Tarih: 2006-09-28, 02:52:34 Mesaj konusu:
Çıkan hata nedir, buraya yazarsanız yardımcı olan olacaktır. Yalnız bir de başlığı düzeltmenizi rica ediyorum. Belki bu sizin kurulumunuzdan da kaynaklanıyor olabilir hatta sizin sisteminizden. Bu şekilde bir başlık sanki modülün yazarını suçluyor gibi gözüküyor. Hassasiyetimi anlayacağınızı umarım.
o zaman başlık için özür. şöyle anlatayım. şiir modülüm arama bölümüne şair adını yazınca arıyor ve buluyor. ama şiir adı yazınca ne yazarsanız yazın bulmuyor. ne yapabilirim arkadaşım.
kaan arkadaşım bu arada size bilgi amaçlı bir soru daha sorayım. hostum bana 6,8 gb bandwith vermiş. aylık olarak. yanlış ifade ediyorsam düzeltin. peki ben bu sınırı aşarsam ne olur. şu an 6,7 gb civarında
Tarih: 2006-09-28, 03:21:21 Mesaj konusu:
blackwhiteeagle :
kaan arkadaşım bu arada size bilgi amaçlı bir soru daha sorayım. hostum bana 6,8 gb bandwith vermiş. aylık olarak. yanlış ifade ediyorsam düzeltin. peki ben bu sınırı aşarsam ne olur. şu an 6,7 gb civarında
Yalnız siz bir başlık açınca, o başlık altında defalarca farklı soru soruyorsunuz. Kurallara uygun bir şekilde ayrı ayrı başlık açsanız kimse size müdahale etmez. Yeter ki kurallara uygun olsun.
Servis sağlayıcınız ile nasıl anlaştıysanız bilemem ama 2 ihtimal var. Ya siz limiti aşınca da kullanırsınız, ay sonundaki farkı sizden tahsil eder. Ya da siteniz kapanır, ayın 1'inde tekrar açılır.
İlginç bir durum. Az önce kullanan tanıdığım birkaç sitede denedim. Herhangi bir hata vermedi.
Bu Şiir Modülü İçinde Geçerli Ali Osman Bey.
Şiir Modülünde SQL hatasıda alıyorum bazen.
Ayrıca Arama + Yorum eklemede Sayfa Boş GÖSteriyor.
7.6 3.2 yaması kuLLanıyorum
şiir modülündeki diğer bir hata ise şu:
arkadaşın birisi şair tavsiyesi yapmı. "şairi ekle" "sil" butonlarından sil butonuna tıklıyorum. şairi eklemek istemiyorum. sil butonuna tıklayınca rewiews modülü admin sayfası çıkıyor.
modül içindeki dosyaları tekrar yükledim. yine sorun düzelmedi. ne yapabilirim.
acaba sql dosyasını kopyalasam, masaüstüne atıp php my adminden silsem, şiir modülünü yeniden kursam ve masaüstüne attığım sqlu sorgulatsam olurmu?
bu arada bu sqlu tek başına php my adminden nasıl alacağım?
Tarih: 2006-10-25, 16:13:49 Mesaj konusu: Re: şiir 2.0 modülü büyük hat
şiirler modülü v2.1 vardı sanırım o sürüme yükselt.. dosyaların eksik olabilir ama büyük olasılıkla sql dir.. bandwith biterse siten "bandwith limited" hatası alır yükseltilene kadar açılmaz taaaa ki ayın 1ne kadar..
bir diğer hatada bu baştan beri var şairleri 2 şekilde (birisinin tarihini 0000-00-00 şeklinde diğerini 2006-10-12 şeklinde) kaydediyor. 0000-00-00 şeklinde kaydettiklerini düzenle seçeneğinden istediğim düzenlemeyi yapıp kaydediyorum ama diğer seçenekte düzenlediğimde düzenlenmiş hali değilde ilk hali duruyor. mecburen şairi ve şiirlerini silip sıfırdan o şairi ve şiirlerini bir daha yüklüyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız