Tarih: 2006-04-15, 01:48:44 Mesaj konusu:
selam.
modul icin tesekkurler,hatasiz kurdum .
ama.
Admin oldugum halde eklediklerim gorunmuyor.Uzantilarina ve adrese dikkat ettim ama hatam yok sanirim.
neden aklenmedigi hakkinda bilginiz varmi acaba.
hata da vermiyor,direk anasayfaya yonleniyor.
arkadaşlar
modülü kurdum
gayet güzel çalışıyor
önce avi denedim görüntü çıkmadı
sonra wmv ye çevirdim
ama bu seferde görüntü var ses yok
acaba nedendir
bilgisayarda izleyince ses var ama sitede ses yok
nedendir acaba?
Tarih: 2006-05-04, 18:30:17 Mesaj konusu: Re: video modulu yaptim
ya arkadaş emeğine sağlıkda bu sorun çıktı bende:
Modül konfigürasyon ayarlarýnýn bulunduðu io_video_config tablosunda sorun var. bu sorun için ne yapabilirim
Tarih: 2006-05-07, 18:03:07 Mesaj konusu: Re: video modulu yaptim
arkadaslar kusura bakmayın ya ben hepsini yaptım daha dogrusu modulu oldugu gibi attım değisiklik yapılmyacak sanırım fakat admin panelinden giris yapıyorum sonra video ekliyorum maledef başarısız oldu diyor acabanerede hata yapmıs olabilirim
Tarih: 2006-05-09, 15:38:26 Mesaj konusu: Re: video modulu yaptim
merhaba değerli arkadaslar ben bu modulu ekledım hersey cok guzel calısıyor fakar admın olarak ben video ekleyemiyorum.Oncelikle uye gıbı video eklıyorum sonra da admin girisi yaptıktan sonra kabul edıyorum oluyor.Yanlız bir sorun var . Bende bir avi videosu vardı bunu attım klip olarak avi uzantılı oldugu için de ben bunu wmv uzantılı yaptım sonuc hustran oldu tabikide çalışmadı sonra değiştirdim ve bunu avi yaptım (uzantısını) ve baya bı sure bekledıkten sonra da nıhayet çalmaya başladı:) fakat bu sefer ses var goruntu yok sadece bu sorunum kaldı. Bilen bir arkadasım varsa lütfen yardımcı olabilir mi ALT-F4 bu konuda bana YARDIM edersen cok sevinirim cunku diğer bazı arkadaslarında bu konuda sorunu var forumu bastan sona okudum bır arkadasım da aynen benım gıbı sorun yasamıs.Bılgılerınıze ıhtıyacımız var
Tarih: 2006-05-19, 23:34:35 Mesaj konusu: Re: video modulu yaptim
Arkadaşlar,
Herşey iyi güzel de,benim bu konuyla ilgili bir sorum olacak.
Benim elimde yaklaşık 25 kameranın yönetiminin olduğu ip no var,ben bu ip nodan alacağım görüntüleri nasıl ziteme ekleyebilirim ?
Bu ip no ile heng tong remote adlı bir programla bu ip noyu girerek pc'den seyredebiliyorum,bunu nasıl html'ye veya başka bir yolla çevirip siteme atabilirim.
Çok şeyler denedim ama yapamadım,webde bir çok yeride taradım ama açıklayıcı bir bilgi bulamadım.
benim sorumda playeri youtube playeri ile değiştirebilirmiyim.
read.php içerisinde ki media player komutu yerine yuotube.com dakini yaptım ama çalışmadı
video modülünün içerisinde player değiştirme ile ilgili bir yazıya rastladım ve şöyel yaptım. read.php nin içerisindeki şu kısmı
<object id=\"wmplay\" name=\"wmplay\" classid=\"clsid:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95\" codebase=\"http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#version=5,1,52,701\" standby=\"microsoft windows media player bile?enleri yükleniyor...\" type=\"application/x-oleobject\" width=\"320\" height=\"305\">"
. "<param name=\"filename\" value=\"$text\">"
. "<param name=\"autostart\" value=\"1\">"
//. "<param name=\"loop\" value=\"true\">" /*BURAYI AKTIFHALE GETIRIRSENIZ VIDEO BITINCE OTOMATIK OLARAK BASTAN BASLAR AKTIF HALE GETIRMEK ICIN BASTAKI // LARI KALDIRIN*/
. "<param name=\"showstatusbar\" value=\"1\">"
. "<param name=\"autosize\" value=\"1\"></object>
:) yukarı bakma zahmetinde çok önceden bulunmuştum, sorun ile karşılaştığımdan dolayı yazayım dedim. bu blokc ile dunyali.php?name=Muzikler modülüne göre ayarlanmış, bende benim videolar modülüne göre değişiklikleri yaptım ve başarılı olamadım. bu işlemi yaptıkdan sonra orta block varmı diye yazmıştım.
saho modaratör arkadaşım hatayı acaba sql tabloaları kısmındamı yapıyorum, bir ip ucu verebilirmisin:)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız