Tarih: 2006-01-13, 23:14:59 Mesaj konusu: local host tan normal host a taşıma
arkadaşlar ben local host bi siteyaptım onu normal host ta taşıyobilirmiyiz yedekleriyle fln taşınır diye biliyorum ama tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum anlatırmısınız...
Tarih: 2006-01-13, 23:58:14 Mesaj konusu: Re: local host tan normal host a taşıma
ilk once hazirladigin sitenin sql bilgisini yedeklemen lazim bunuda admin panelinden yedekleyebilirisn daha sonra yaptigin siteyi ftpden hostta public
_html klasorune atcaksin cpanelden sql ayarlarini yapip config.php yide ona gore ayarlayip yedek aldigin sqli yukleyecen capanelde sqlin altinda enaltta phpmyadmin paneli var ordan herşey bukadar yaptiktan sonra siten açilacaktir
ama localhosttaki sitende admin panelinden sql yedek yaparken .admin yazar dosya adı onu sen nuke.sql yap değiştir mesala ad önemli değil yani hostundakiyle uysun yani öle olursa daha sağlıklı
Tarih: 2006-07-17, 19:50:34 Mesaj konusu: Re: local host tan normal host a taşıma
Benimde buna benzer bir sorunum var. Kendim LocalHost'ta yönetim paneli olan bir web sitesi yaptım. LocalHost için AppServ yükledim
The AppServ Open Project - 2.4.5 for Windows
Apache Web Server Version 1.3.34
PHP Script Language Version 4.4.1
MySQL Database Version 5.0.16
phpMyAdmin Database Manager Version 2.5.7-pl1
ancak yaptıgım siteyi PhpNuke7.9 kurulu olan Hostuma attıgım zaman sorunlar cıkarttı.
Mesela
PHP kodu :
if (mysql_num_rows($sorgulama)==0)
Hatası:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
PHP Kodu:
header("Location:index.php");
Hatası:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/s/public_html/kozlar/kontrol.php:14) in ..../kontrol.php on line 16
Php Kodu:
mysql_free_result($sorgulama);
Hatası:
Warning: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
SERVER Bilgileri ise şöyle :
PHP version 4.4.2
MySQL version 4.1.19-standard
Apache version 1.3.36 (Unix)
Yeni tanıstıgım hosting işi ile ugrasan birisi bana bir alt domain açtı
onun Hostu Windows, Üzerine Apache kurulmuş orada birçok şey çalıştı yalnız hepsini deneyemedim orada.
Tarih: 2006-07-17, 21:03:15 Mesaj konusu:
Bilgisayarında nuke'nin içinde bulunduğu klasörün yedeğini alıp, ftp'de host sağlayan firmanın belirlediği klasöre atacaksın. Sonra bilgisayarında phpmyadminden sitenin veritabanı yedeğini alacaksın. Onu da hostunun belirlediği phpmyadminine kullanıcı adı veritabanı yaratarak atacaksın. Daha sonra config ayarları yapacaksın, tamamdır.
** Genel olarak işlem böyle yapılıyor. Sunucuya göre ayarlar, attığın klasörler, phpmyadmin girişin farklı olacaktır.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız