Tarih: 2006-05-20, 14:16:32 Mesaj konusu: Oyunlar Modülü Edit ve Admin Paneli
fıkra diyarı editi olan oyunlar modulu az daha editlenmiştir ve admin paneli konmuştur.
normal ekleyip sonra düzenle deyip yapıştırmanıza gerek yok kodları
sql i de şişirmez sadece oyun url sini yazıp oyunları ekleyebilirsiniz
oyunlarınızın url adresi gizlenmiştir görünüm kaynaka bakıp url leriniz göremezler
admin paneli ayarlandı hızlı erişim gibi az da olsa estetik gözüken bişi kondu ben önceden
bir yerde gördüydüm o menüyü stoğuma almışım ama hatırlamıyom onuda adabte ettim.
.swf adresleri eklemelerde şifrelenmedi, admin panelinde Access Denied hatası ile karşılaştım. "Access Denied" diğer modüllerde böyle bir hata ile karşılaşmadım. Ve modül 7.6 ve üzeri sürümler için uyarlanmış isede aynı hatayı verdi.
Not: .swf adreslerinin şifrelenmesi hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
Tarih: 2006-05-20, 15:57:34 Mesaj konusu:
yanlış .rar ı upload etmişim şuan sağlam çalışması lazım : )
ben local de 7.7 + 3.2 yaması ile kullandım
adminlere swf yolları gizlenmemiş şekilde çıkıyor
admin den çıkış yaparsan görebilirsin
şifrelenmiş şeklini oyun yüklemek bunda daha kolay oluyo tek seferde ekliyon bitiyor ekleyip düzenle demene gerek kalmıyor
Tarih: 2006-05-21, 09:54:02 Mesaj konusu:
@minber bişey değil abi
@sadrazam37 oyunları sen yükleyecen hepsini devletten bekleme az çabala
www.miniclip.com ultra süper bir flash oyun sitesi adamlar yapıyor oradan download bölümünden indir ama .exe değil .swf leri al sonra hostuna at ona sonra oyunlar modulu admin panelinden yada üstteki oyun gönder bölümüne .swf nin adresini yaz
Tarih: 2006-05-21, 14:11:53 Mesaj konusu: Re: Oyunlar Modülü Edit ve Admin Paneli
Kral Admin ŞAHO,
vallahi senin sitende baktım her şey mükemmel,
ama ben bana ait olmayan başka bir sitede denedim. Versiyon 7.8, orada Php My Adminde SQL sorgusu yaparken hata verdi. Acaba 7.8 de uyumsuzmu? Bunu 7.8 de deneyen arkadaşlar varsa ve sonucunu paylaşırsa iii olur.
Siteye admin panelinde modüle tıklayınca "Modül konfigürasyon ayarlarının bulunduğu nuke_oyun_config tablosunda sorun var. " hatası veriyor
Tarih: 2006-06-02, 23:12:20 Mesaj konusu: Re: Oyunlar Modülü Edit ve Admin Paneli
kardeşler soho saol kardes ama oyun ekleme de bi gariplik mi var ben mi anlamıyorum.Oyun ekleye http:// ssss.swf yazıyorum cıkmıyor.Msql den <div align="center">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="450" height="400">
<param name="movie" value="/.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="/.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="400"></embed>
</object>
</div> şeklinde ekliyorum bu seferde gene çıkmaz ken düzenle dediğimde cıkıyor?Ne yapmam lazım teşekkürler...
Tarih: 2006-06-03, 13:15:15 Mesaj konusu:
diğer topic de yazdıklarımla modulu düzenledim
firefox ta sorun çıkmaması lazım şimdi
yapacağınız şey admin girişi yapmak sonra oyun eklemek yada oyunları ekledikten sonra admin girişi yapıp panelden eklemek
şimdi denedim local de 7.7 sürümünde sağlam ;)
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız