Tarih: 2006-11-14, 19:09:30 Mesaj konusu: sorunmu çözebilen ne siterse istesin
başlıktan dolayı kusura bakmayın artık çıkış yolu bulamadım paraysa para bir şekilde sorunumu çözmem lazım benim sorunum şu arkadaşlar
ben bir portal kurdum adı bende kalsın.2 aydır çekmediğim sıkıntısı kalmadı ama bir sorunu var bir türlü çömemiyorum...portalda phpbb2 formu kurulu.formda epey bi mod yüklü.formun şu sorunu var.resimli mesajlarda mesala avar bölümünde topicler zor açılıyor.topice tıklıyoum eğer içinde resimli mesajlar yoğumluktaysa zor açılıyor.ben aynı hostuma bir php22 formu kurum deme amaçlı ne kadar resim gif animasyon olurs olsun hemen açıyor hiç zorlanmıyor.ama benim portaldaki formuda açmakta zorlanıyor.ama şunu farkettim diğer sitelere bakıyorum topiclere tıkladığımda ilk başta arka tema geliyor sonra mesajlar resimler yükleniyor bunda topiclerin açılmasını çok hızlı yapıyor.benim kinde yüklüyor yüklüyor sonra hemen hemen hepsini birden açıyor buda çok geç açılmasına sebeb oluyor.bu topiclerde mesaj gönderme paneline zor açılıyor.ben neden olabilri diye epey zamandır uğraşıyoprum nuke sentiel yapabilir mi diye düşündüm uğraştım düzeltemedim mozillada site açılınca sıkıştırma ile ilgili bir hata veriyor du acab ondan mı dedim yine çözemedim.viewtopic.php ve posting.php dosyalrını gönderiyorum.arkdaşlar yanlış anlmayım ben çok uzun zamandır uğraşıyotrum yapamadım sitemede yazık oluyor sorun çok başımı ağırtıyor sitem yavaş zannediyorlar bu sorunumu çözecek arkadaşa ne isterse elimden geldiğince vereceğim.
Tarih: 2006-11-14, 19:41:39 Mesaj konusu:
arkadaşım bu sorunun bır çok nedenı var sıtenızın ustunde flash var açtığınınz başlık sayfalarca gif dolu ve bu gifleri başka serverlardan çekıyor temanızla alakalı olabılır sunucunuzla alakalı oolabılır bunlar şu an aklıma gelen bunlar daha bınlerce sebep olabılır. çözum ıyı bır host ve dosyaları kendı verıtabanınızda tutmanız saygılarla...
arkadaşım bu sorunun bır çok nedenı var sıtenızın ustunde flash var açtığınınz başlık sayfalarca gif dolu ve bu gifleri başka serverlardan çekıyor temanızla alakalı olabılır sunucunuzla alakalı oolabılır bunlar şu an aklıma gelen bunlar daha bınlerce sebep olabılır. çözum ıyı bır host ve dosyaları kendı verıtabanınızda tutmanız saygılarla...
dostum ben bu sorun yüzünden hosting değiştirdim pahalı bir hosta geçtim.o flash yakın zamanda ben koydum onla bir alakası yok.bu sorun sana gönderdiğim iki dosyanın içinde yatıyor.ben yüklü modlardan şüpheliyim ama kod bilgim az olduğundan çözemiyorum...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız