Arkadaslar sitem icin banner yapmaya calisiyorum ..Falla acikcasi siteyi yapmaktan zor geliyor :)) Bir konuda sizlere danisacaktim..Biraz beceriksizdirim..Flashli gusel bi banner yapmak istiyorum izleyecegim yollari Guzel bi sekilde soyleyebilicek arkadas varmi ?_Simdiden tsk..
Tarih: 2006-09-11, 01:19:52 Mesaj konusu:
bunun için ya program kullanacaksın yada hazır online flash banner yapan siteler var onları deneyeceksin program oniriside flash 8 eğer kullanabliyorsan şaşmayacağın programdır ama şyok ben editlerim dersen başka bir banneri tavsiyem sothink swf quicker üstüne tanımam
saolasin ilgin icin :) fakat flash 8 i kullanmadim hic ..ama benim sizden istedigim su mesela ornek bi site verirsiniz flashli banner bulabilicegim aradigim bannerda mor veya eflatun tarzi olucak ondan bun a uygun bulabilicegim editlyebilicegim bisi olursa cok sevinirim..yinede tsk kardes.
Tarih: 2006-09-11, 01:49:34 Mesaj konusu:
e zatan kloya bir program değil flash 8 bayağı bir mesai gerektirir onun dışında daha önce fıourmlar içerisinde verilmişti online flash banner yapan siteyler ama google da bulursun çok fazla arayacağının sanmıyorum
falla cok saolasin ne diyim kardes kismetse bizde ogreniris insallah.. bugun acaip morelim bozuktu azda olsa neselendirdin saolasin..ben bulur sana pm den yazarim..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız