Arkadaş News Modulune Haber Ekleden Yaptım Haber Girişlerini Anasayfada Düzenli Olarak Gösteremiyorum Bir Haberi Anasayfada Yayınla Dediğimde Tüm Haberler Çıkıyor Bunun Bir Çaresi Yok mu Nolur İP UÇU verin..
bazı haberlerin çıkıp bazılarının çıkmamsını mı istiyorsun sen.ya da ne bilim belli bi kategoriye mi ayırmak istiyorsun.ana sayfaya boş bi modül oluştur o zaman news deki haberlere ana sayfa da yayınlama dersen yayınlmaz yoksa ne eklersen çıkar bi de sana blok önerebilirim.
Örneğin 20 Tane Haber Ekli Ben 21 İnciyi Ekleyip Yeni Olan O 21 Nci Haberi Ana Sayafada Yayınla Diyorum Bu Sefer Diğer Haberlerde Anasayfaya Cıkıyor Benim Sorunum Bu Arada İlgin İçin teşekkür Ederim Block A Bakıyorum Şimdi
Tarih: 2006-06-06, 22:41:42 Mesaj konusu:
Haberi anasayfada göster demeniz etkilemez. Neden derseniz o seçenek bir kategori seçiliyse işe yarar. Size şöyle bir yöntem anlatayım.
Haber eklerken kategori diye bir yer var. Onun yanında Ekle, Düzenle, Sil seçenekleri var. Oradan EKLE bölümüne girin ve haberler için kategoriler ekleyin. Sonra Haber eklerken kategoriler seçin. Mevcut haberlerinizi de kategoriler içine düzenleyin. Anasayfada göstermek istediklerinizi haber eklerken kategori seçerek anasayfada göster diyebilirsiniz. Diğerleri için anasayfada gösteri hayır olarak işaretlersiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız