Tarih: 2007-04-13, 11:08:18 Mesaj konusu: Müzik Sitesi İçin Fikir
Genel içerikli bir müzik sitesi tasarlıyacagım üniversite içi olacak. php nuke kullanmak istemiyorum genelde aynı tip tasarımın dışına cıkamıyoruz. kullanıslı php asp hazır baska portallar var mı. guvenlik açığı az olan. teması bolca bulunabilen.
Yada elinizde hazır müzik sitesi sablonu varsa paraylada satın alabilirim.
valla bak php yi de yapabilirsen istediğin gibi yapabilirsin sadece uye gırıs yerlerı felan benzer yoksa ben öyle siteler gördümki php mı dıye suphe ettıyım oldu sadece yapmasını bıleceksın temalar bınlerce var phpnın asp kullanmadım dorusunu soylım ama abımın sıtesınde bıraz ugrasmıtım ama anlamadım
arkdasım bu olay için ya bulten kullanıcaksın yada rus warezcilerin kullandıgı sciprti kullanıcaksın onunda tema sorunu yok php-nuke gibi.. yapıcagın işleri biraz daha detaylı anlatırsan sana uygun bi script bulunur.. ben tahhmin ediyorumki rusların kullandıgı script işini cok rahat görür..
ya okul içi bir muzik sitesi. genelde parti ve konser haberlerini duyuracagım. top 10 lar filan. grup tanıtımları şarkı sözleri ama istediğim su ki site asağıya doğru uzamasın soyle 600*800 formatında olsun scroling bar filan cıkmasın tos toparlak bişi.
ziyaretciler siteye uye oabilsin ama sadece bilet kazanmaları için uyeleri ben göreyim ve uyeler sitede extra bir sey yapamasın uye girişi ile.
haber ekleme banner ekleme blokları düzenleme admin girişi ile her yerden yapılabilsin ftp ye gerek bırakmasın.
bu tarz html görünümlü asp ile yapılabilir sanırım. ama zamanım cok az bahar senlikleri 7 mayısta o vakite kadar yetiştirmek istiyorum yaparsam o zaman yaparım reklamın en iyisini:)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız