Kayıt: Mar 21, 2007 Mesajlar: 38 Konum: 7 Tepe Takım:Galatasaray Meslek:Öğrenci ByOEskidendi
Tarih: 2007-06-07, 22:59:16 Mesaj konusu: Sitemde Online Sayısını Nasıl Artırırım
bazı sitelerde görüyorum nukelerde sitede 1 kisi var 12 kisi gözüküyo yani o gün siteye girenler cıksalar bile 1-2 saat online gözüküyo onu nasıl yapabilirim
function online() {
global $user, $c o o k i e, $prefix, $db;
c o o k i edecode($user);
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$uname = $c o o k i e[1];
if (!isset($uname)) {
$uname = "$ip";
$guest = 1;
}
$past = time()-3600;
burayı bul. burdaki -3600 değerini istediğin kadar yükseltebilirsin. bu şekilde siteden çıkanlar ne kadar belirtmişsen o kadar daha sitede kalıor.
sıtenın admın sayfasına gıt www.siteadi.com/admin.php ye sonra yönetim menüsünden forumsu tıkla açılan sayfanın solunda menü var ordan ayarlar de sonra acılan sayfada dıyorkı oturum uzunlugu ve orda da 3600 yazıyor al istediüini yaz
aslında nuke sitelerde bu sıkıntı var.
onlain olan bir üye yaklaşık 25 dakika sitede işlem yapmazsa sitede olsa bile sitede onlain gözükmemektedir.
yukarıda anlatılanların birincisi olayı cözmemektedir.
forum ayarlardan yapılan tarifse sadece forumda cevrimiçi süresini uzatmaktadır.
sitede online üyelerde bu süre gözükmemektedir.
ben bu işi baya araştırdım belkide uzmanı oldum
buna apayrı bir menu yazılmasından başka yolu olmadığını maalesef arkadaşa söylemek zorundayım
sessions tablosundan olabilir, rap-medcezirin dediği olabilir, siteni iyi indexletirsin google botları online ziyaretçi sayısını arttırır, ziyaretçi sayacı tablosunun saat/dakika vs. ayarlarıyla oynarsın.(benim eski sayfamda 500 hit yoktu ama blok 3000 den aşağı göstermezdi )
tabiki bunlar hile, siz gercekte istediğiniz hiti almaya calısın
Kayıt: Mar 21, 2007 Mesajlar: 38 Konum: 7 Tepe Takım:Galatasaray Meslek:Öğrenci ByOEskidendi
Tarih: 2007-06-09, 13:56:07 Mesaj konusu:
Tabiki amacım gercek hiti artırmak fakat takdir edersinizki bir cok kisi sitedeki online bakarak üye sayısına bakarak sitelere üye oluyo genelde yardımlarınız için teşekürler
İyi birşey yapıyorsanız zaten hit ve üye sayısı yüksek olur, daha cok kopyala yapıstır yaparak internette bir baska sitede verilmiş bilgiyi kendi sitenize tasıyorsanız üye ve online kaygınız var demekdir, neden bilmiyorum ama bir çok kişi paylaşmak için değil para kazanmak, kız tavlamak, artislik yapmak için site açıyor, bunun en büyük kanıtı ise saçma sapan forum sitesi isimleri.
başarılı bir yer olmak için önce bu kaygılardan kurtulmanız gerekir arkadaşlar, Netopsiyon admini hit ve üye sayısını arttırmak için bişi yaptımı acaba ? veya başarılı diğer siteler.. zaten başarı denilen şey hit ve üye sayısı ile belli olmaz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız