Anasayfa FORUMLAR Üye Girişi Dosyalar Dersler İpuçları Yardımcı Araçlar Hakkımızda
KİMLER BAĞLI
Toplam Üye: 32638
Aktif Üye: 0
Aktif Ziyaretçi: 225
Üye Adı
Şifre
Beni Hatırla
          Yeni Üye KayıtYeni Üye Kayıt
          Şifremi UnuttumŞifremi Unuttum
FORUMLAR
 İ.E. ve Mozillada çalışan..
(2452 okuma, 0 yanıt)
 HTML 4.01 standartlarına ..
(6162 okuma, 3 yanıt)
 Java Trojen..
(2711 okuma, 0 yanıt)
 Shoutbox ve DHTML menü ça..
(3404 okuma, 2 yanıt)
 Hazır Cms Haber Script Ar..
(2939 okuma, 0 yanıt)
 Java da sorun..
(5227 okuma, 6 yanıt)
 Popup problemi lütfen yar..
(3087 okuma, 0 yanıt)
 Bu Konu Hakında bilgisi O..
(2940 okuma, 0 yanıt)
 target blank'ı ufak açtı..
(4816 okuma, 6 yanıt)
 Hadi, bu kodu çözenin yed..
(7235 okuma, 11 yanıt)
 Nuke ve CSS ve beni çıldı..
(3047 okuma, 0 yanıt)
 Git butonlu açılır menü..
(3498 okuma, 1 yanıt)
 Css Dosyasına Nasıl Flash..
(2962 okuma, 0 yanıt)
 exe uzantılı dosya yada p..
(3569 okuma, 1 yanıt)
 yazı üzerine gelince deği..
(4600 okuma, 3 yanıt)
 Javascript ile fo..
(3595 okuma, 1 yanıt)
 Dhtml Menü ilginç hata..
(3684 okuma, 2 yanıt)
 DHTML Açılır Menüyü Sol B..
(12221 okuma, 17 yanıt)
 Sitenize yatay menüler..
(3727 okuma, 0 yanıt)
 javascriptle sol ..
(9412 okuma, 11 yanıt)
 Chat Sitesi yapmak istiyo..
(4533 okuma, 2 yanıt)
 sfw uzantıslı dosyaları ..
(3917 okuma, 2 yanıt)
 30 günden geriye sayan sa..
(3160 okuma, 0 yanıt)
 üye formunu html içine at..
(3653 okuma, 1 yanıt)
 Bos mudulmu olusturmak ge..
(4400 okuma, 3 yanıt)
 Belirli boyutlarda pop-up..
(6256 okuma, 7 yanıt)
 kod istek..
(5902 okuma, 8 yanıt)
 yönlendirme adresim değiş..
(3977 okuma, 2 yanıt)
 resmin koşesine html kodu..
(4986 okuma, 5 yanıt)
 kayan resimler sonu boşlu..
(3436 okuma, 0 yanıt)
 kısa mesaj bölüü..
(4165 okuma, 2 yanıt)
 ne yapabilirm..
(4875 okuma, 4 yanıt)
 minicik yazı yada scrollb..
(3536 okuma, 1 yanıt)
 Fireworks popup menü head..
(3296 okuma, 0 yanıt)
 Html'de Frontpage Açığı..
(5928 okuma, 8 yanıt)
 header.html içine javas&a..
(3681 okuma, 1 yanıt)
 anasayfaya resim koyamıyo..
(8091 okuma, 13 yanıt)
 DHTML menü block yaptim..
(6832 okuma, 8 yanıt)
 sitem yavaş açılıyor..
(3620 okuma, 1 yanıt)
 msn durumunu sitende gor ..
(3451 okuma, 1 yanıt)
 Ajax Tab Sorunu..
(3243 okuma, 0 yanıt)
 flash ve nuke..
(4296 okuma, 3 yanıt)
 Html yi Phpnukenin en alt..
(2981 okuma, 0 yanıt)
 Flatcast Hakkında bisi so..
(5580 okuma, 6 yanıt)
 html ile anket..
(5365 okuma, 6 yanıt)
 adres cubugu değişmiyor...
(3475 okuma, 0 yanıt)
 Yarışma Yönlendirme..
(3185 okuma, 1 yanıt)
 themes dosyasına nerden g..
(4052 okuma, 3 yanıt)
 anasayfama resim ekliyemi..
(4499 okuma, 5 yanıt)
 config.php nasıl kurabil..
(4152 okuma, 4 yanıt)
Netopsiyon Online: Forums
Netopsiyon Online :: Başlık görüntüleniyor - resmin koşesine html kodunu koyma
 AramaArama   RütbelerRütbeliler   ProfilProfil   GirişGiriş 


resmin koşesine html kodunu koyma

 
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> HTML - JavaScripts
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
adanarock
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Dec 10, 2004
Mesajlar: 554
Konum: adana

MesajTarih: 2007-09-13, 10:02:18    Mesaj konusu: resmin koşesine html kodunu koyma Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar tablolar ve arka planlar konusunda zayıfım.

elimde bir giris resmi var bu giris resminin kösesine phpnuke giriş kodlarını yerleştirmek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilemedim.

elimdeki giriş resmi:




koymak istediğim kod:

Kod:

<BODY>
<TABLE style="WIDTH: 442px; HEIGHT: 108px" borderColor=#8080c0 cellSpacing=0
cellPadding=0 width=442 bgColor=#e9e3d3 border=1>
  <TBODY>
  <TR>
    <TD>
      <FORM action=modules.php?name=Your_Account method=post><STRONG>Kullanıcı
      Adı:</STRONG> <INPUT
      onfocus="if(this.value=='Kullanıcı Adı')this.value='';" maxLength=25
      size=15 name=username textcolor="#0099ff"> <STRONG>Şifre :</STRONG> <INPUT
      style="WIDTH: 166px; HEIGHT: 22px"
      onfocus="if(this.value=='Şifre')this.value='';" type=password maxLength=20
      name=user_password> <INPUT type=hidden name=redirect> <INPUT type=hidden
      name=mode> <INPUT type=hidden name=f> <INPUT type=hidden name=t> <INPUT
      type=hidden value=login name=op> <INPUT type=submit value=Üyeyim Zaten Ben!>&nbsp;&nbsp;<A
      href="modules.php?name=Your_Account&op=pass_lost"><FONT color=#92000>
      <CENTER>Şifremi
unuttum.</CENTER></A></FONT></FORM></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>



oluşmasını istediğim sonuç:




Zamanınızı ayırıp cevap yazarsanız cok sevinirim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-09-25, 23:22:05    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
KISASLI
Mesaj: 300+
Mesaj: 300+





Kayıt: May 19, 2007
Mesajlar: 423
Konum: Niye Bize mi Gelecen

MesajTarih: 2007-09-13, 15:00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Resmi İmages klasörüne uyepanel.jpg diye kayıt yaparsan sorunsuz calışır
Kod:
<?php
#####################
#### Culuyuz.Com         ####
####                             ####
####                             ####
#####################

echo"<table border=\"0\" background=\"images/uyepanel.jpg\">"
  . " <tr>"
  . "   <td width=\"298\" height=\"337\">&nbsp;</td>"
  . "   <td width=\"442\" height=\"480\">&nbsp;</td>"
  . " </tr>"
  . " <tr>"
  . "   <td>&nbsp;</td>"
  . "   <td><TABLE style=\"WIDTH: 442px; HEIGHT: 108px\" borderColor=#8080c0 cellSpacing=0"
  . "ellPadding=0 bgColor=#e9e3d3 border=1>"
  . "     <TBODY>"
  . "       <TR>"
  . "         <TD><FORM action=modules.php?name=Your_Account method=post>"
  . "           <STRONG>Kullanıcı"
  . "             Adı:</STRONG>"
  . "             <INPUT"
  . "     onfocus=\"if(this.value=='Kullanıcı Adı')this.value='';\" maxLength=25"
  . "     size=15 name=username textcolor=\"#0099ff\">"
  . "             <STRONG>Şifre :</STRONG>"
  . "             <INPUT"
  . "     style=\"WIDTH: 166px; HEIGHT: 22px\""
  . "     onfocus=\"if(this.value=='Şifre')this.value='';\" type=password maxLength=20"
  . "     name=user_password>"
  . "             <INPUT type=hidden name=redirect>"
  . "             <INPUT type=hidden"
  . "     name=mode>"
  . "             <INPUT type=hidden name=f>"
  . "             <INPUT type=hidden name=t>"
  . "             <INPUT"
  . "     type=hidden value=login name=op>"
  . "             <INPUT name=\"submit\" type=submit value=&Uuml;yeyim Zaten Ben!>"
  . "           &nbsp;&nbsp;<A"
  . "     href=\"modules.php?name=Your_Account&op=pass_lost\"><FONT color=#92000>"
  . "             <CENTER>"
  . "               Şifremi"
  . "               unuttum."
  . "             </CENTER></FONT>"
  . "             </A>"
  . "         </FORM></TD>"
  . "       </TR>"
  . "     </TBODY>"
  . "   </TABLE></td>"
  . " </tr>"
  . "</table>";


?>
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
adanarock
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Dec 10, 2004
Mesajlar: 554
Konum: adana

MesajTarih: 2007-09-14, 12:37:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

komik bir soru olacak ama bu kod bir modül kodu mu?
eger modül kodu ise nasıl kullanacagım?
modules klasorune giris klasörü acıp içine mi kodu taşıyan bir dosya mı koyacagım.

genelde hazır modul kullandım sıfır modül nasıl hazırlarım?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
melik
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Sep 06, 2005
Mesajlar: 944
Konum: Elazığ/Kovancılar

MesajTarih: 2007-09-14, 12:39:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeş sen bunu modül mü yapacaktın?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
adanarock
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Dec 10, 2004
Mesajlar: 554
Konum: adana

MesajTarih: 2007-09-18, 11:28:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ilk mesajımdakini modül değil index.html seklinde html istiyorum. YARDIMı dokunabilecek herkesten yardim diliyorum
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KISASLI
Mesaj: 300+
Mesaj: 300+





Kayıt: May 19, 2007
Mesajlar: 423
Konum: Niye Bize mi Gelecen

MesajTarih: 2007-09-18, 11:57:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş şu koyacagın resmi pm den ata bilir misin ? tam olarak yerleştireyim
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> HTML - JavaScripts Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Konular

Başlık Yazar Forum Cevaplar Tarih
Yeni mesaj yok html destek-yardım emir2010 Php Nuke Sorunlarınız 7 2010-07-03, 23:58:46 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok html den modüle çevirme hatası esra_rr Php Nuke Modülleri 7 2010-04-28, 15:41:24 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Html İle hazırladıgım tab block hatası affedilmez Php Nuke Blocklar 7 2010-04-23, 12:34:08 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok yardım siteye canlı kamera koyma kiyak42 İnternet Üzerine 6 2010-04-17, 19:54:33 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Modül Uzantılarını HTML Olarak Ayarla... spakme Php Nuke Sorunlarınız 1 2010-04-14, 12:31:32 Son Mesajı Görüntüle

Copyright © 2002-2018 Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. - Bütün hakları saklıdır!
Bu site Netopsiyon.com.tr Sunucularında Barındırılmaktadır.
Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. Netopsiyon Copyright