Tarih: 2006-07-11, 00:55:32 Mesaj konusu: Re: Google Adsense Hakkındaki Sorular ve Cevapları
Arkadaşlar google artık türkiyeye eft yapabiliyor. ben daha bugun gördüm foruma tam bakamadı mama burda yazılmamış biraz araştırdım da banka kodu falan istiyor
ödeme seçenekleri kısmında ben "çek ile ödeme" seçmiştim son zamanlarda dikkatimi çekti bir de "eft ile ödeme" varmış, para alan arkadaşlar siz ne seçtiniz? bu konuya bir açıklık getirebilirmisiniz?
benm yaş 18 altında ev adresi olarak benim ev adresimi yazdım isim olarak kuzenimin ismini yazdım bir sorun olur mu ?
Kurallara göre sisteme üye olabilmek ve sağlıklı bir şekilde sistemden yararlanmak için 18 yaş sınırı aranıyor. Ödemeyi Çek olarak seçtiyseniz bankada çek tahsilinde sorun olacaktır.
hakan :
ödeme seçenekleri kısmında ben "çek ile ödeme" seçmiştim son zamanlarda dikkatimi çekti bir de "eft ile ödeme" varmış, para alan arkadaşlar siz ne seçtiniz? bu konuya bir açıklık getirebilirmisiniz?
Çek olarak isterseniz hangi banka olursa olsun tahsilde komisyon alacaktır. EFT ile alırsanız komisyon olmaz. Artı paranız daha hızlı elinize geçer.
adsenseden aldığımız google aramayı nasıl block yparız bir türlü beceremedim.yani şu webde ara sitede ara.block oluşturdum ama olmadı html kodları direk içine mi yapıştırıyoruz hazı bloğun
Arkadaşlar ben ADWord sa üye oldum yanlışlıkla
Awaiting Billing Information Add now
Campaign is Paused Resume
Budget: TRY40.00 /month Edit settings
Language: Turkish
Showing in: *****
bide bunun solunda key word lar var girdiğim ya benden para istemesin bunlar hani sol tarafta çıkıyorya 3 -4 site alternatifi gibi onu gösteriyor bana.
Bunu adwords tan nerden iptal edeceğim bi zararı varmı.
Tarih: 2008-06-13, 10:06:56 Mesaj konusu:
SANAT :
Arkadaşlar ben ADWord sa üye oldum yanlışlıkla
Awaiting Billing Information Add now
Campaign is Paused Resume
Budget: TRY40.00 /month Edit settings
Language: Turkish
Showing in: *****
bide bunun solunda key word lar var girdiğim ya benden para istemesin bunlar hani sol tarafta çıkıyorya 3 -4 site alternatifi gibi onu gösteriyor bana.
Bunu adwords tan nerden iptal edeceğim bi zararı varmı.
Kullanmasanız iyi olur Adwords ücretli bir hizmettir. İptal demenize gerek yok. Kullanmayınca birşey olmaz.
Ali osman ben kullanmayacamda elin oğlu tıklayacak linke :) sağ taraftakine yani.
Ben orda biyeri pause yaptım durdurma gibi bişeydir belki askıya almışımdır misali.
yani ben her şeyini doldurdum örneğinide gösterdi bana. Neyse ben adres bilgilerimi saptırayım baride ödeme bana gelmesin hesap sorarlarsa valla ben yapmadım diyim :) Şaka biyana tamamen iptali yokmu bunun googlede gece yarısı didik didik aradım adamlar türkçe anlatmış sayfalar ingilizce. ilk önce türkçe çıkıyor sonra ingilizceye sapıyor.
arkadaşlar ben google adsenseye 4 kez baş vurdum herseferinde adres biligilerini doğru girin diyor ama ben tam adresi yazıyorum acaba nerde yanlış yapıyorum birtürlü kabul etmiyor en son adres yok diyip gönderdim
ne yapmam gerekiyor
Ali osman bu kullanmayın derken bunu nasıl kullanmayacaz ben bütün keyword mudur nedir doldurmuştum ama sildim ama eski haline geri getiriyor bu site hala gerçi adwors yayınlanmadı google de benim ama habire mail geliyor taib bi halt anlamıyorum :) Nasıl kullanmamam gerektiğini bi bilsem.
Tarih: 2008-06-24, 18:05:12 Mesaj konusu:
Kayıt işlemini başlangıç sürümünde olduğunuzu varsayıyorum. Standart sürüm yeni başlayanlar için biraz karmaşık. Bende adwords kullanıyorum. Rastlayanlar bu siteden olmuştur belki bilmiyorum yani
Ödeme yönteminizi kredi kartıyla seçiyorsunuz. İlk anda sizden 7 YTL civarında bir etkinleştirme ücreti kesiyor. Üzerini ise reklam yayınıza alıyor. Sitenize uygun anahtar kelimeleri girip yayına giriyorsunuz. adsense kullanan sitelerde o yazdığınız anahtar kelimeler geçerse reklamınız çıkabiliyor.
En az ödeme tutarı 14 YTL civarında olacak.
Basitçe anlatımı bu şekilde. Daha detaylı bilgi için adwords klavuzunu okuyabilirsiniz. Bir sürü ders var
iyi güzel ben ödeme şekli falan seçmedimde 7 ytl bölümünü falan seçtim anahtar kelimeleri falanda seçtim ileri dedim öylece bıraktım korkumdan :) Tşkler aliosman arkadaşım. Ben adense yerine yanlışlıkla adworse tıklamışım bakmadan kayıtlara geçtim yanlışlıkla ondan öyle oldu benim hatam bu.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız