php nuke hakkında pek bilgim yok..ben sitenin orta kısmına 400*200 boyutlarında bir i f r a m e acmak istiyorum..elimde html kodu var ama ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum.yardımcı olur musunuz lutfen
Tarih: 2006-10-02, 05:52:15 Mesaj konusu:
Sitenizin Yönetim panelınden block kısmını tıklayın en alta block başlığını yazın reklam gıbı deme olarak koduda ordakı içrık kısmına yapıştırın block aktıve edın daha sonra yıne block bolumunde aktıf ettığınız blocku anasayfaya koyun saygılar...
php nuke hakkında pek bilgim yok..ben sitenin orta kısmına 400*200 boyutlarında bir i f r a m e acmak istiyorum..elimde html kodu var ama ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum.yardımcı olur musunuz lutfen
Alıntı:
<?php
#### Generated by Block Creator ###
if (eregi("block-Block_Creator.php",$PHP_SELF)) {
Header("Location: index.php");
die();
}
$content = "<center><table border=\"0\" bordercolor=\"#FFFFFF\">";
$content .= " <tr>";
$content .= " <td><i f r a m e SRC=http://www.siteadi.com/index.html width=400 height=200 marginwidth=0 marginheight=0 hspace=0 vspace=0 frameborder=0 scrolling=no></i f r a m e>";
$content .= "</td>";
$content .= " </tr>";
$content .= "</table></center>";
?>
bunu örnek : block-deneme.php diye kayit edin. sonra ftp ile html/blocks/ klasörüne atin.
sitenizin yönetim panelinden blocklara girerek orta block olusturabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız