Anasayfa FORUMLAR Üye Girişi Dosyalar Dersler İpuçları Yardımcı Araçlar Hakkımızda
KİMLER BAĞLI
Toplam Üye: 32638
Aktif Üye: 0
Aktif Ziyaretçi: 251
Üye Adı
Şifre
Beni Hatırla
          Yeni Üye KayıtYeni Üye Kayıt
          Şifremi UnuttumŞifremi Unuttum
FORUMLAR
 php-nuke otomatik site ma..
(9189 okuma, 20 yanıt)
 SEO Sözlük..
(4171 okuma, 2 yanıt)
 Google Büyük Bir Sorun..
(1934 okuma, 0 yanıt)
 Backlink'nizi artırın..
(1866 okuma, 0 yanıt)
 Ücretli Seo Yaptırıcam Bi..
(3013 okuma, 5 yanıt)
 backend.php'ye nasıl peha..
(2200 okuma, 1 yanıt)
 Sitenizin Alexa değerini ..
(23 okuma, 2 yanıt)
 Seo ile Klasör ismi gibi ..
(3640 okuma, 5 yanıt)
 Php olan uzantiyi degisme..
(7548 okuma, 21 yanıt)
 daha once kurdugum bi seo..
(2866 okuma, 4 yanıt)
 netopsiyon neden pehaspes..
(7170 okuma, 14 yanıt)
 Arama Optimizasyonu..
(29149 okuma, 63 yanıt)
 Sadece 30 Dakikada l utf-..
(4559 okuma, 10 yanıt)
 Forum Rss dosyasını pehas..
(1885 okuma, 0 yanıt)
 nuke için yeni bir seo yö..
(8164 okuma, 19 yanıt)
 backend ve sitemap vb. pe..
(2268 okuma, 2 yanıt)
 iframe blok ve backend.ph..
(7972 okuma, 19 yanıt)
 Google Meta Keywords ile ..
(2206 okuma, 0 yanıt)
 Google dürüstlüğü sever..
(4071 okuma, 6 yanıt)
 Footer daki site map link..
(2085 okuma, 1 yanıt)
 Veri tabanından veri çeke..
(2003 okuma, 0 yanıt)
 nsn NEWS seo sorunu..
(5339 okuma, 12 yanıt)
 Arama Optimizasyon Döküma..
(3385 okuma, 5 yanıt)
 VBulletin gibi Tag sistem..
(4461 okuma, 8 yanıt)
 Site Google Arama motoru ..
(1860 okuma, 0 yanıt)
 pehaspeajaxseo uyguladım ..
(2379 okuma, 2 yanıt)
 nukede h1 ve h3 tag kulla..
(2613 okuma, 2 yanıt)
 sayfa gerileme hakkında..
(3104 okuma, 2 yanıt)
 iyi index lenen makale si..
(3943 okuma, 6 yanıt)
 Pehaspe seo eklentisi ari..
(6763 okuma, 14 yanıt)
 Pehaspe html seo ya modül..
(2146 okuma, 0 yanıt)
 yeni sitemap oluşturmanı..
(7522 okuma, 14 yanıt)
 googlede bu bir faktörmü..
(2655 okuma, 1 yanıt)
 Pehaspe Seo - Linkler seo..
(3102 okuma, 3 yanıt)
 Haberler 15 dakika sonra ..
(8425 okuma, 20 yanıt)
 haber tags..
(2043 okuma, 0 yanıt)
 Google Modul İçersindeki ..
(3255 okuma, 3 yanıt)
 Optimize Küçük İpuçları..
(3558 okuma, 3 yanıt)
 Arama Motorlarında Yüksel..
(5028 okuma, 7 yanıt)
 google aramalarında isted..
(10842 okuma, 18 yanıt)
 googlede 2. sıradayım fak..
(8437 okuma, 22 yanıt)
 SEO - Arama Motoru Optimi..
(4147 okuma, 4 yanıt)
 Google Site Bağlantıları..
(5597 okuma, 10 yanıt)
 Faydalı Linkler..
(6323 okuma, 6 yanıt)
 Dinamik Title Eklentisini..
(4717 okuma, 6 yanıt)
 NSN NEWS Pehaspe Seo..
(5174 okuma, 9 yanıt)
 aradıgım seoolar..
(2025 okuma, 0 yanıt)
 pehaspeajaxseo Yardım..
(2419 okuma, 0 yanıt)
 video stream'e seo uygula..
(6034 okuma, 13 yanıt)
 Köşe Yazıları Modülüne Di..
(14093 okuma, 38 yanıt)
Netopsiyon Online: Forums
Netopsiyon Online :: Başlık görüntüleniyor - i f r a m e blok ve backend.php'ye nasıl pehaspeseo uygulanır????
 AramaArama   RütbelerRütbeliler   ProfilProfil   GirişGiriş 


i f r a m e blok ve backend.php'ye nasıl pehaspeseo uygulanır????

 
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-23, 19:47:55    Mesaj konusu: i f r a m e blok ve backend.php'ye nasıl pehaspeseo uygulanır???? Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar rica ediyorum şunu bi söyleyin ya.... Bende simetri hastalığı var onun için istiyorum.. Yoksa bu şekilde de faydasını görebileceğimi biliyorum ama backende nasıl uygulanır şu meret, ya da i f r a m e bloklara nasıl eklenir bi el atın gözünüzü seveyim..........
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-07-22, 15:21:39    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-23, 20:33:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Neyse ya sağ olun..
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
seyranli
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 16, 2005
Mesajlar: 3511
Konum: oradan

MesajTarih: 2008-10-23, 21:27:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

i f r a m e dosyanın başına
include("includes/pehaspeseo.php");

satırını ekle,

istersen echo ile ekrana yazdırmak yerine bloğunu bir değişkene at, ya da normal nuke de kullandığımız ob_start tampon uygulamasını kullan.

i f r a m e bloğunun başlanfgııcı şu şekilde olacak

<?
include("includes/pehaspeseo.php");
ob_start();



bitişi de şu şekilde olacak
$blok = ob_get_contents();
ob_end_clean();
$blok=tab1($blok);
echo $blok;
?>
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-23, 22:12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler ama şu hatayı veriyor:

Fatal error: Call to a member function sql_query() on a non-object in /home/epsikolo/public_html/block-degisenHaberDeneme.php on line 52
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
seyranli
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 16, 2005
Mesajlar: 3511
Konum: oradan

MesajTarih: 2008-10-23, 22:19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

şimdi siz sorguyu
$db->sql_query("

şeklidne vermişsiniz.

dolayısı ile db sınıfını arıyor. isterseniz sql_layer.php dosyaları ile bu sınıfı çağırabilirsiniz.

isterseniz
$db->sql_query yazısını
mysql_query

haline getirebilirsiniz
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-23, 22:28:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

seyranli :

$db->sql_query yazısını
mysql_query

haline getirebilirsiniz


bunu nereden yapabilirim? Yani hangi dosyanın içinden?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
seyranli
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 16, 2005
Mesajlar: 3511
Konum: oradan

MesajTarih: 2008-10-23, 22:30:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ana dizininize
block-degisenHaberDeneme.php

diye bir dosya koymuşsunuz. onunun içinde bu satır.

ha bir de şu var
require_once('mainfile.php');

eklerseniz blok içine, o sorun tamamen ortadan kalkar
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-23, 22:42:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu hatayı verdi:

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'epsikolo'@'localhost' (using password: NO) in /home/epsikolo/public_html/block-degisenHaberDeneme.php on line 71

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/epsikolo/public_html/block-degisenHaberDeneme.php on line 71

Fatal error: Call to a member function sql_fetchrow() on a non-object in /home/epsikolo/public_html/block-degisenHaberDeneme.php on line 73

Şu aşağıda nereyi düzenlemem gerekiyor?

Kod:
<?
include("includes/pehaspeseo.php");
ob_start();
// Eger bu dosyayi kullanip bi sorun yasarsaniz
// bana Netopsiyon.com dan mesaj atabilirsiniz nick:zrx
// Eger surasi söyle olsaydi diyorsaniz kendiniz editleyin :) Benden simdilik bu kadar
// Eger basligin üzerine geldiginizde yukari asagi bi oynama oluyorsa;
//     1- Haber metninin uzun olmasindan dolayi olabilir.
//        a) Haber metinlerini kisa tutun.Zaten o kisim habere giris olur genelde , haberin hepsini yazmayin
//        b) Altta $metin ve $baslik diye 2 degisken ekledim bi bakin deneyerek $metin karakter uzunlugunu kendiniz ayarlayin
//        c) $metinalani degerini arttirarak metin için daha fazla alan koyabilirsiniz.
//     2- Resmin büyüklügünden dolayi olabilir
//        a) Büyük resimler kullanmayin :) kullanirsaniz height ve width degiskenleriyle büyüklügünü ayarlayin
//        b) $Resimkapla degerini 1 yaparsaniz boy sorun çikarmiyor ama resmin eni fazlaysa sayfa genisliyor
//
// _______Sorunlar__________
//
// * Resim dikey olarak ortalanmiyor valign=middle ise yaramiyor .
// * Eni büyük resim sayfayi kaydiriyor.

 
  if (eregi("block-Degisen_Haber.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) {
      Header("Location: index.php");
      die();
  }
 
global $prefix, $multilingual, $currentlang, $db, $tipath;

$metinalani = 80;//$metinalani degerini arttirarak metin için daha fazla alan koyabilirsiniz.

$metin = 1500;//Eger bu deger 0 dan büyük olursa haber metni bu deger sayisi kadar kisalir ve sonuna ... eklenir.Örnegin $metnikisalt = 200; metni 200 karakterle sinirlar.0 olursa sinirlama olmaz

$baslik = 65;//Yukaridakinin baslik için olani ama bu baslik üzerine geldiginizde haberi gösteren baslik yani kisaltma sart.Bu sayidan fazla karaktere sahip baslik kisaltilarak sonuna ... eklenir

$haber = 6;//haber sayisi

$resimkapla = 1;//Eger 1 olursa resim bulundugu alani kaplar 0 ise orjinal boyutunda ortalanir

$baslikboy = 15;//basliklarin hücre boyu

$resimboy = $haber*$baslikboy;
$resimboy += 20;  //resimlerin boyu kisa geliyorsa bu degeri aktif hale getirin. 12 degerini istediginiz kadar arttirin

if ($multilingual == 1) {
    $querylang = "WHERE (alanguage='$currentlang' OR alanguage='')";
} else {
    $querylang = "";
}



$contentonce .= "<s>\n";
for($i=1 ; $i<=$haber ; $i++ ){
$contentonce .= "function goster_$i() {";
for( $j=1 ; $j</s>sql_fetchrow($result)) {
    $sid = intval($row['sid']);
    $title = stripslashes($row['title']);
    $hometext = stripslashes($row['hometext']);
    $catid = intval($row['catid']);
    $topic = intval($row['topic']);
    $notes = $row['notes'];
    $score = intval($row['score']);
    $informant = $row['informant'];
    $time = $row[time];
    $time = substr($time, 11, 5);

    // while (list($s_sid, $catid, $aid, $title, $time, $comments, $counter, $topic, $informant, $acomm, $score, $ratings) = sql_fetch_row($result, $dbi)) {


    $resim = "";
    $title1 .= "";
    $title2 = "<font><big>$title</big></font>";
   $sid = intval($row['sid']);
    $title = stripslashes($row['title']);
    $see = 1;
    if ($catid != 0) {
    $row2 = $db->sql_fetchrow(mysql_query("select title from ".$prefix."_stories_cat where catid='$catid'"));
    $title1 = stripslashes(check_html($row2['title'], "nohtml"));
    $title2 = "<a href="modules.php?name=News&file=article&sid=$sid\"><font><big><big>$title</big></big></font>";
    $title1 .= "";
    }

    $result2 = mysql_query("SELECT topicimage FROM ".$prefix."_topics WHERE topicid='$topic'");
    $row2 = $db->sql_fetchrow($result2);
    $topicimage = $row2['topicimage'];

    $resim = preg_match_all("/<img.+?\>/i", $hometext, $image);
    $resim = $image[0];
    $hometext = preg_replace("/<img.+?\>/i","", $hometext);

    if( $baslik > 30 ){
    $strtop = strlen($title1) + strlen($title);
    $strfark = $baslik - strlen($title1);
    if (strlen($title) > $strfark ) $title = substr( $title, 0, $strfark) . "...";
    }

    $title3 = "<font></font><font><img src=/images/news_all.gif border=0>$title";

    if( $metin > 0 ){ if( strlen( $hometext ) > $metin ) $hometext = substr( $hometext, 0, $metin ) . "..."; }

    $contentsonra .= "<tr><td><a href="modules.php?name=News&file=article&sid=$sid\"><b>$title3</b></a></td></tr>\n";
    $contenthaber .= "<div>\n";
    getTopics($sid);

    $contenthaber .= "<center><b>". $title2 . "</b></center>" . $topicresim . $hometext;
    $contenthaber .= "</div>\n";
    $contentresim .= "<div>\n";

    if(sizeof($resim)>1)
    { foreach($resim as $resm) $contentresim .= $resm; }
    else{
    $resm = $resim[0];
    if($resimkapla == 1){$resm = preg_replace("/<img/i",'<img width="218" height="105" ', $resm);}
    $resm = preg_replace("/<img/i",'<img align="center" Valign="middle" border="2" ', $resm);
    $contentresim .= $resm; }
    $contentresim .= "</div>\n";

    $resim = "";
    $i++;
}

$contentsonra .= "</table></td></tr><tr><td>\n";
$contentsonra .= "</td></tr></table>\n";

$content = $contentonce . $contenthaber . $contentara . $contentresim . $contentsonra;

$blok = ob_get_contents();
ob_end_clean();
$blok=tab1($blok);
echo $blok;
?>


Zahmet veriyorum kusura bakma usta
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-07-22, 15:21:39    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
seyranli
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 16, 2005
Mesajlar: 3511
Konum: oradan

MesajTarih: 2008-10-23, 22:48:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yok yko ne zahmeti. ama bu sefer config.php yi falan include edip değişkenleri almak gerekiyo. uzun iş oluyo. sen dediğim gibi mainfile.php yi require_once ekleyerek kullandır. sorun kalmasın
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-23, 22:53:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

seyranli :
yok yko ne zahmeti. ama bu sefer config.php yi falan include edip değişkenleri almak gerekiyo. uzun iş oluyo. sen dediğim gibi mainfile.php yi require_once ekleyerek kullandır. sorun kalmasın


bunu nasıl yapcağım? yani mainfile.php'nin içinde nereye ne ekleyeceğim?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
seyranli
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: May 16, 2005
Mesajlar: 3511
Konum: oradan

MesajTarih: 2008-10-23, 22:56:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

blok dosyanın başlangıcı

<?
include("includes/pehaspeseo.php");
ob_start();

şeklinde idi ya,

<?
require_once('mainfile.php');
include("includes/pehaspeseo.php");
ob_start();

haline getireceksin. gerisi aynı kalabilir
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-23, 23:02:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu sefer de beyaz sayfa açıldı Sad
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-23, 23:18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Oldu usta oldu çok sağol...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2008-10-24, 00:41:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Peki backend.php dosyasına nasıl uygulayabiliriz?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
manishing
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Jul 31, 2007
Mesajlar: 178

MesajTarih: 2009-01-26, 21:52:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben de bunu arıyorum.rss için nasıl ekleyebiliriz seoyu ?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
manishing
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Jul 31, 2007
Mesajlar: 178

MesajTarih: 2009-01-29, 12:02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

beyler bilen yok mu
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
nofel
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Apr 25, 2005
Mesajlar: 655

MesajTarih: 2009-01-29, 13:34:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

normal pehaspeseo da haberoku124/haber-baslik- şeklinde olanı backend.php ye kısmen de olsa uygulatabiliriz.
İsterseniz haberoku124/ şeklinde isterseniz de haberoku124/Haber%20Başlık şeklinde, çünkü google Haber Başlık olarak değil de Haber%20Başlık şeklinde indexleyecektir sanıyorum.
İlk olarak dediğim için 300. satırlarda bir yerlerde şöyle bir kod olması gerek:
Kod:
    echo "<item>\n";
    echo "<title>".$title."</title>\n";
    echo "<link>{$nukeurl}/modules.php?name=News&file=article&sid=$rsid</link>\n";

Biz şu satırı şöyle değiştirelim:
Kod:
     echo "<item>\n";
    echo "<title>".$title."</title>\n";
    echo "<link>{$nukeurl}/haberoku$rsid/</link>\n";


site.com/haberoku214/ oldu linkler

Şimdi de ikinci dediğimi yapalım:
Kod:
     echo "<item>\n";
    echo "<title>".$title."</title>\n";
    echo "<link>{$nukeurl}/haberoku$rsid/$title</link>\n";


Şimdi de site.com/haberoku214/Haber%20Başlık
şeklinde oldu.
Burda değişiklik yaptığım bölüm <link></link> bölümü sadece.
Nasıl isterseniz öyle kullanın.
backend.php dosyanızın kodlarını eklerseniz duruma göre bakabiliriz, bendekiyle sizdeki aynımıdır bilemiyorum.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
manishing
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Jul 31, 2007
Mesajlar: 178

MesajTarih: 2009-01-30, 19:26:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

1-hocam sağolasın, oldu çok teşekkür ederim.ama şöyle yapsak daha iyi olmaz mı ?
örneğin placebo'dan yeni albüm olsun title.senin verdiğinde

http://www.xxx.com/haberoku407/PLACEBO%27DAN%20YEN%C4%B0%20ALB%C3%9CM

şeklinde çıkıyor.şöyle yapsak

http://www.xxx.com/haberoku407/placebodan-yeni-album

bu daha iyi değil mi ? bu şekilde nasıl yapabilirim ?

2-bir de birşey daha sormak istiyorum sana hocam. sitemin ana sayfada .haberin devamı linki var.orda

http://www.xxx.com/haberoku410/haberin-devami

şeklinde link var.bunu da http://www.xxx.com/haberoku410/title

şeklinde dönüştürmek için nereyi editlemem lazım ?

3-Son bir soru bunda da bilgin varsa çok memnun olurum.Benim sitedeki title kısmına tıklanmıyor örneğin haber başlığından bahsediyorum..Temadan kaynaklı biliyorum, farklı temalarda tıklanır hale geliyor.Konuyla pek ilgisi olmasa da bunun hakkında da bilgin varsa iletebilirsen çok memnun olurum.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
nofel
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: Apr 25, 2005
Mesajlar: 655

MesajTarih: 2009-01-31, 01:59:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dediğin şekilde yapmak elbetteki daha iyi olur fakat dediğim gibi çok fazla uğraşmadım ve inan şuan bişey diyemem, yapılabilir mi, bence evet biraz uğraşılırsa yapılabilir.
2. si de temanla alakalı sanırım. Haberin devamı olan yeri $title şeklinde değiştirirsen istediğin olur. Temanın ilgili bölümünü buraya eklersen YARDIM etmeye çalışırım.
3.sü de temanla alakalı, $title olan bölümde tıklanabilirlik yok, <a href="modules.php?name=News&file=article&sid=$sid">$title</a> gibi olmalı sanırım. Temanın ilgili bölümünü görebilirsem daha sağlıklı bir bilgi verebilirim.Temanın ilgili bölümünü veya temanı bir yere yükleyip buraya atarsan bakabilirim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
bcool
Mesaj: 500+
Mesaj: 500+





Kayıt: May 06, 2008
Mesajlar: 539

MesajTarih: 2009-10-10, 23:30:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tam çözümü bulduysanız paylaşır mısınız lütfen?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Konular

Başlık Yazar Forum Cevaplar Tarih
Yeni mesaj yok nerden ve nasıl bulmuş anlayamadım muhammed-fatih İnternet Üzerine 3 2010-07-16, 18:42:47 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Blok yapiminda nasil include yapabili... Diverman Php Nuke Blocklar 3 2010-07-12, 21:30:07 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Forumun üst bölümüne nasıl reklam ekl... Vizyon NukeBB Eklentileri 2 2010-07-03, 23:35:16 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Manşet Blok ahududu Php Nuke Blocklar 2 2010-06-26, 17:49:59 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Akordiyon Blok hatası affedilmez Php Nuke Blocklar 2 2010-06-21, 17:39:23 Son Mesajı Görüntüle

Copyright © 2002-2018 Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. - Bütün hakları saklıdır!
Bu site Netopsiyon.com.tr Sunucularında Barındırılmaktadır.
Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. Netopsiyon Copyright