#
#-----[ BULUN ]------------------------------------------
#
// matches an "xxxx://yyyy" URL at the start of a line, or after a space.
// xxxx can only be alpha characters.
// yyyy is anything up to the first space, newline, comma, double quote or <
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])([\w]+?://[^ \"\n\r\t<]*)#is", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $ret);
// matches a "www|ftp.xxxx.yyyy[/zzzz]" kinda lazy URL thing
// Must contain at least 2 dots. xxxx contains either alphanum, or "-"
// zzzz is optional.. will contain everything up to the first space, newline,
// comma, double quote or <.
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])((www|ftp)\.[^ \"\t\n\r<]*)#is", "\\1<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $ret);
// matches an email@domain type address at the start of a line, or after a space.
// Note: Only the followed chars are valid; alphanums, "-", "_" and or ".".
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])([a-z0-9&\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)*[\w]+)#i", "\\1<a href=\"mailto:\\2@\\3\">\\2@\\3</a>", $ret);
#
#-----[ AŞAĞIDAKİ İLE DEĞİŞTİRİN ]------------------------------------
#
//
// Hide links from unregistered users mod
//
if ( !$userdata['session_logged_in'] )
{
// The thing we replace links with. I like using a quote like box
$replacer = ' <table width="40%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0"><tr><td class="quote">';
$replacer .= $lang['Links_Allowed_For_Registered_Only'] . '<br />';
$replacer .= sprintf($lang['Get_Registered'], "<a href=\"" . append_sid('profile.' . $phpEx . '?mode=register') . "\">", "</a>");
$replacer .= sprintf($lang['Enter_Forum'], "<a href=\"" . append_sid($u_login_logout) . "\">", "</a>");
$replacer .= '</td></tr></table>';
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])([\w]+?://[^ \"\n\r\t<]*)#is", $replacer, $ret);
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])((www|ftp)\.[^ \"\t\n\r<]*)#is", $replacer, $ret);
// matches an email@domain type address at the start of a line, or after a space.
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])([a-z0-9&\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)*[\w]+)#i", $replacer, $ret);
}
else
{
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])([\w]+?://[^ \"\n\r\t<]*)#is", "\\1<a href=\"\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $ret);
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])((www|ftp)\.[^ \"\t\n\r<]*)#is", "\\1<a href=\"http://\\2\" target=\"_blank\">\\2</a>", $ret);
$ret = preg_replace("#(^|[\n ])([a-z0-9&\-_.]+?)@([\w\-]+\.([\w\-\.]+\.)*[\w]+)#i", "\\1<a href=\"mailto:\\2@\\3\">\\2@\\3</a>", $ret);
}
//
//
//
//
$lang['Links_Allowed_For_Registered_Only'] = 'Bu panodaki bağlantıları yalnızca kayıtlı kullanıcılar görebilir!';
$lang['Get_Registered'] = 'Hemen %skayıt%s olun veya ';
$lang['Enter_Forum'] = 'hesabınıza %sgiriş%s yapın!';
#
#-----[ DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDEDİP/DOSYALARI KAPATIN VE GÖNDERİN]--------------------------
#
#artist_b
arkadaslar son yerde bu panodakı baglantılar yazıyor oraya ıstedıgınızı yazabılırsınız ama degıstırmesenız sanırım daha ıyı.Kodları alıp not defterıne yapıstırırsanz daha kolay yapabılırsınız :) bosluklara dıkkat :)
NOT:arkadaslar kurduktan sonra üye olun yazan yeri tıklayınca soruyor sozlesmeyı kabul edıyormusnuz.13 yas altı mı üstümü ve normal üye olun yerı ama vbulletın forumlarındakıne benzer ama tabı bı farkı yok yınede belırtmek ıstedım
En son artistbaron tarafından 2008-02-27, 03:19:53 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
evet lınk gızleme eklentısı hıde degıl uye olmayanlar goremez arkadasım bundan kolay yok bence haha ama tabı herkese gore farklı zaten ben bu baslıgı onceden acmıstım sımdı dıgerlerıde kolay gelıyor ama bu saglam merak etme
eklenti bbtonuke için bikaç edit gerektiriyor, kayıt adresleri ve üye giriş adresleri phpbb için düzenlenmiş, onları nuke için uyarladığınız zaman sorunsuz çalışıyor ;)
artistbaron çok teşşekkürler... bir çok yerde aradım bulamadım bunu...
hakikaten çok işe yaradı...
:) konu cok eskı ama ıse yaradıgına sevındım :)
e her an başkaları phpnuke ile tanışıyor :)
artistbaron bir şey daha sormak istiyorum konuyla iglili, kodları söylediğin gibi yaptım ve linkler gizlendi forumdaki ama linki görebilmek için giriş yapmalı veya üye olmalısınız yazısının zemini ve 'giriş' ve 'üye' kelimeleri beyaz olduğundan giriş ve üye kelimeleri gözükmüyor... bu konuda bir şeyler yapabilir miyim?
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/webkrali/domains/webkrali.com/public_html/includes/bbcode.php on line 861
dediklerini bir bir harfiyen yaptım ama forumda herhangi bi konuyu tıkladığında bu hata var forumda uçtu bbcode.php dosyasını yaparak bana yollayamazmısınız rica etsem :S
Tarih: 2009-02-18, 00:22:30 Mesaj konusu:
hayatta en neftet ettiğim şey bi link için bi foruma üye olmaktır ki önce biraz daha arar, bulamazsam üye olurum. (bu gelende %80 üye olmadığım anlamına geliyor ) birde üye olduktan sonra link uçmuşsa çılgına dönerim. bu tarz şeyleri kullanan sitelere üye olacağım varsada olmam o tarz şeyleri gördükten sonra (gizli link, gizli içerik, mesaj yazmadan konuyu görememe...) ama yinede birçok kişi arıyordu paylaştığın iyi olmuş
hayatta en neftet ettiğim şey bi link için bi foruma üye olmaktır ki önce biraz daha arar, bulamazsam üye olurum. (bu gelende %80 üye olmadığım anlamına geliyor ) birde üye olduktan sonra link uçmuşsa çılgına dönerim. bu tarz şeyleri kullanan sitelere üye olacağım varsada olmam o tarz şeyleri gördükten sonra (gizli link, gizli içerik, mesaj yazmadan konuyu görememe...) ama yinede birçok kişi arıyordu paylaştığın iyi olmuş
Bende gıcık oluyorum ama sen bir forum sitesi aç ben görürüm seni
Forumda arama derseniz, NukeBB Eklentileri başlıgındaki 19 sayfayı tek tek geçerek arama yaptım, yine bulamadım.Zaten zor degil sadece 2 dosyada degişiklik yapılıyor.herhangi bi hata mesajıda yok.kurduktan sonra foruma girince sadece headeri görüyorum.
dosyalar bölümündeki kodlar ve burdakiler farklı mı acaba ?
ben dosyalar bölümündeki kodları denedim olmadı, burdakileri denedim oldu aradaki kod farklarına bakmadım ama sanırım dosyalardaki kodlar farklı. burda verilmiş olanları deneyince oldu :) sorun giderildi yani
En son burakx tarafından 2009-07-13, 17:59:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız