Tarih: 2006-08-08, 13:38:02 Mesaj konusu: Üye olurken Telefon bilgisini girme
Sitemize üye olanlardan ilk üye olma aşamasında girilen bilgilerde "GSM Telefon Numarası" bilgisinide almak istiyorum..
Bunun için ne yapmam gerek..
Sanırım bir Your Account modülü bu işi yapıyordu,
Yani istediğiniz herhangi bir bilginin üye olurken girilmesini zorunlu yapabiliyordunuz..
CNB Your Account 4.4.2 versiyonunu indirdim,ancak geçmişte gördümki bu modülü kurmayı denemişim çünkü SQL Tablolarında nuke_cnb... ile başlayan tablolar var.
Şimdi yeni çektiğim modülü kurmakta kararsızım,çünkü versiyon güncelleme mi yapacagım,ilk kurulum mu yapacagım,hangi tabloların yedeğini almalıyım,mevcut SQL de olan nuke_cnb tablolarını silmelimiyim,daha önceden kurmayı denediğim CNB nin FTP dosyalarını silmişim ama SQL de tabloları duruyor..
Önceden kurmaya çalıştıgım CNB nin versiyonu neydi onuda hatırlamıyorum,çünkü eger sürüm güncelleme yapacaksam hangi versiyondan hangisine yapmalıyım onuda bilmiyorum..
Saglıklı bir şekilde CNB ye nasıl geçebilirim,
Yada mevcut kullandıgım NSN Your Account!a istediğim ÜYE olurken telefon bilgisini zorunlu girme seçenegini nasıl ekleyebilirim.
Nasıl bir yol izlemeliyim..Ne yapmalıyım..?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız