Tarih: 2006-11-09, 13:03:55 Mesaj konusu:
Sunucuda MySQL sürümü 4.1.21 dir. Xampp üzerindeki MySQL sürümü düşük olmamalı yada MySQL 5.XX olmamalıdır. Eğer MySQL sürümünüz düşükse yedeğinizi alırken phpmyadmin 2.9.0.2 daki Dışarı Aktar bölümünde SQL uyumluluk kipinden MySQL 4.0.X sürümler için MYSQL40 4.0 aşağısı için MYSQL30 seçeneğini seçin. Daha yüksekte aktarımı kontrol edin. MySQL karakter seti utf-8 dir. Localhostunuzda da aynı olmalıdır.
sorunu çözdüm. localde sql versiyonundan ziyede, sql yedeğinindeki nuke_bbconfig ve nuke_config anahtarlarındaki server name kısmında sitein adı var, onu localhost olark değiştirince sorunsuz çalıştı
benim de aynı sorunum var... tüm dosyaları hosttan indirdim. sql her türlü güç bela indirdim ve phpmyamine yükledim ama site açılmıyor. yukarıda arkdaşın bahsettiği config ayarlarını da yaptım site açılmadı. en son yükleniyor resmi vardı o çalışıyor ama site bir türlü açılmıyor.
bir de dikkatimi çeken birşey sql dosyalarında nuke_cities diye bir tablo var ve çok uzun tüm ülkelerin tü şehirleri kayıtlı. bu ne işe yarar bilmiyorum ama site çok yavaş hostda. bu tabloyu silerek de denedim ama açılmadı localde..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız