Mrhb bu siteyide cogu siteyide goruyorum herkes bu konuyu ariyor ama cogu su program al indir bunu al indir diyor goruyorum bir duzgun bir sekilde anlatmicakmi su pc ye host nasil kurulur yani sitemi kuracam pcme ve internete ordan yayin verecem tabi uc domainim var anliyacaginiz bir cok bolum yapmam gerek yani lafin kisasi hostgibi yapmam gerek paneli filan olmasi lazim internet hizi demeyin 100mb internet hizim var yurtdisinda yasiyorum yani pc veya internet sorunum yok linux veya windows oda sorun deyil yani ama bana nasil oluyor biri tam olark anlatirsa sevinirim zor olsun veya kolay olsun ogrenmek istiyorum ve yapmak lutfen bilmedigniz veya olmicak seyleri onermeyin onlarca program onerildi yapamadim simdi yardimci olursaniz cok sevinirim
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 61 Konum: Güneşin battığı yer
Tarih: 2007-01-31, 02:29:16 Mesaj konusu:
abicim bu dağıtılan programlar pc yi servere çeviriyor hosting e değil yani
sadece pc de siteni yayınlayabilirsin
belki ağ paylaşımına da açabilirsin
bilemem
bakalım ben uğraşıyorum çözünce buraya yazarım
çözeceğimden emin olabilirsin
gerekirse server 2003 ü kurarım ISS
NE GEREKİYOSA YAPACAĞIM
kurunca da resimli anlatım olarak bi site açacağım aleme ibret olsun diye
Helal olsun diyorum gercekten sende benim gibisin kafay koydugunu yaparim olayi gercekten super olmus bende bir aydir bu olaylarin pesindeyim ve artik yavas yavas sonuna geliyoruz anlattigini denedik ve oldu supersin simdi sira panel ayarlamaya geldi onuda ben bulursam burda anlatirim bilipte anlatmayanlara bir kapak olur hicdeyse cunku biliyorum bilen ille var ama anlatmiyorlar bu olaya agirlik verip arayan cok bliiyorum insallah bulup tam olayi resimli bir sekilde kardesim anlatiriz umarim sagol hersey icin
Evet bizde dedigin gibi kurduk ama sorun var su sorun server kurduk orda deniyoruz ve internete girdigimiz an o site olayini ekrande bir sayi geliyor 60 dan ve geri sayim basliyor ve pat restart atiyor bunu cozemedik bir turlu kullandigmiz windows server enterprise edition 2003 ama bu sorunu cozemedik bir turlu goruselim msnde seninle istersen bu arada yardimlarin icin gercek tesekurler
tavsiyem xp kurun
sonra wamp indirin en basitinden virtual host olayını wampın ingilizce
forumunda anlatılmış onu uygulayın internette bir döküman daha vardı
dns server kurmak diye onuda birazdan bulur buraya eklerim
benim evdeki makinemde 15 domain var :)
Tesekur ederim yardimlariniz icin o dokumanti bulur eklerseniz cok sevinirim insallah bu olayi cozecegiz sayenizde xp kurduk dediginiz programi indiriyorum birazdan biter bakalim kuruluma
hayır 2003'te çok farklı olaylar var xpde daha basit sonuçta adamın
evde kullandığı sistemde xp'dir + wamp bir pakettir ayrı bi sistem değildir
içinde apache + php + mysql var niye wamp tavsiye ettim menüsünden tek
tık ile php modlarını apache modlarını açıp kapayabiliyorsunuz hani bu konularda
pek eli yatkın olmayanlar için iyi olacaktır
kısaca anlatayım
www.wampserver.com/en burdan wampserver edinin addons bölümünden
işinize yarayacak webalizer filan falan da var isterseniz onlarıda kurun
daha sonra
http://www.csharpnedir.com/makalegoster.asp?MId=653
burda anlatılan dns server kurun en altta zone eklemeyide gösteriyor
zone ekleyin daha sonrada apacheden virtual server ekleyin
wampserverın forumunda ingilizce bölümünde
görebilirsiniz nasıl eklendiğini bukadar basit ;)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız