MyBB 1.4.6 Türkçe Paketi (UTF-8)
İsmi: MyBB 1.4.6 Tam Türkçe Paket
Yapımcı: MyBBGroup
Anasayfa: http://www.mybboard.net
Versiyon: MyBB 1.4.6
Eklenme Zamanı: 03 Mayıs 2009
Açıklama:
MyBB1.4.6 Bakım ve Güvenlik Güncellenmesi 03 Mayıs 2009 tarihinde yayınlanmıştır.
Kurulumu
1. MyBB Forumu Son Sürüm Türkçe Paketini indirin ve klasörün içindekileri dosya sıkıştırma programı ile açınız
2. ''Dökümanlar - Kurulum ve Güncelleme Hakkında'' isimli klasörden ayrıntılara bakabilirsiniz. Ancak bunu FTP yolu ile sitenizi kuracağınız alana yüklemeyiniz. ''public_html'' yada ''www'' klasörü içerisinde dilerseniz Forumklasörü oluşturup içerisine atabilirsiniz.
3. ''Yüklenecek Dosyalar'' isimli klasörün içindeki dosyaları FTP programı YARDIMı ile sitenizi kuracağınız alana yükleyiniz.
4. Kurulum yapabilmek için Sitenizin Kontrol Panelinden (Cpanel, vs) Phpmyadmin için, Veritabanı, Kullanıcı adı ve şifresi oluşturmanız gerekmektedir. MySQL bölümünden bunları ayarlayabilirsiniz.
5. http://www.siteismi.com/forum/install.php şeklinde kurulumunuzu başlatabilirsiniz.
6. Şimdi Admin Kontrol Panelinden Türkçe Çevirisini aktif hale getirin. (Admin CP-->Configuration-->General Configuration içerisinde Türkçe seçeceksiniz.)
7. Şimdi de Admin panelini Türkçeleştirelim. (Admin CP-->Configuration-->Control Panel Preferences (Global) içerisinde Türkçe seçeceksiniz.)
MyBBDestek ekibi olarak MyBB 1.4.5 serisinden itibaren yavaş yavaş latin desteğini ve 1.2.x serisi desteğini azaltmaya başlayacağız.
Lütfen MyBBVersiyonlarınızı Daha stabil olan UTF karakter setinde kurunuz, Latin karakter setini kullanan kişiler ise bir anönce Latin forumları utf8'e dönüştürme konusunu uygulayarak Sitelerini UTF karakter setine geçirmeleri tavsiye olunur.
phpbb3 kullanmadım.bu yüzden hakkında yorum yapamayacağım..ancak gördüğüm sitelerde gayet estetik bir sistem olarak göze çarpıyor...sadece estetik olması yeterli değildir tabi.
smf ve mybb kullandım halen iki sistem de var bende.ancak smf den pek memnun kalmadım diyebilirim.
mybb yi tecrübe edince tamam dedim .bu sistem benim sistemim...
merge sistemi çok gelişmiş çeviride yapılabiliyor.
mybb seo suyla benim gözdem olmuştur diyebilirim.bir linux sunucu da % 100 başarı sağlıyor.
sitemi inceleyebilirsiniz...
mybb dir
eklentileride muhteşem.yok yok..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız