merhaba arkadaşlar biz bikaç arkadaş portal niteliğinde site kurmaya karar verdik ve büyük düşünüyoruz...
örnek site olarak www.kahkaha.com gibi.. içerisinde chat arkadaşlık bölümü forum mail servsi ekart falan olacak..ileridde belki okey tavlada olabilir.. işte sorunumuz burda başlıyor..
öyle bir sistem olsun ki mail,forum vs gibi üyelik gerektiren bölümleri birleştirebilelim..mesela foruma üye olan o aldığı kullanıcı adıyla mailde alabilsin.hatta ileriki zamanlarda kuracağımız okey ve tavla oyununada aynı kullanıcı adıyla girebilsin...
İşte bu nedenledir ki sizden script önerileri almaya geldim..ne tür portal sistemi kurarsak bu denilenleri yapabiliriz?
Tarih: 2006-06-27, 12:23:34 Mesaj konusu: Re: ddd
komutan1905 :
saho :
bir webmaster bulup 1500€ - ....
üst limiti olmayan bir para karşılığında sistem yazdırmak
mesela sistem yazdırdım diyelim..php tabanlı ve www.kahkaha.com gibi...ne tür açıkları olur? yani hack edilmesi kolay mı olur?
Eğer bunu yazdırmayı dusunuyorsan 1500 € ödeyeceğin kişi zaten sana ortalama bir sene kadar güvenlik desteği vermek zorundadır. Bunu ondan ıstemelısın yanı...
Tarih: 2006-06-27, 13:14:59 Mesaj konusu:
ben 1 yıl garanti veririm şahsen ftp ni başkalarıyla paylaşmayıp trojan yemez cokiee ni çaldırmazsan site üzerinden çaldırmazsın onada garanti veririm
başka
saho sen okey scriptini yazabiliyosan banada yaz abi ya o kadar dostluğumuz var hem ben senin google reklamlarına zamanında çok tıklamıştım onları katarsak hesaba senin bana borcun var
Tarih: 2006-06-28, 11:07:12 Mesaj konusu:
yok okey scriptini yazacak jsp bilgim yok ben php mail e-kart , üyelik
filan o kısım lara dedim zaten okey-batak sonraki iş demişsin yazacak arakdaşlar var msn de onlara yazdırırım bu yaz .net teknolojisine bakacam php nin üstüne sonra bakarım jsp ye sadece giriş hakkında bilgim var nedir necidir.
okey batak yazacak kadar değil henüz ama okey filan online oyunlar biraz daha fazla para ister ama zaten gözden çıkarmış gibisin 800$ filan derler sanırım onada www.okey.gen.tr gibi bir sistem
yok okey scriptini yazacak jsp bilgim yok ben php mail e-kart , üyelik
filan o kısım lara dedim zaten okey-batak sonraki iş demişsin yazacak arakdaşlar var msn de onlara yazdırırım bu yaz .net teknolojisine bakacam php nin üstüne sonra bakarım jsp ye sadece giriş hakkında bilgim var nedir necidir.
okey batak yazacak kadar değil henüz ama okey filan online oyunlar biraz daha fazla para ister ama zaten gözden çıkarmış gibisin 800$ filan derler sanırım onada www.okey.gen.tr gibi bir sistem
Tarih: 2007-07-04, 21:08:50 Mesaj konusu:
çünki oynayan 4 tarafı izleyicileri vs yi hepsinin verileri okuması lazım bir kişinin pc sinden bu işler yürümez herkez bir sunucudan güncel verileri alarak oyun aktarılır mesala 1i diğerine taş attı bunu php ile falan 2 kişi görebilir -1 gönderen -2 alan
ama java ile bu güncelleme olaylarıy yapılıyor bakınız sohbet appletleri
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız