sitesine girince görürsünüz. Üyeler, resimler, anketler gibi bir çok bölümde hiç birşey kalmadı. Bu nasıl oldu bilmiyorum. Bir hack olay sanırım. Yedekler var elimde nasıl geriye yükleyebilirim.
Tarih: 2006-03-11, 17:36:53 Mesaj konusu:
eğer hack olayıysaki ben pek sanmıyorum böle hack olmaz silecek dama tüm siteyi siler veritabanında eklediğiin birşeylerden dolayı sorun oluşmuş olabilir phpmyadimine giri ordan vetiabanını seç öncelikle daha sonra tüm veritabanını sil tabi sadaece tabbloları
x
sql sorgusunu tıkla ve yedekk sql ini tekrar okut
bende bu konuda şunu söyleyebilirim başıma gelen bişiy bu; hosting firması server yeniliyoruz diyerek, eski yedekleri attı ve birçok bilgi ve üyelik hesabı otomatik olarak silindi.Host firmanada bir sor, bakalım böyle bir şey yapmışlar mı?
görüğüm kadarıyla bir blok sorunun var geriside include dosyan içindekilerden kaynaklanıyor.include dosyanın yenisini tekrar içeri at ve üzerine yazdırmayı bi dene.mysql ilgili dizinleri okuyamıyor
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız