Arkadaşlar ben sitemi ilk açtığımda Netopsiyonun hazırladığı Google tabı siteme kurdum..Google o şekilde siteme index çekti.Ve daha sonra google tabı sitemden kaldırdım Ve googlede sitemi arattığım zaman Google tabı kaldırmış olduğum için Linkler Kırık çıktı..
Arkadaşlar google Bu kırık linkleri tekrar İndexleyip Düzeltirmi..Yoksa yine google Tab kurmama gerek varmı..Birde Siteme patch yükledim..Google tabı kurduğum zaman sitemin anasayfasında ortadaki bloklar komple kayboluyor..Arkadaşlar YARDIM ederseniz memnun olurum..Bu kırık linkler yüzünden Hitim azaldı...
Tarih: 2007-02-07, 14:18:03 Mesaj konusu:
yapabilecek birsey yok site'nın tekrar index'lenmesını bekleyecen ayrıca benden sana bir tavsiye site'nın linklerı kırık millet sayfayı goruntulenmıyor gorunce direk cıkacaklar en azından gir cpanel'e orda 404 botu war oraya index.php'ne yonlendırme kodu at en azından sitene girenler sayfa goruntulenmıyor yerıne ana sayfana yonlendırılsın
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız