Arkadaşlar, siteme cnb your account yükledikten sonra üyeliğimle ilgili hiçbi sorun yokken, Ben denemek amaçlı "log out" yapıp, sistemden çıktım. ama tekrar üye girişi yapıyorum olmuyor, site "Şu An Bağlı" olarak kullanıcı adımı yazıyor fakat,aynı anda da "Hoş Geldin Ziyaretci" yazıyor, Hal böyleyken de sitede İlan verme , yorum yapabilme gibi üyelik gerektiren aktivasyonlar yapılamıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim...
Yönetimdeki Arkadaşların Dikkatini Çekerim,
Lütfen yardımcı olun...
Merhaba
Ben Siteden Bayagidir Uzaklastigim İcin Bu Konunun Var Oldugunu Ancak Nerede Olduklarini Hatirlayamıyorum
1. Sitenizin Forum Admin Paneli Ve Site Admin Panelindeki Site Adı Domain Cookie Domain Gibi Bölümleri Dogrulayın
2. Sitenize domain>>>Subdomain Seklinde Giris Yapamazsınız (Örnek) www.sitem.tk adresinden yönlendirilmis siteye www.sitem.freehostum.com Seklinde Giris Yapamazsınız Giris Yaparsınız Ancak Baglı Degil gibi Hata Mesajlari Alırsınız.
Admin Panel Site Url:www.sitem.com
Forum Admin Site Url:www.sitem.com
Cookie domain'i:www.sitem.com Not (Cookie Domain www Li Olup Olmadigini Animsamıyorum)
Deneyip Belirtebilirsiniz
Seklinde Olmalidir Die Biliyorum
Paslanmişmiyim Bakalım :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız