Muzik Delisi arkadasim yazinda harf eksigi var duzeltirsen yanlis anlasilmaz.
......................
.........................
"Peygamber Efendimiz (s.a.v) Bana Bir Kelime Ogretenin 40'yil Kölesi Olurum Demis"
..............
..............
GFG arkadaşım Peygamber S.A.V. efendimizin söylediğini yazdığın bu söz HZ. ALİ 'ye aittir.
İstersen düzelt de diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.
Bu arada anasayfada da yazı böyle editlenirse güzel olur.
Teşekkürler Netopsiyon,
Teşekkürler Ali Osman,
Teşekkürler Moderatör arkadaşlar.
[ bazı arkaşlarımızın kullanıcı isimleri değiştiğinden tam olarak kimler olduklarını takip edemedim (mod arkadaslardan) ancak Seyranlı yada ayrıca teşekkür etmek istiyorum çünkü gerçekten de yazdıklarından çok şey öğrendim, teşekkürler Seyranli ] ...
Bu size hepimizin sahip çıkalım bi kaç çapulcunun huzuru bozmasına kendi görüşlerini millete yaymasına izin vermeyelim @gfg abi ne güzel yazmış madde madde dediğim gibi netopsiyon başka bi site nuke yardımdan öte bi site başka hiçbi sitede böyle dostluklar kuramazdım başka hiçbir kurumda bu kadar güzel dostluklar kuramazdım 8 yıllık okulumda bile bu denli iyi arkadaşlıklar kurmamıştım :)
Eh ne diyelim azcık seviyorum seni netopsiyon :)
yok aga baksana Ali Osman Evlenmiyor evlensede iki göbek atsak
Tarih: 2006-08-16, 05:43:45 Mesaj konusu:
serkanyilmaz303 :
GFG :
Muzik Delisi arkadasim yazinda harf eksigi var duzeltirsen yanlis anlasilmaz.
......................
.........................
"Peygamber Efendimiz (s.a.v) Bana Bir Kelime Ogretenin 40'yil Kölesi Olurum Demis"
..............
..............
GFG arkadaşım Peygamber S.A.V. efendimizin söylediğini yazdığın bu söz HZ. ALİ 'ye aittir.
İstersen düzelt de diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.
Bu arada anasayfada da yazı böyle editlenirse güzel olur.
Allah razi olsun,cok haklisin,hic dikkat etmedim tesekkur.
Tarih: 2006-08-16, 08:12:35 Mesaj konusu: Re: Biz Bir Aileyiz! Teşekkürler! Netopsiyon!
Ah Netopsiyon ah...!!!
Madem herkes anlattı bende birkaç satır yazayım
Üye olduğum dernekten benim için bir site yapmamı söyledirler.Önce Mynetten başladım tabiki İndex nedir daha yeni yeni öğreniyoruz.Mynet sayfasının index tam boy bir resimden oluşuyodu.Daha sonra sitelerde gezinirken Bu site php-nuke tabanlıdır diye yazılar görmeye başladım..
Nedir_? bu Php-nuke dedim ve araştırmaya başladım,önce birsiteyle başladım görüntülü anlatımla yemin ederim 2 gece uyumadan localhosta siteyi kurdum.
işleyişi hakkında hiçbir fikrim yok tabi daha sonra kurcalaya kurcalaya anasayfa modüller blocklar derken baktım site meydana geldi..Evet dedim zamanı geldi artık siteyi yayına sokabilirim.
Siteyi hosta gönderdim herşey güzel derken Haydaaaaaaa.....
Sol blocklar gözükmüyo Sol blocklarla beraber orta kısımda gözükmüyor.
Napcaz netcen Serdar Derken Google'a Sağ blocklar gözükmüyor yazdım ve İşte NEtopsiyon Efsanesi Başladı
""""selamunaleyküm
php.7.7 versiyonunda yeni bir site kurdum.siteyi hosta gönderdim fakat siteye girdiğimde sol blocklar ve üstteki logolar gözüküyor sağ blocklar ve orta kısımda hiçbirşey yok localhostta çalştırdığımda sorun yok.bunun hakkında lütfen yardımcı olun.çokk *YASAK KELİME** lazım.. """
Önce serserialper kardeşim YARDIM etti msn felan ilgilendi derken yok birtürlü sorun çözülmedi.Sen forumlara yaz cevap veren çıkar dedi.
@Seyranlı
@HunTürk
@GFG
@yilmazmurat
@serserialper
bunlarla birlikte çözdüm sorunumu...e artık Netopsiyon devri başladı bende
Günler geçti mesajlar 100-200-300-500 derken baktımki milletin sorunlarına bu sefer ben cevap vermeye başlamışım bu bende ayrı bir haz uyandırdı.Birsürü arkdaşlıklarım oldu bunlar sanalda olsa kalıcı arkdaşlıklar.Abilerimi tanıdım,Kardeşlerimi tanıdım
Ve daha sonra bir baktımki SAğolsun Alisosman Abi beni Maderatorluge aday olarak görmüş..
Dedimki kendimi iyice geliştirmem lazım bu rütbeyi hak etmek için tabiki
Şuanda kendimi hazır hissetmiyorum Aliosman abiye bir sözüm vardı onuda tutamadım zaten onun ezikliğide ayrıca içimde tam zamanında hastalık tuttu napalım,hayırlısı
Kısaca şöyle söyliyeyim önceden interneti açtığımda ilk sayfam mynet'ti
Ama artık inanın Neteopsiyon com vazgeçilmezim
Bu güzel ortamı bize sağlayan Başta Aliosman abi olmak üzere Tüm netopsiyon ailesine teşekkür ederim..
İyiki varsın Netopsiyon Hepbirlikte Nice gücel çalışmalara ulaşmak dileğiyle
Sonra yardıma ihtiyacım oldugu yerlerde buraya sordum, Ali Osman sagolsun şansımdan olsa gerek hep yardımcı oldu.
Derken iyice nukeyi öğrenip, ilk php paylaşımımı burada yaptım. Birisi popüler dosyalar arasına girince devamını getirdim, 2, 3, 4....
Hepsi de bazı arkadasların işine yaradılar. Bu da sevindirici bir durum benim için.
İlk girdiğimde yapamadıklarımı sorarken bugun yapamayanlara yardımcı oluyorum nuke'de. Hoş artık nukeyi nukeden cıkarıp kendime özel portal şekline dönüştürmekle mesgulum ( www.gonulcelen.net ) o da gayet başarılı şekilde devam ediyor.
Tarih: 2007-03-14, 00:37:25 Mesaj konusu:
Ben bu forumlardaki ilk başlıgımı hatırlarım bi site'nın scrin goruntusunu cekmıs forumda yazmıstım boyle bir site nasıl yaparım
Herkes dedi php nuke falan saol sun başta site yetkılılerınden seyranlı ali osman abi agakin gibi hatrı sayılı kişiler YARDIM etti tam 1 sene 50 gun falan oldu ortalama :)
siz türkçe konuşmaya dewam edin, w yerine v kullanın. Türkçeye destek werin Türkçe Konuşun, At gibi gözlükler takın.
Vys sen ne diyorsun bunu kopyala yapıştır mı yapıyorsun ne yapıyorsun bilmiyorum ama canımı sıkmaya başladı konuyla ne alaka şimdi bu?! w yerine v kullanınmış at gözlüğü bilmem ne! neyse arkadaşlar konuyu dağıtmayalım vys bidaha böyle yazma lütfen.
İlk nukeye free nuke sıtelerıyle basladım onlar hazır portaldı ama bi işe yaramıyolardı.
Sıte yapmak ıstedım bende phpnuke kurulumu dıye aratım, google amcada netopsıyonu cıkardı karsıma. Nuke kurucam YARDIM edın dedımde bırısı cok bılmıs gıbı locolhost ornegını verdı, brudan yapıcaksın dedı. Suruyle hıc geregı olmayan programları ındırdım cok gereksız locolhosta kuruyorum hosta nasıl atcam dıyorum bana bı cvplar verdıler bırısı dıgerının dedıne uymuyor bende bırakdım dedım ugrasmam pc vırus gırdı nuke kurcam dıye format attım neyse nukeden vazgecmedım free sıte kurdum yıne bakdım cok uyem oldu bu sekılde basa cıkamıcam ıcın sıte kurayım dedım bıdaha geldım netopsıyona bu sefer bır sıte kurdum acemı acemı ama sıte super tutu sımdı cok gelısdı bır olayı cabuk kavrıyorum o yuzden nukeyı cozebılıyorum suan nukede kendı dusuncem cok basarılıyım cok kısıye sıte yaptım yanı nuke bana kazandırdı devamlı dahada kazandırıyo gercek sukı soyle bakınca cok zor dedımız nuke oyle basıtkı cok eglencelı ...
Herkese ayrı ayrı teşekkürler iyiki sizleri tanımışım iyi ki agakin hocamın sözünü dinleyip aranıza katıldım çok mutluyum sizlerin sayesinde çok şeyler öğrendik ve bizde sizin yolunuzda gitmek için elimizden geleni yapıyoruz iyi ki varsınız. Netopsiyon ailesi
Herkese ayrı ayrı teşekkürler iyiki sizleri tanımışım iyi ki agakin hocamın sözünü dinleyip aranıza katıldım çok mutluyum sizlerin sayesinde çok şeyler öğrendik ve bizde sizin yolunuzda gitmek için elimizden geleni yapıyoruz iyi ki varsınız. Netopsiyon ailesi
katılıyorum netopsiyon ailesi olmasa perişan olurduk..tüm ekibe çok teşekkurler :) artık hostingim de netopsiyon ve super mutluyum ..
Bir gün bir site yapacaktık bizim yerel siyasi gazete sitesi olduğu için web sitesi de olsun dedik tabi o sıra nukeden haberim yok html ile uğraşıyorum sonra serdar yani sosge askerden izne gelmiş diye duydum ve bunu getirdim 3 gecede kurduk bitirdik siteyi sonra 1 hafta falan haber eklemeyi falan öğrendim sonra serdar askere gitti tabi güvenlik falan yok sitede sonra aradan 2 hafta geçti ve kürt hackerler siteyi faşist site diye hacklediler sonra site resmi olduğu için emniyete ifade falan verdik tabi siteyi kapattım ondan sonra başladım sitenini içine düşmeye meğerse mesaj eklemişler:D tabi o hack bu hack şimdi şükür ki nukeden php ye geçtim nerden nereye o zamandan netopsiyondaydım halen daha burda devam ediyorum.. Teşekkürler..:)
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-06-11, 02:31:20 Mesaj konusu: Re: Biz Bir Aileyiz! Teşekkürler! Netopsiyon!
Bende teşekür etmek istiyorum....
ALİ OSMAN
bana php öğreten....ustam...beni kızdıran...yeri geldiğinde kızdırdığım ustadım...
geceleri başım dumanlı olur genellikle ama gündüz Dertleştiğim bir DOSTUM...beni ağlatan bir DOSTUMDUR
teşekürler USTAM....teşekürller DOSTUM
SAHO
Fren sistemini bozmadığımız için TEŞEKÜRLLER.... sen anladın onu
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız