İki bilgisayarım var. Birini Linuxla sunucu olarak yapılandırmak istiyorum. Temiz bir yapılandırma ile sadece sunucu olarak kullanılmak üzere kurulacak.
Sonrasında kendi internet hattım üzerinden kullanabileceğim gibi bir datacentera co location olarakda gönderebilirim.
Yardımcı olabilecek arkadaşlarımın buraya yazmalarını veya özel mesaj göndermelerini rica ederim. Msn üzerindende yardımlaşabiliriz.
illa linux olmasına gerek yok win server 2003 de kurabilirsin hem daha kolay kullanımı. ama bağlantı hızına güveniyormusun? ben daha önce 2048 ile denedim yaptım ama pek verim alamadım. öncelikle kendine statik ip al ondan sonra win server 2003 kur bilgisayarına hatta bilgisayarın güçlüyse wmware programı ile sanal olarak kur bilgisayarını arka planda çalıştırırsın.
Windows olmayacak. Linux olacak. Mutlaka kendi internetim ile çalıştırmam gerekmiyor. Kendi internetim yetersiz gelir ise bir data merkezinede gönderebilirim.
Pardon ben sunucu kurmak istiyorum derken server a kafam gitti. güçlü bir bilgisayar işini görür ama ethernet kartın sağlam olmalı ve ram inde. linux kuracaksan ve sunucuda ircd radyo kullanacam diyosan sana amd öneririm. bu sistemin üzerine redhat iyi gider :). kendin evde kurcaksan eğer redhat kur benden söylemesi Cpanel.net ten Aylık yada Yıllık Olarak Cpanel Lisansı alırsın. Linux bilgin iyiyse Eğer gerek yok pek ona. yok ben datacenter e göndercem diyosan onlar zaten bu saydıklarımı yapıyolar. ya şu an aklımda değil pek. ama sorunların çıktıkca öm atabilir yada buraya yazabilirsin öm ları geç farkediyorum bu arada
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız