bence bu aslında basit ama çok etkili bir çözüm bu yönetmle googleda oturup hacklemek için site arayanlar braz zor bulur ancak benim önerim görüntü dosyasının adını da copyright.gif yapmayın onu da değiştirin :)
o adamlar gece gündüz çalışıp
sizden tek kuruş para istemeden
mükemmel bir sistem sunuyorlar
php-nuke sayesinde çok iyi işler yapıyoruz
php-nuke sayesinde ciddi paralar kazanan arkadaşlarımızda war..
ordaki küçük bir linkin bize zararı ne ?
badred :
iyi güzel kaldırma değilde bence linki kesin kaldırın google sayfanızı indexlerken nukenin sayfasınada otomatik gidiyor. buda onlara hit kazandırıyor.
eğer benim sitem onlara hit kazandırıyorsa ne mutlu bana
çok küçükte olsa bi teşekkür manasında copyright yazılarını kaldırmayın bence ..
Keske herkes senin gibi dusunse.
ama adamlarin aklina copriyt in altina kendi ikinci copryt i koymak akillarina gelmiyor ki Ben oyle yapiyorum .
Bende hicbir aradasin emegine saygisiszlik olmadi olmayacakta.
Zorunlu kalirsam ONCE IZIN Aliyorum izin geldikten sonra kaldiriyorum.Zorlarina giden sanirim izin almak. Yada para vermek.....
Gerek yok bu islere tavsiyem. Nuke copryt kalsin altina kendinizin copysini koyun olsun bitsin...
ya ben kaldıralım demıyorum tamam nuke ıcın ok. ama sımdı modul alıyorum bı sıteden bakıyorum o sıtenın Copyright yazısı var sonra gıdıyorum baska sıtede baska bırının adı var ben acemı olarak gordukce kaldırıyorum hıc acımıyorum ama nuke ıcın aynıseyı soyleyemem moduller ıcın konusuyorum
php nuke copyright ı kaldırmıyosunuz ama module copyrightlarını kaldırıyorsunuz ? ne fark var ? biri bilmem kacbin satır kod yazmıs biri 10 satır yazmıs diyemi ? ikiside elinden geldigince emek vermis sen yarın oburgun nuke ü ogrenicen ve bir block veya module yazıcan heyecanla sonra etrafta copyrightının silindigini gorcen bu hoşuna gitcekmi ?
bazı modüller sadece editleniyor valla onlara be de hiç acımıom;) adamlar iki tane kodla yeni modül yapıo...(yaptıkları tek sey modülün ismini değistirmek sistem aynı...)
ya ben kaldıralım demıyorum tamam nuke ıcın ok. ama sımdı modul alıyorum bı sıteden bakıyorum o sıtenın Copyright yazısı var sonra gıdıyorum baska sıtede baska bırının adı var ben acemı olarak gordukce kaldırıyorum hıc acımıyorum ama nuke ıcın aynıseyı soyleyemem moduller ıcın konusuyorum
php nuke copyright ı kaldırmıyosunuz ama module copyrightlarını kaldırıyorsunuz ? ne fark var ? biri bilmem kacbin satır kod yazmıs biri 10 satır yazmıs diyemi ? ikiside elinden geldigince emek vermis sen yarın oburgun nuke ü ogrenicen ve bir block veya module yazıcan heyecanla sonra etrafta copyrightının silindigini gorcen bu hoşuna gitcekmi ?
bazı modüller sadece editleniyor valla onlara be de hiç acımıom;) adamlar iki tane kodla yeni modül yapıo...(yaptıkları tek sey modülün ismini değistirmek sistem aynı...)
tamamen katılıorum aloscuk sana copyrigth silinmesi ayıp ama baska reklamlar katıyorlar hasbahcenın kuran meali modulunu ındırdım adam hersayfaya java tabanlı kendı logosunu koymus sayfa assa yukarı gıttıkce oda oynuor insanlar mealimi okucak onun reklamınımı seyredecek erinmedim hepsını tek tek sıldım kuran a azcık saygın olsun modul yapıyorsun bıde. ama copyright ı sılmedım
Arkdaşlar Sizlerin Nasıl ßir Emek SOnucu Güzel Siteler Yapıyorsunuz Emeginize Saygı Gosterilmesini istiyOrsunuz Sizde Verilen Emege Saygılı Olun Bence !
dreamy e katılıorum gece gınduz ugrasım ucretsız ama cok ıyı bır sıstem kuruyorkar ve hıc para almıolar bızden eger bırazda olsa hıt kazandırıosa ne mutlu bana ve bıze:)
Valla copyright kaldırıpta banane ücretsiz dağıtılıyo istediğimi yaparım diyen var :) Nukedışında yaşanan bi olay bu.Gene copyright meselesi.MyBB kullanıcısını uyardık sitene geri koy yoksa MyBB kurucularına bildirmemiz gerekir dedik.Size ne üretsiz dağıtılıyo ister koyarım ister koymam diye tepi aldık MyBB forumlarında bildirdik.Orayada bizim hakkımızda "bu kişiler benim başarımı çekemeyen Türk kllanıcılarıdır" yazmış
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız