Tarih: 2007-01-09, 19:32:49 Mesaj konusu: Re: Wp için otomatik Sitemap Eklentisi
Kefşetmen geç olmuş. Ajax zaten ayrı bir kolaylık. Birde nukedeki gibi google tab a gerek kalmadan Wp'nin yönetim menüsünden Tercihler->Kalıcı Bağlantılardan yazdığınız yazının adresi şekline kolayca geliyor. mesela www.benimsitem.com/yazilan-baslik.html Sadece %postname% değişkenini kutucuğa yazmanız.
codex.wordpress.com da daha bir çok şey bulunuyor. Burayada bakmanı tavsiye ederim.
Eyvallah Eklentileri tek Tek keşvediyorum ve resmen hayran oluyorum nukenin tabı neki konuları subdomaine çevirmesi titlenin basit ayarlanması seo uyumluluğu basit arayüzü Forumların Köprü eklentileri
Tarih: 2007-01-09, 19:42:12 Mesaj konusu: Re: Wp için otomatik Sitemap Eklentisi
1 senedir bu sistemi biliyorum ve kullanıyorum ama bir türlü bir blog site yapamamıştım. şimdi kendime ait detaylı bir blog sitesi yapıyorum. Temaları bana ait. Kendi eklentilerimi yazıyorum. Hayırlısıyla bende yayına sokacam siteyi
zaten wordpress in 4 gün evvel 2.06 sürümü tr si yeni çıktı oda xss açıklarını kapatmak içindi.
Köprü olayına gelince o sakat bir iş. Joomla sistemli siteler köprü yüzünden çok hack yedi.
Onun yerine bbpress'i geliştirdiler. www.bbpress.org wordpress in içinde dahil bir forum sistemi. Köprü (smf forum gibi) kullanmayın bbpress kullanın.
Pluginlerin Mantığını Çözmeye Çalışıyorum ( Dersler ilerledikçe Bende Yazarım ) 3-5 satır basit kod etkinleştir oldu bitti
Aslında Kullandım Ama 2-3 Ay Açık Kaldı Bu Kadar Ayrıntısına Girmedim Ve Kapattım Domain Boşta Kalınca
Bir Wp Açayım Dedim Sonrada Eklentiler vs Keşfedince Dahada Bırakmam Ben Bu Sistemi üye Alma Yorum yapma Anket Forum şifreli dizinler dinamik yapı Kişisel Bir Siteden istenebilecek Herşeyden Çok Daha Fazlası Var
bende yeni sitemi actım (muzrek.com) ama su plug in işinde henuz iyi değilim aktife ediyorum fakat gerisini temaya vs uygulayamıyorum..cozersen tam super olacak..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız