 2005
Mesajlar: 119
Konum: sakarya

MesajTarih: 2009-06-17, 03:31:41    Mesaj konusu: PHp veritabanından veri çekmek Alıntıyla Cevap Gönder

Phpde sqldeki bir tablodaki verileri nasıl çekebiliriz? Sistem nuke değil.

haber.php diye bir dosya oluşturup o dosyanın veileri çekmesini istiyorum..
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2019-03-23, 09:45:08    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
filistin
Mesaj: 300+
Mesaj: 300+





Kayıt: Aug 26, 2007
Mesajlar: 306

MesajTarih: 2009-06-17, 03:36:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

myadmin de DIŞARI AKTAR kısmında tabloyu secip indirie bilirsiniz

sorunu yanlış anlamadıysam, bu şekilde yapa bilirsiniz
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
nart
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Oct 16, 2005
Mesajlar: 119
Konum: sakarya

MesajTarih: 2009-06-17, 03:41:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yok hayır yanlış anlamışsınız. ajaxta örnekleri vardı.

Mesela basit bir örnekle..


<?php
require_once("mainfile.php");

$index =1;
echo"";

echo"<table width=\"100%\" border=\"0\" >"
. " <tr>"
. " <td style=\"border-right-style:dotted\" width=\"50%\" valign=\"top\">";

$result = $db->sql_query("select id, title, hits from ${prefix}_sarkilar order by date DESC limit 5", $dbi);
while(list($id, $title, $hits) = $db->sql_fetchrow($result)) {
echo "<a href=\"modules.php?name=sarkilar&amp;op=showcontent&amp;id=$id\">$title</a><br>";
}
echo "</td>"
. " </tr>"

. "</table>";
?>


şarkılar tablosundaki şarkıları çekiyor bu ama nukede. Ben de bağımsız bir sistemde benzer şekilde veri çekmek istiyorum
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
mersoy
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: Dec 08, 2007
Mesajlar: 2316

MesajTarih: 2009-06-17, 11:46:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kod:

<?PHP
mysql_connect("localhost", "dbkullanici", "dbsifre");
mysql_select_db("dbadi");
$sql = mysql_query("SELECT * FROM `tablo`");
while($row = mysql_fetch_array($sql)) {
echo "$row[sutun], ";
}
?>


basitçe bu şekilde yapabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
nart
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Oct 16, 2005
Mesajlar: 119
Konum: sakarya

MesajTarih: 2009-06-17, 13:53:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim..
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
firzan
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Dec 21, 2004
Mesajlar: 901
Konum: yozgat/yerköy

MesajTarih: 2009-06-17, 21:38:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

uzun zamandır ilk defa php sorusu görüyorum. ne güzel. eğer o verileri sayfa sayfa göstermen gerekirse o konudada ben yardımcı olurum. yazarım burada
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> PHP Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Konular

Başlık Yazar Forum Cevaplar Tarih
Yeni mesaj yok Herhangi Bir Site Hostundan Dosya Çek... qombat Php Nuke Sorunlarınız 2 2010-07-15, 17:17:07 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Web Sİtesinin Tam Resmini Çekmek soulfather İnternet Üzerine 7 2010-04-14, 17:40:15 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok uye adina gore veri cekme gokhan87 PHP Kod Örnekleri 1 2010-03-23, 01:32:56 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok iki ayrı tablodan veri çekme ve yazma molailk MySQL & phpMyAdmin 2 2010-03-08, 21:27:18 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Aynı Veritabanından 2 Site Yapmak asd1 Php Nuke Sorunlarınız 2 2010-02-08, 11:57:35 Son Mesajı Görüntüle

Copyright © 2002-2019 Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. - Bütün hakları saklıdır!
Bu site Netopsiyon.com.tr Sunucularında Barındırılmaktadır.
Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. Netopsiyon Copyright