Arkadaşlar sitemin açılısında ve sayfalara gecişte büyük bir yavaslama söz konusu..Ve bazı pc lerde site acılmıyor mesela işyerimden siteye giremiyorum.Sayfa geçiş efektinden oldugunu sanmıyorum onu yeni ekledim yani onu eklemeden öncede böyleydi.Sitemin adresini veriyoyorum sizce burada yavaslatan nedir ? www.maviada.info/portal
Tarih: 2006-10-02, 04:48:52 Mesaj konusu:
shout_box, haber10 resimli haber i f r a m e, destekleyenler, üstteki player, bunlar siteyi çok kasar özellikle haber10 dan aldığın resimli haber başlıkları hepsinden daha fazla kasar diye düşünüyorum. birde ana sayfada sql sorgusu ile çalışan bloklardan kaçınmaya özen göster bu arada, Savaşın Anneleri isimli blok unda güzel onu alabiliriz aslında böyke bir blok u sitemde eklemek isterdim. bir diğer hususta nuke siteleri zaten yavaş hızlandırmak için bir kod vardı bende kaç gündür arıyorum forumda halen bulamadım :S
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız