Tarih: 2006-05-08, 21:57:39 Mesaj konusu: SİTEDE ORTA KISIM VE SAĞ BLOCKLAR GÖZÜKMÜYOR
selamunaleyküm
php.7.7 versiyonunda yeni bir site kurdum.siteyi hosta gönderdim fakat siteye girdiğimde sol blocklar ve üstteki logolar gözüküyor sağ blocklar ve orta kısımda hiçbirşey yok localhostta çalştırdığımda sorun yok.bunun hakkında lütfen yardımcı olun.çokk *YASAK KELİME** lazım..
site buu-----www.agdkandira.com
En son SERDARKOLO tarafından 2006-05-08, 22:18:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
amoki hocam.ben siteyi daha yeni gönderdim hosta yani yayına girer girmez oldu bu olay onun için diyorum localhostta çalışıyor diye siteye göz atarsan çok memnun kalırım lütfen
Tarih: 2006-05-08, 22:53:17 Mesaj konusu:
Ya arkadaslar yok onlarla alakası ben msn'de konustum sımdı bu arkadaslsitesini localhost'ta yapmıs snra bu siteyi host'a gondermiş kurulumunu falan yapmıs ama sağ block'lar ile orta block'lar yok olmus sag block'ların yok olma sebesi ise theme.php'den kaynaklanmıyor...
Bence manfile.php'de sorun war seyranlı'da bana oyle soledı ama tam anlamadım nasıl yapacagımı_?
siteyi gördüm ama durum garip tabii bu tur olaylar genelde yanlış işlem sonucu olur şöyle yap tek tek blokları kaldır aktif olanları bi daha dene mesela radyo bloğunu şöyle bi durum olabilir localde denemediğin yani aktif etmediğin bi bloğu aktif etmişsindir ondan olabilir bi de temanı değiştir bak.Aklıma gelen şimdilik bu.
amaki hocam sağolasında.bu blockların hepsini denedim ben local de ayrıca yönetim menüsündede aynı hata varr yanii sağ taraf çökmüş durumda.ben burada kilitlendim.sizlerden YARDIM bekliyorum.yönetim menüsünüde ulaşılamıyorki kaldırayım ama sorun yok blocklarda eminim çünkü defalarca girdim localhostaa:(
benim bu sorunla ilgilenen varmı bekliyorum üstatlarım burada bir el atin lütfen şu olaya bu forumda yapılmassa hiçbir forumda yapılmaz zannedersem ....lütfen:(
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız