Tarih: 2006-12-28, 11:53:25 Mesaj konusu: bana hangi sürümü önerirsiniz..??
selam arkadaşlar bende php nuke kurmak istiyorum fakat indirdiğim bir çok nuke dosyası açılmadı sadece 8,0 açıldı ondada çok sorun olduğunu umuyorum bana hangi sürümü önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim birde bana önerdiğiniz sürümün linkini verirseniz çok sevinirim can dostlar...
Dosyalar kısmında arat 7.6 - 3.1 b Serisi 7.6 - 3.1 c Serisi Kullanıyorum 6 sitemde 1 Yıldır herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Hack saldırı uyumsuzluk vs vs tabi insan deneyerek bulur pratik çok onemli.
Benim Tavsiyem san bu forumda da aratısan 7.6 serisi için + yorumlar alıcaksın ve Modül Blok Tema vs Sorun çıkmıyor Zaten bunda Netopsiyonun Cok büyük bir Katkısı var zaten ben onların ışıgı doğrultusunda bunu tercih etim. ve çokta memnunun sana tavsiyem budur dene ...
Tarih: 2006-12-30, 22:10:39 Mesaj konusu: Re: bana hangi sürümü önerirsiniz..??
ahtapot52 :
selam arkadaşlar bende php nuke kurmak istiyorum fakat indirdiğim bir çok nuke dosyası açılmadı sadece 8,0 açıldı ondada çok sorun olduğunu umuyorum bana hangi sürümü önerirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim birde bana önerdiğiniz sürümün linkini verirseniz çok sevinirim can dostlar...
şimdiden teşekkürler..
Phpnuke 7.6 + 3.2 yama en az. 3.1 de önemli açıklar var.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız