Anasayfa FORUMLAR Üye Girişi Dosyalar Dersler İpuçları Yardımcı Araçlar Hakkımızda
KİMLER BAĞLI
Toplam Üye: 32638
Aktif Üye: 0
Aktif Ziyaretçi: 215
Üye Adı
Şifre
Beni Hatırla
          Yeni Üye KayıtYeni Üye Kayıt
          Şifremi UnuttumŞifremi Unuttum
FORUMLAR
 Your Account ....
(2661 okuma, 2 yanıt)
 forum birden bire uçtu gi..
(9097 okuma, 22 yanıt)
 phbb3 u phpnuke ye entegr..
(5092 okuma, 6 yanıt)
 Forumdaki İlgili Konu Baş..
(2528 okuma, 3 yanıt)
 ıstenılen baslıkları cekm..
(4084 okuma, 6 yanıt)
 forum sürümü için yardım...
(2261 okuma, 1 yanıt)
 PHPBB forum sitesi kurdum..
(2686 okuma, 2 yanıt)
 Forum Ana sayfa da ki gar..
(1966 okuma, 0 yanıt)
 MK Portal..
(1732 okuma, 0 yanıt)
 Phpbb3 Logo Link değişimi..
(3607 okuma, 4 yanıt)
 geçtim ama türkçe karakte..
(2391 okuma, 1 yanıt)
 phpBB3.5 yönetim ve ayarl..
(2143 okuma, 0 yanıt)
 Köşe yazarlarına misafirl..
(2969 okuma, 3 yanıt)
 Nuke Bitti.....
(24315 okuma, 55 yanıt)
 PhpBB3 mü? SMF 2 mi?..
(5834 okuma, 12 yanıt)
 İçerik Okutamıyorum..
(3478 okuma, 4 yanıt)
 google de paylaş yahoo d..
(2250 okuma, 0 yanıt)
 sql okuma sorunu.....
(2406 okuma, 1 yanıt)
 phpbb3 forum bolum acamiy..
(2872 okuma, 2 yanıt)
 Php-Nuke 7.9'dan phpBB 3...
(20065 okuma, 41 yanıt)
 Forum sitesi için sistem ..
(10481 okuma, 22 yanıt)
 Forumdan Sıkıldım Belki S..
(6412 okuma, 11 yanıt)
 phpnuket power + phpbb3 k..
(2422 okuma, 0 yanıt)
 phpBB3 Portal Hata yaptim..
(2964 okuma, 1 yanıt)
 süper forum bayıldım....
(16000 okuma, 30 yanıt)
 Mid nasil kurlur..
(2222 okuma, 0 yanıt)
 link sorunu..
(3437 okuma, 3 yanıt)
 Sayfa Bembeyaz..
(2328 okuma, 0 yanıt)
 bakabilirmisiniz....
(3473 okuma, 3 yanıt)
 phpBB : Critical Error..
(4195 okuma, 5 yanıt)
 phpbb.com Hacked!..
(3265 okuma, 2 yanıt)
 Tema Yapıcam ama Bi Soru:..
(2452 okuma, 0 yanıt)
 Mesaj sayılarındaki hata..
(2360 okuma, 0 yanıt)
 phpBB 3.0.2 Çıktı...
(3547 okuma, 2 yanıt)
 Sürüm değişikliğinde soru..
(4383 okuma, 6 yanıt)
 phpbb 3 Kurulum sorunu..
(3085 okuma, 1 yanıt)
 Şu modları arıyorum (phpb..
(3611 okuma, 2 yanıt)
 phpBB3 SubVersiyon Deposu..
(2947 okuma, 0 yanıt)
 Forumda türkçe karakter s..
(10343 okuma, 20 yanıt)
Netopsiyon Online: Forums
Netopsiyon Online :: Başlık görüntüleniyor - ıstenılen baslıkları cekme
 AramaArama   RütbelerRütbeliler   ProfilProfil   GirişGiriş 


ıstenılen baslıkları cekme

 
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> phpBB 3.X Sürümleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
NeBuLa
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Oct 14, 2004
Mesajlar: 155
Konum: SeninGeldiginYerden

MesajTarih: 2009-07-21, 22:47:20    Mesaj konusu: ıstenılen baslıkları cekme Alıntıyla Cevap Gönder

Kod:
<php>

<DOCTYPE>
<html>
<head>
<m e t a http - e q u i v="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<m e t a http - e q u i v="content-style-type" content="text/css" />
<m e t a http - e q u i v="content-language" content="tr" />
<m e t a name="author" content="Canver Software" />
<title>sayfa başlığı</title>
</head>
<body>

<?php

/**
* @ignore
*/
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = './'; // phpBB3'ün kurulu olduğu dizin
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);

// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();

// + setup
$config['exclude_forums']    = ''; // exclude forums id
$config['max_topics']       = '10'; // last xx topic
// - setup

//
// Exclude forums
//

$sql_where = '';
if ($config['exclude_forums'])
{
   $exclude_forums = explode(',', $config['exclude_forums']);
   foreach ($exclude_forums as $i => $id)
   {
      if ($id > 0)
      {
         $sql_where .= ' AND t.forum_id != ' . trim($id);
      }
   }
}

//
// Recent topic (only show normal topic)
//
$sql = 'SELECT t.topic_title, t.forum_id, t.topic_id, f.forum_id
   FROM ' . TOPICS_TABLE . ' t,  ' . FORUMS_TABLE . ' f
   WHERE t.topic_status <> 2
      AND t.topic_approved = 1
      AND t.topic_type = 0
      AND t.forum_id = f.forum_id
      ' . $sql_where . '
   ORDER BY t.topic_time DESC';
$result = $db->sql_query_limit($sql, $config['max_topics']);

?>
<table>
<tr>
   <th>Son konular</th>
</tr>
<tr>
   <td>Konu başlığı</td>
</tr>
<php>sql_fetchrow($result)) && ($row['topic_title'] != '') )
{
   // auto auth
   if ( ($auth->acl_get('f_read', $row['forum_id'])) || ($row['forum_id'] == '0') )
   {
   ?>
      <tr>
         <td> <a href="<?=append_sid(" f=' . $row[' t=' . $row['><censor_text></a> </td>
      </tr>
   <php>sql_freeresult($result);
?>
</table>

</body>
</html>


Benım ıstedıgım acıkcası ıstedıgım forumdan baslıkları cekmek.. bu konuda yardımcı olursanız sevınırım...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-11-16, 12:07:16    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
polibo06
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi





Kayıt: Nov 01, 2006
Mesajlar: 2412
Konum: izmirimi özledim

MesajTarih: 2009-07-21, 23:45:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

biraz daha açarmısınız
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
NeBuLa
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Oct 14, 2004
Mesajlar: 155
Konum: SeninGeldiginYerden

MesajTarih: 2009-07-22, 01:43:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kod:

<php>

<DOCTYPE>
<html>
<head>
<m e t a http - e q u i v="content-type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<m e t a http - e q u i v="content-style-type" content="text/css" />
<m e t a http - e q u i v="content-language" content="tr" />
<m e t a name="author" content="Canver Software" />
<title>sayfa başlığı</title>
</head>
<body>

<?php

/**
* @ignore
*/
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = './'; // phpBB3'ün kurulu olduğu dizin
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);

// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();

// + setup
$config['exclude_forums']    = ''; // exclude forums id
$config['max_topics']       = '10'; // last xx topic
// - setup

//
// Exclude forums
//

$sql_where = '';
if ($config['exclude_forums'])
{
   $exclude_forums = explode(',', $config['exclude_forums']);
   foreach ($exclude_forums as $i => $id)
   {
      if ($id > 0)
      {
         $sql_where .= ' AND t.forum_id != ' . trim($id);
      }
   }
}

//
// Recent topic (only show normal topic)
//
$forum_list = array(35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74); //Sadece bu dizideki forum_id degerleri olan forumlardan konu cekmek istiyoruz
$sql = 'SELECT t.topic_title, t.forum_id, t.topic_id, f.forum_id
   FROM ' . TOPICS_TABLE . ' t,  ' . FORUMS_TABLE . ' f
   WHERE t.topic_status <> 2
      AND t.topic_approved = 1
      AND t.topic_type = 0
      AND t.forum_id = f.forum_id
      AND ' . $db->sql_in_set('t.forum_id', $forum_list) . '
      ' . $sql_where . '
   ORDER BY t.topic_time DESC';
$result = $db->sql_query_limit($sql, $config['max_topics']);

?>
<table>
<tr>
   <th>Bazı Başlıklar</th>
</tr>
<tr>
   <td>Biyografi</td>
</tr>
<php>sql_fetchrow($result)) && ($row['topic_title'] != '') )
{
   // auto auth
   if ( ($auth->acl_get('f_read', $row['forum_id'])) || ($row['forum_id'] == '0') )
   {
   ?>
      <tr>
         <td> <a href="<?=append_sid(" f=' . $row[' t=' . $row['><censor_text></a> </td>
      </tr>
   <php>sql_freeresult($result);
?>
</table>

</body>
</html>


bu benım ısımı goruyor ama sımdı bunu bıraz degıstırmek ısıtorum ve su sekılde gorukmesını ıstıyorum bır arkadas saolsun kod bıraz degısıklık yaptı.. ama sımdı bıraz daha gerekıyor...

dıger kod ları koydum ama hata verdıgınden aklıma gelen lınk bu oldu

http://www.warezcini.com/2008/08/03/tab_accordion.html

burda bır Tab Accordion var ben bununla bırlestırmek ıstıyorum yada buna benzer bırseyle yapmasını ıstedıgım gıne aynı mantık sadece bıyografı album ve benzerı ıcerık yayınlayacagım
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NeBuLa
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Oct 14, 2004
Mesajlar: 155
Konum: SeninGeldiginYerden

MesajTarih: 2009-07-24, 17:07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu konu akkkında YARDIM edebılece varmı ?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NeBuLa
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Oct 14, 2004
Mesajlar: 155
Konum: SeninGeldiginYerden

MesajTarih: 2010-03-31, 10:14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Özür diliyorum sımdıden arka arka psj attıgım ıcın ama problem cozulmustur... ve dedıgım eklentıyı hazır hale getırmıs bulunmaktayımm...

adres:http://www.high-sound.net/biyografi.php
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sima19
Mesaj: 1000+
Mesaj: 1000+





Kayıt: Oct 07, 2006
Mesajlar: 1856
Konum: Dünya'nın Bi Yerinden

MesajTarih: 2010-03-31, 11:04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu tab menu yu nasıl blok olarak oluştururuz
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
NeBuLa
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Oct 14, 2004
Mesajlar: 155
Konum: SeninGeldiginYerden

MesajTarih: 2010-03-31, 19:39:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

harici sayfa olarak olusturdum..... eger sıteye baktıysan tab seklınde yapmadım .... tab kullanmak zor geldı ackcası sonradan caydım.... zeten suan duzenlıyorum en son bu seklı verebıldım.... ve ıstedıgım % 50 yaptım dıye bılırım.... uzerınde calısmaktayım halen acıkcası....

burdakı konuları gostemek ıcın ben 6 tane tema kullandım ..... sıte uzerınde cekecegım baslıklarıda ıd lerıne gore cekıyor elle gırıyorum tek tek...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> phpBB 3.X Sürümleri Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Konular

Başlık Yazar Forum Cevaplar Tarih
Yeni mesaj yok uye adina gore veri cekme gokhan87 PHP Kod Örnekleri 1 2010-03-23, 01:32:56 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok iki ayrı tablodan veri çekme ve yazma molailk MySQL & phpMyAdmin 2 2010-03-08, 21:27:18 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok News Modülnden Resim Çekme Hatası pussat Php Nuke Blocklar 9 2010-01-10, 23:40:04 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok forum rss den konu çekme PS3magTR Php Nuke Modülleri 0 2009-08-01, 02:17:01 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok mysql dan veri çekme yardım lazım BURHAN Php Nuke Sorunlarınız 4 2009-05-21, 11:37:59 Son Mesajı Görüntüle

Copyright © 2002-2018 Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. - Bütün hakları saklıdır!
Bu site Netopsiyon.com.tr Sunucularında Barındırılmaktadır.
Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. Netopsiyon Copyright