Tarih: 2006-09-20, 09:15:13 Mesaj konusu: Grunge Temasını Php nuke için nasıl yapabilirim
Selam arkadaşlar Ben meaqanrock sitesinin kurduğu grunge temasını yükledim fakat bu phpfusion içinmiş acaba bunu nasıl phpnuke ye uyarlarım isterseniz temanın linkini buraya koyayım http://nurikama4.kayyo.com/grunge.rar adres bu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Temanın Görüntüsünü Print olarak Alıp Photoshop ile düzenleyip istedigin gibi php-nuke ye uyarlaya bilirsin tabi bu biraz photoshop ve nuke bilgisi gerektirir...
Tarih: 2006-09-20, 11:52:18 Mesaj konusu: Re: Grunge Temasını Php nuke için nasıl yapabilirim
zaten bunu bilsem sizden istemem tema editleyebilirtim ama bunun headeri yok footeri yok block dosyaları yok theme.php dosyasını frontpage kopyalayıp editlesem diyorum yine olmuyo bana bir YARDIM lütfen
Tarih: 2006-09-21, 15:44:38 Mesaj konusu: Re: Grunge Temasını Php nuke için nasıl yapabilirim
chedmade arkadaşımız işleri dolayısıyla yardımcı olamadı ben iste iki tema üzerinde editledim fakat localhostta çalışıyor hosta attığımda site açılmıyor.NTSonbahar üzerinde editledim acaba niye çalışmıyor olabilir
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız