Tarih: 2006-07-09, 15:01:39 Mesaj konusu: tek modul için sağ ve sol blokları kaldırma...
slm arkadaşlar.. temamın darlığı nedeniyle coppermine modulune girildiğinde sağ ve sol blokların kalkmasını istiyorum.. bunu nasıl yapabilirim. sanırım theme.php nin içindeki kodlarda oynama yapmam gerekecek ancak php kodlarından anlamıyorum nerde nasıl değişiklik yapmam gerektiğini bana gösterirseniz sevinirim... şimdiden herkese teşekkürler...
ancak arama yapıyorum sol blok kaldırma diye 30 sayfa çıkıyor ya :) tek kelimede iyi sonuç çıkıyor ama 2-3 kelime yazınca hemen hemen tüm başlıkları ekliyor yaa :) birii yardımcı olabilrmi acaba???
Tarih: 2006-07-09, 15:25:21 Mesaj konusu:
Forumda veya Başka Bir Modülde Sol Blok Olmasın İstiyorsunuz, .
Yapmanız Gereken çok basit. temanızın theme.php dosyasını açın ve bulun function themeheader() {
şimdi bu satırın hemen altında global satırı vardır, bu satırna $name ekleyin. örneğin şöyle olacak
global $user, $banners, $sitename, $slogan, $c o o k i e, $prefix, $name, $dbi;
sizin satırınızdan farklı olabilir, göstermek istediğimiz şey $name eklenişi. Bunu Yaptıktan sonra
Şu satırı Bulun blocks(left);
Bu satırı da şu şekilde Değiştiriyoruz
if ($name=='Forums') {}
//elseif ($name=='istediğiniz modülün adı') {}
else {
blocks(left);
}
Eğer Forumdan Başka Modüllerde de sol bloğu kaldırmak isterseniz.
// işaretini silip, aynı satırdan kaç modül için gerekiyosa alt alta eklemelisiniz.
Örneğin if ($name=='Forums') {}
elseif ($name=='Private_Messages') {}
elseif ($name=='coppermine') {}
else {
blocks(left);
}
teşekkürler... ancak sağ blok kaldı. blocks(right); ı silmekde mantıklı değil o zaman bütün sağ bloklar gidecek...
neyse o basit olay sanırım biraz arasam bulurum...
teşekkürler webmaster bugün çok yardımcı oldun bana..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız