Tarih: 2006-07-09, 14:46:39 Mesaj konusu: Flash Chat Reklam Kontrolü?
Flash Chat kurdum.Sadece Üyeler Reklam Yapmasını Yasaklayamadım.Nasıl Yaparım?Ayrıca Yönetimden hariç Üyelerin özelde konuşmalarını yasaklamak istiyorum nasil yaparım ?? Daha yeni reklam yaptılar.. Ondan YARDIM ederseniz sevinirim.
offf off benim en büyük sorunlarımdan biri yapacağın is belli admin panelinden mesajları okucan reklam yapanı atcan ben bi yol bulamadım valla:)
bunun yolu olmalı ! otomatik ban sistemi yok mu bunun? olması lazım başka bir stede bu var ! yapmamız lazım yaparsam paylaşacam ! yapamazsam bilen biri varsa Lütfen PAYLAŞSIN ...
bi kod buldum ban ile ilgili bumu bilmiyorum ...
Kod:
//Ban processing
'autounbanAfter' => 36000, //time after user is un-banned, seconds
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2006-07-09, 20:41:45 Mesaj konusu:
otomatik ban sistemi var flash chatin admin secure gibi bir modulu var onun bulup indirin ve chatinize kurun reklam gibi bir şey yazıldıgında yazı genele ulaşmadan hemen kişi otomatik olarak banlanır nerden buluruz diye sormayın bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyoresam nukedestek.com da vardı bu moduller dosyası kullanıcıların özel mesajını kapatmak için chat/inc/loyotus/user.php dosyasını acın privatemessages bölümündeki true yazısını false yapın oplar harici özel mesajı engellemiş olursunuz ve bunu daha önce forumlarda acıklamıştım özel mesaj kapama olayını
yukarda buldugun kod ban süresini uzatır 3600 saniye olarak hesaplanır onu büyütürsen ban acılma süresi uzar mesela 360000 yaparsın bi kac hafta giremez sanırım hesabını yaparsın
otomatik ban sistemi var flash chatin admin secure gibi bir modulu var onun bulup indirin ve chatinize kurun reklam gibi bir şey yazıldıgında yazı genele ulaşmadan hemen kişi otomatik olarak banlanır nerden buluruz diye sormayın bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyoresam nukedestek.com da vardı bu moduller dosyası kullanıcıların özel mesajını kapatmak için chat/inc/loyotus/user.php dosyasını acın privatemessages bölümündeki true yazısını false yapın oplar harici özel mesajı engellemiş olursunuz ve bunu daha önce forumlarda acıklamıştım özel mesaj kapama olayını
yukarda buldugun kod ban süresini uzatır 3600 saniye olarak hesaplanır onu büyütürsen ban acılma süresi uzar mesela 360000 yaparsın bi kac hafta giremez sanırım hesabını yaparsın
bu dediğin otoban sistemini nerden buLacaz ? Dosya adını tam verirmisin? arayıp bulup indirip kuralım
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2006-07-09, 22:33:00 Mesaj konusu:
bende vardı moduller paketi ama cd lerimde bulamadım sitesinde ücretli olarak var eminim bir cok arkadaşda vardır bu eklenti olan birinden isteyebilir veya nette arayabilirsin http://www.tufat.com/s_flashchat_module_pack.htm aradıgın eklenti bu pakette banner eklentisini ücretsiz vermiş digerleri ücretli sana lazım olan admin module siye bir dosyası
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız