Tarih: 2007-06-06, 14:23:17 Mesaj konusu: Zorunlu Başlık - Modül İzni
Selamlar arkadaşlar
Söyle bir isteğim va. Nasıl yaparım varsa bir eklentisi yada düzenleme şekli YARDIMınızı istiyorum.
Hepinizin bildiği bazı modülleri biz sadece üyeler görsün istiyoruz. ve üyelik olma ve giriş yapma şartı koyuyoruz.
Üye olanlarda üye olduktan sonra forum bölümünde hiç aktif olmayıp sadece o modülden yararlanmak için giris yapıyorlar ve sıfır mesajla üyelik devam ediyor.
Bir fikri olan varmı arkadaşlar. genel olarak bu işlemler için yapılmış bir modül. eklenti. yada düzenleme ne şekilde olmalı.. bilen varsa paylaşır mı lütfen ?
Bu eklenti sayesinde siteye yeni üye olmuş fakat hiç mesaj yazmamış üyeler istediğiniz modüllere mesaj yazmadan giremiyorlar.
Kurulumu:
1. Dosyayı ana dizine kopyalayın.
2. Kurulum için mainfile.php dosyasını açın,
require_once("mainfile.php");
yazan satırın hemen altına
require_once("uye_engel.php");
yazın.
3. Engellenmesini istediğiniz modüllerin listesi 23. satırda verilmiştir. Eklemek veya değiştirmek istedikleriniz olursa aşağıdaki formatta yazmanız yeterlidir.
define("Downloads","1"); // Downloads yerine engellenmesini istediğiniz modülün adı.
Kurulum aşağıda yanlız bir yerde hocam sey yazmış mainfile.php de require_once("mainfile.php"); yazın yazmış öyle bir satır bulamadım
Nuke 7.6 sürüm mainfile.php de 115.satırdaki
require_once("db/db.php")
kodunun altına 116. satır olarak ekledim.
Çalıştı.
// ::::::::::::::::::::::::::: KURULUM :::::::::::::::::::::::::::::::::::
// 1. Dosyayı ana dizine kopyalayın.
// 2. Kurulum için mainfile.php dosyasını açın, require_once("mainfile.php"); yazan satırın hemen altına require_once("uye_engel.php"); yazın.
// 3. Engellenmesini istediğiniz modüllerin listesi aşağıda verilmiştir. Eklemek veya değiştirmek istedikleriniz olursa aşağıdaki formatta yazmanız yeterlidir. Bakınız: Satır 23
// ::::::::::::::::::::::::::: KURULUM :::::::::::::::::::::::::::::::::::
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız