Tarih: 2007-04-06, 16:44:58 Mesaj konusu: Toplu mail göndermek isteyenler buyrun FREE (coder By Metlak
Metlak ister Toplu ister tek tek mail gönderim sprintini paylaşıma sundu. Selam ve sevgililerle. Herkes faydalansın diye..
Aynı anda binlerce kişiye veya bir kişiye e-mail göndere bilirsiniz. Yapmanız gereken. metlak.php dosyasını php destekleyen hostlardan birine atın.
kimden gitmesini istiyorsanız o kişinin e-mail adresini yazın. örneğin... alivelikonka@alivelikonka.com gibi, onun altına kunuyu ve metni yazın göndereceğiniz kişilerin maillerini alt alta gelecek şekilde listeleyip en alta yapıştırın ve gönder diyelim. bu şekilde 20,000 bin e-mail e aynı anda mail gönderildiği tarafımca test edilmiştir.
Küçüçük bi teşekür yeterli sevgili arkadaşlar....
Yapmanız Gerekenler;
1- Gönderenin İsmi__________: Fark etmez kafanıza göre yazın örn. Süleyman DEMİREL
2- Gönderenin E-Mail Adresi_: Fark etmez kafanıza göre yazın Örn. Demirel@Süleyman.net
3- Konusu___________________: Mesajınızın Konusunu Yazınız.. Örn. Cumuhurbaşkanlığı
4- E-Maillin İçeriği________: Karşı tarafa ne iletmek istiyorsanız.
5- Gidecek E-Mailler________: Mailler alt alta gelecek şekilde listeleyin
Kendi E-mailinizide yazınki gittimi bakarsınız.
midori2000@bol.com.br midoria@bol.com.br micelli@bol.com.br midia5@bol.com.br micaa@bol.com.br michael84@bol.com.br
Tarih: 2007-04-09, 09:02:07 Mesaj konusu: Re: Toplu mail göndermek isteyenler buyrun FREE (coder By Me
spama düşmüyor o yüzden codlama da detaylar kulanılmıştır kendinize e-mail adresinize göndererek deneme yapabilirsiniz.. Sağlıklı ve mutlu kullanın. üyelik sistemine gelince bu bir çok forumların kuralıdır üye olan arkadaşlar hizmetlerden faydalanır kaldıki üyelikte 10 saniyenizi olmıyor.
Eyvallah Metlak teşekkür ederim size;
Ben denedim gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor yaklaşık 2 dk da 6714 e-mail attım.
Söyledigin gibi spam olarak algılanmıyor
Tek kelimeyle SÜPER
Teşekkür ederim
metlak verdiğin scripti kurdum ve denemek için kendi mynet adresime mail gönderdim.fakat mynet süzgeç klasörüne aldı yani dediğin gibi normal gönderim yapmıyor.nasıl bir düzenleme yapmalıyız...
İnsallah mynet te halledeceğim hotmail,yahoo ve gmail üzerinde çok durdum mynet mail fazla kullanılmadığı için uluslar arası maillerde denemeler olumlu ve başarılı olmuştur. Selam ve saygılarımla güle güle kullanın... www.metlak.org sizlere başarılar diler.
Eyvallah Metlak teşekkür ederim size;
Ben denedim gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor yaklaşık 2 dk da 6714 e-mail attım.
Söyledigin gibi spam olarak algılanmıyor
Tek kelimeyle SÜPER
Teşekkür ederim
Tarih: 2007-04-17, 11:54:58 Mesaj konusu: Re: Toplu mail göndermek isteyenler buyrun FREE (coder By Me
benimde bir sorum olucak bu toplu email gönderdik diyelim...
misal hotmailde oluyor çoklu gönderim yapınca yukarıda gönderilen kişilerin isimleri yazıyor buda hoş degil...bu şekilde olmuyordur...
umarım..
Emrah kardeşim üyeligini baktım aktif durumda şuan bi problem yak kullanıcı adınız ve passort tunuzla giriş yapmanıza engel bi durum yok yani güle güle iyi günlerde kullanın...
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2007-04-20, 17:25:45 Mesaj konusu:
Teşekkürler az önce denedim girdi önceden veli zini alınmadı felan yazıyordu ! Bu scripti indirdim sitenin rootuna attım ve siteadı.com/metlak.php yazıp mail gödnereciğim kişileri yazdım ve gönderdim bana gödnerildi dedi ama 2 gün oldu hala mail gitmemiş acaba bir eyrde hata mı yapıyorum ?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız