Anasayfa FORUMLAR Üye Girişi Dosyalar Dersler İpuçları Yardımcı Araçlar Hakkımızda
KİMLER BAĞLI
Toplam Üye: 32638
Aktif Üye: 0
Aktif Ziyaretçi: 210
Üye Adı
Şifre
Beni Hatırla
          Yeni Üye KayıtYeni Üye Kayıt
          Şifremi UnuttumŞifremi Unuttum
FORUMLAR
 php script sorunu..
(2999 okuma, 2 yanıt)
 Php syntax error Sorunu..
(2125 okuma, 1 yanıt)
 php hosting scrip..
(6103 okuma, 13 yanıt)
 Php Türkçe Facebook Sayfa..
(3491 okuma, 4 yanıt)
 Php Düzenleme Programı..
(6660 okuma, 13 yanıt)
 Phpde Kategori Seçmek ??..
(2292 okuma, 1 yanıt)
 %100 Türk yapımı bir port..
(5755 okuma, 12 yanıt)
 localde veritabanına 2 so..
(3732 okuma, 7 yanıt)
 Php Kitabı ALıcam..
(5315 okuma, 13 yanıt)
 Php'de Sabit Değerler..
(2408 okuma, 2 yanıt)
 Php de echo ile printin ..
(2287 okuma, 2 yanıt)
 Block oluşturma..
(7892 okuma, 20 yanıt)
 Tablo İçinde Resim Nasıl ..
(2285 okuma, 0 yanıt)
 Türkçe Karakter Sorunu..
(2222 okuma, 1 yanıt)
 Küçük Resmin Üzerine Geli..
(3862 okuma, 4 yanıt)
 Get id ile veri alma....
(3271 okuma, 3 yanıt)
 noktalı tablo kenarı..
(4091 okuma, 7 yanıt)
 güne göre sayfa..
(3083 okuma, 4 yanıt)
 ID Yİ GÖNDEREMİYORUM..
(3344 okuma, 5 yanıt)
 TurkEkip - Bilgi Yarışmas..
(2735 okuma, 2 yanıt)
 php fotoğraf scri..
(3197 okuma, 3 yanıt)
 yardımcı olurmusunuz?..
(3420 okuma, 5 yanıt)
 <Link rel="Canoni..
(5526 okuma, 9 yanıt)
 .php yi hangi program ile..
(4014 okuma, 4 yanıt)
 Facebook paylaşim eklentı..
(4593 okuma, 6 yanıt)
 AEG_ZD: Girişiniz Engelle..
(2044 okuma, 0 yanıt)
 Fatal error: Call to a me..
(2626 okuma, 1 yanıt)
 Düzenli olarak sitem hack..
(2370 okuma, 1 yanıt)
 php-nuke ziyaretci sayacı..
(3305 okuma, 3 yanıt)
 Phpbb3 entegre yardım..
(3418 okuma, 4 yanıt)
 ufak bir yardım istegi..
(3224 okuma, 3 yanıt)
 üye listesi alt alta nası..
(2813 okuma, 2 yanıt)
 TCMB Döviz s&#99;ript..
(5974 okuma, 11 yanıt)
 Adres çubuğunda logo kull..
(6073 okuma, 10 yanıt)
 üye istatistikler..
(1977 okuma, 0 yanıt)
 Resim yüklenmiyor Veritab..
(2330 okuma, 1 yanıt)
 Ayar.php hatası Lütfen ya..
(2946 okuma, 3 yanıt)
 Tanımlama..
(1863 okuma, 0 yanıt)
 hata alıyorum..
(1960 okuma, 0 yanıt)
 require_once hatası..
(2124 okuma, 0 yanıt)
 Oyun sicripti arıyorum..
(4146 okuma, 7 yanıt)
 PHp veritabanından veri ç..
(3939 okuma, 5 yanıt)
 Script kurdum Ana sayfaya..
(2307 okuma, 0 yanıt)
 üyelik sistemi hakkında..
(3157 okuma, 3 yanıt)
 php formmail sorunum var ..
(2726 okuma, 1 yanıt)
 Yemek Tarifi Script Yorum..
(8145 okuma, 19 yanıt)
 Web sErvis Yardım..
(3077 okuma, 2 yanıt)
 php firma rehber s&#9..
(2151 okuma, 0 yanıt)
 php kod hatası? ustalar y..
(2815 okuma, 1 yanıt)
 Arkadaşlar Seo ' yu Subdo..
(3021 okuma, 1 yanıt)
Netopsiyon Online: Forums
Netopsiyon Online :: Başlık görüntüleniyor - Block oluşturma
 AramaArama   RütbelerRütbeliler   ProfilProfil   GirişGiriş 


Block oluşturma

 
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> PHP
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-17, 21:50:10    Mesaj konusu: Block oluşturma Alıntıyla Cevap Gönder

content'e kaydettigim içerikleri block olarak yayınlamak istiyorum
kodları bu şekilde yaptıgımda block çalışıyor


#### eski.netopsiyon.com # http://www.netopsiyon.net # Block_Adi yerine bloğu kaydettiğiniz adı yazmanız gerekmektedir.##
if (eregi("block-Ask_Sevgi.php",$PHP_SELF)) {
Header("Location: index.html");
die();
}
$content = "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2\">Aşıkmısınız</a>";
?>

Ama ufak bi resim ekledigimde bu kodlarla block çalışmıyor hatta temanın şaftını kaydırıyor
Bu kodları nasıl yapmam lazım gif eklemem için



#### eski.netopsiyon.com # http://www.netopsiyon.net # Block_Adi yerine bloğu kaydettiğiniz adı yazmanız gerekmektedir.##
if (eregi("block-Ask_Sevgi.php",$PHP_SELF)) {
Header("Location: index.html");
die();
}
$content = "<img src=\"images/kalp.gif" width="15" height="15"> ";
$content = "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2\">Aşıkmısınız</a>";
?>
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-07-22, 04:01:06    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
ahududu
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Mar 14, 2010
Mesajlar: 132

MesajTarih: 2010-03-17, 21:58:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

width=\"15\"

width height lerin bu şekil olacak
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-17, 22:12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

$content = "<img src=\"images/kalp.gif\" width=\"15\" height=\"15\" >";


Bu Şekildede olmadı bunu ekleyince hem block gözükmüyor hem temanın footer bölümü kayboluyor
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ahududu
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Mar 14, 2010
Mesajlar: 132

MesajTarih: 2010-03-17, 22:28:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bunu dene bir de ?

Kod:
</td>sql_query("select pid, title from ".$prefix."_pages  WHERE active='1' order by date DESC limit 0,15");
while(list($pid, $title) = $db->sql_fetchrow($result)) {
$title2= substr($title,0,20);
    $content .= "<img src=\"images/icon_dot.gif\" border=0 valign=absmiddle>&nbsp;<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=$pid\" title="$title\">$title2..</a><br>";
}

$content.="</td></tr></table></font>";
mysql_free_result($result);
$blockfiletitle = "Dersler";

?>
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-17, 22:36:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Buda olmadı sag ve orta block kayboldu
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ahududu
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Mar 14, 2010
Mesajlar: 132

MesajTarih: 2010-03-17, 23:04:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben bunu sorunsuz kullanıyorum arkadaım. contentten veri çekiyor. ama forumda çok seçenek var bu konuda hatırlıyorum olduğunu.

ayrıca sitendeki anasayfada bulunan resimli şeritli kayan resim ve video bloğunu paylaşırmısın benimle ?
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kayserili
Editör
Editör





Kayıt: Nov 04, 2003
Mesajlar: 737
Konum: Amsterdam Hollanda

MesajTarih: 2010-03-17, 23:24:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Life :
$content = "<img src=\"images/kalp.gif\" width=\"15\" height=\"15\" >";


Bu Şekildede olmadı bunu ekleyince hem block gözükmüyor hem temanın footer bölümü kayboluyor


Asagidakini ekle calisir

$content .= "<img src=\"images/kalp.gif\" width=\"15\" height=\"15\">";
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-18, 21:24:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kayserili :
Life :
$content = "<img src=\"images/kalp.gif\" width=\"15\" height=\"15\" >";


Bu Şekildede olmadı bunu ekleyince hem block gözükmüyor hem temanın footer bölümü kayboluyor


Asagidakini ekle calisir

$content .= "<img src=\"images/kalp.gif\" width=\"15\" height=\"15\">";


Yok Üstad olmadı aceba kullandıgım sürümdenmi kaynaklanıyor
8.1 +3.5


ahududu :
ben bunu sorunsuz kullanıyorum arkadaım. contentten veri çekiyor. ama forumda çok seçenek var bu konuda hatırlıyorum olduğunu.

ayrıca sitendeki anasayfada bulunan resimli şeritli kayan resim ve video bloğunu paylaşırmısın benimle ?


http://www.duygubahcem.com/asd.rar
ßuyur Arkadaşım İndirince yazarsan silicem tekrar
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor









Tarih: 2018-07-22, 04:01:06    Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar


Başa dön
kayserili
Editör
Editör





Kayıt: Nov 04, 2003
Mesajlar: 737
Konum: Amsterdam Hollanda

MesajTarih: 2010-03-18, 21:29:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Verdigim kodda soruk yok sorun sende sen yapamiyorsun!
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-18, 21:47:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yalnış ßişiler yaptıgım garanti zate resim koymaktan vazgeçtim koymucam gif mif :)

Ama
Kod:
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6\">Mevsimlere Göre Aşk</br></a>";
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7\">İlk Görüşte Aşk</br></a>";

?>

alt alta sıralamak istiyorum bunları </br> koydum ama satır atlamadı buna yardımcı olursan sevinirim
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kayserili
Editör
Editör





Kayıt: Nov 04, 2003
Mesajlar: 737
Konum: Amsterdam Hollanda

MesajTarih: 2010-03-18, 21:56:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Br lerdeki / isaretlerini silersen olur

bu sekil olmali <br>.

birde br leri </a> sonra eklersen iyi olur

bu sekil:

</a><br>
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-18, 22:14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kod:
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6\">Mevsimlere Göre Aşk</a><br>";
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7\">İlk Görüşte Aşk</a><br>";
 


bu şekilde yaptım olmadı

Kod:

"<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6\">Mevsimlere Göre Aşk</a>";<br>

Bu şekilde orta ve sag block kayboldu

Kod:

"<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6\"><br>Mevsimlere Göre Aşk</a>";

ßunuda denedim yine olmadı
Deneme yanılma yapmaktan ftp nin bile beyni sulandı

Ben daha önce 7.6 + 3.1 de block yapmadan html ile ekledigimde oluyordu
href=\"modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6\"><br>Mevsimlere Göre Aşk</a

Şimdi niye olmuyor
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ahududu
Mesaj: 100+
Mesaj: 100+





Kayıt: Mar 14, 2010
Mesajlar: 132

MesajTarih: 2010-03-18, 22:16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim kardeş. sağol. indirdim.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kayserili
Editör
Editör





Kayıt: Nov 04, 2003
Mesajlar: 737
Konum: Amsterdam Hollanda

MesajTarih: 2010-03-18, 22:20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kodlarda hatalar var olmamamasi gayet normal

Asagidakini ekle olur

Kod:


$content  .= "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6\">Mevsimlere Göre Aşk</a><br>";
$content  .= "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7\">İlk Görüşte Aşk</a><br>";
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-18, 22:35:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Üstad Burdaki Hatam Şu Sanırım;
$content = .
ßen bu şekilde yapıyodum;
$content =
Nokta yok bende yani
senin dedigin gibi yaptıgım zaman yine orta ve sag block kayboluyo
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kayserili
Editör
Editör





Kayıt: Nov 04, 2003
Mesajlar: 737
Konum: Amsterdam Hollanda

MesajTarih: 2010-03-18, 22:38:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Life :
Üstad Burdaki Hatam Şu Sanırım;
$content = .
ßen bu şekilde yapıyodum;
$content =
Nokta yok bende yani
senin dedigin gibi yaptıgım zaman yine orta ve sag block kayboluyo


Sanirim blocku tamamen bozmusun verdigim sekilde eklediginde block islev goruyor ve diger hatalarsa sorun cikariyor.

Verdigim kodu blockun orijinaline ekle, yada o block u buraya ekle
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-18, 22:48:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kod:

#### eski.netopsiyon.com # http://www.netopsiyon.net # Block_Adi yerine bloğu kaydettiğiniz adı yazmanız gerekmektedir.##
if (eregi("block-Ask_Sevgi.php",$PHP_SELF)) {
    Header("Location: index.html");
    die();
}
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6\">Mevsimlere Göre Aşk</a><br>";
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7\">İlk Görüşte Aşk</a><br>";
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5\">Çiçeklerin Dili</a><br>";
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2\">Aşıkmısınız</a><br>";
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=3\">Aşk Reçetesi</a><br>";
$content  =  "<a href="modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4\">Aşk Duası</a><br>";
?>


Kodlar bu Üstad
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kayserili
Editör
Editör





Kayıt: Nov 04, 2003
Mesajlar: 737
Konum: Amsterdam Hollanda

MesajTarih: 2010-03-18, 22:57:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

al bakalim bu block calisiyor.

Kod:

if (eregi("block-Ask_Sevgi.php",$PHP_SELF)) {
    Header("Location: index.html");
    die();
}

$resim = "<img border='0' src='http://www.bytasarim.net/images/black-arrow.gif'>";

$content .= "$resim <a href='modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6'>Mevsimlere Göre Aşk</a><br>";
$content .= "$resim <a href='modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7'>İlk Görüşte Aşk</a><br>";
$content .= "$resim <a href='modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5'>Çiçeklerin Dili</a><br>";
$content .= "$resim <a href='modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=2'>Aşıkmısınız</a><br>";
$content .= "$resim <a href='modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=3'>Aşk Reçetesi</a><br>";
$content .= "$resim <a href='modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4'>Aşk Duası</a><br>";


En son kayserili tarafından 2010-03-18, 23:05:33 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-18, 23:02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Üstad kodlar çıkmamış baştaki php yi silicen sanırım
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
kayserili
Editör
Editör





Kayıt: Nov 04, 2003
Mesajlar: 737
Konum: Amsterdam Hollanda

MesajTarih: 2010-03-18, 23:06:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

simdi eklendi
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Life
Mesaj: 1+
Mesaj: 1+





Kayıt: Jan 11, 2008
Mesajlar: 30

MesajTarih: 2010-03-18, 23:13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ne kodmuş canımı çıkardı
Yardımların için TEŞEKKÜRLER Üstad
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Bu forum kilitlendi: mesaj gönderemez, cevap yazamaz ya da başlıkları değiştiremezsiniz   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Netopsiyon Online Forum Ana Sayfa -> PHP Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Benzer Konular

Başlık Yazar Forum Cevaplar Tarih
Yeni mesaj yok Resimli Menü Block Sorunu populerdeli Php Nuke Sorunlarınız 9 2010-07-11, 18:59:34 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Ramazan Yaklaştı Block,Modül ? ugurekinci Php Nuke Blocklar 2 2010-07-10, 15:59:50 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok Center Block Sorunu populerdeli Php Nuke Sorunlarınız 3 2010-07-09, 22:39:27 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok yeni flashmanset haber block mehaga Php Nuke Blocklar 9 2010-07-09, 21:15:18 Son Mesajı Görüntüle
Yeni mesaj yok New haber flash band news haber block mehaga Php Nuke Blocklar 3 2010-06-25, 14:46:32 Son Mesajı Görüntüle

Copyright © 2002-2018 Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. - Bütün hakları saklıdır!
Bu site Netopsiyon.com.tr Sunucularında Barındırılmaktadır.
Netopsiyon Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd.Şti. Netopsiyon Copyright